ОвенВсеки мъж ще се гордее с такава жена. Тя има

...
ОвенВсеки мъж ще се гордее с такава жена. Тя има
Коментари Харесай

Идеалната съпруга или природно бедствие? Ето каква сте споре...

Овен
Всеки мъж ще се гордее с такава жена. Тя има ослепителен и запаметяващ се външен тип, знае по какъв начин да се държи в обществото. Искрящото възприятие за комизъм, притежавано от тези дами, може да пристигна на помощ във всяка обстановка.

Телец
Дамите, родени под този зодиакален знак, като цяло са положителни съпруги. Единственият минус на дамите, родени под този знак, е егоизмът. Той обаче рядко се появява, основно в тези моменти, когато такива дами претърпяват сложни интервали от живота, написа struma.bg.

Близнаци
Тя е глава на фамилията. В брака избира да извършва функционалността на мъж, по тази причина се омъжва за някой, който не е срещу това положение на нещата. С други думи, с цел да бъде един брак дългогодишен и благополучен, разпределението на функциите не би трябвало да е изцяло общоприетоо.

Рак
Това са съвършените съпруги – разбрани, благи, прощаващи, даряващи обич. Съвместният живот с дамата Рак е просто подарък от ориста.

Лъв
Тази жена е много самостоятелна.Тя обича общуването, заради което къщата й постоянно е цялостна с другари. Голям плюс е, че в къщата тя знае по какъв начин да сътвори атмосфера на комфорт.

Дева
Те са съвършени домакини и основават уютна атмосфера в дома.Жените- Деви не изискват от своите правилни мъже да им смъкват звезди и в никакъв случай не се пробват да покоряват мъжете, тъй като ценят освен нечия независимост, само че и своята лична.

Везни
Това е още един знак на зодиака, под който, както и при Рак, се раждат идеални съпруги. С нея няма да скучаете, нито ще ви подвига кръвното. Везните ненавиждат спорове, по тази причина вашата жена ще се пробва да изглади всички остри ъгли

Скорпион
Под този знак на зодиака се раждат най-страстните съпруги. Те са лоялни към сътрудниците си и изискват същото от тях. Такива съпруги би трябвало непрекъснато да потвърждават любовта си. Човек не би трябвало да приема възприятията и грижите си за даденост, в противоположен случай споровете не могат да бъдат избегнати. Между другото, кавгите с жена-Скорпион са като война, в която рядко се оказвате победител.

Стрелец
Тя е безстрашна, дейна и любопитна брачна половинка. Жената – Стрелец ще отиде с вас даже на края на света, ще се отдадете дружно на рискови спортове, ще намерите завършения и ще ви е хубаво. Ако харесвате този метод на живот, оженете се за жена Стрелец, единствено тогава няма да се оплаквате от неналичието на отмора и неналичието на мир.

Козирог
До жена, родена под този знак, мъжът става все по-добър с всеки минал ден. Жените от Козирог всекидневно дават добър образец на съпрузите си. Те си слагат високи цели и ги реализират. Ето за какво, в случай че се задоволявате с малко и сте удовлетворени от всичко, което се случва в живота ви, по-добре е да не рискувате с такава жена.

Водолей
Съпругата Водолей е най-хубавият другар, който в никакъв случай няма да ви остави в неволя. Представителите на този знак споделят заниманията на съпрузите си или ги посвещават в свои лични занимания. Съвместното свободно време носи морално наслаждение и на двамата съпрузи.

Риби
От представителите на тази зодия може да очаквате сантиментални съпруги. Те се нуждаят от ухажвания от своите избраници и сами демонстрират признаци на внимание. След като се ожени за жена-Риба, мъжът постоянно ще бъде заобиколен от топлота и грижи. Рибите виждат света по собствен метод, като че ли са в приказка. Въпреки това, до такава брачна половинка, мъжът ще почувства увереността си в бъдещето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР