ОвенВсе още нямате идея как да се справите със следващите

...
ОвенВсе още нямате идея как да се справите със следващите
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 октомври: Овни, не предприемайте излишни рискове

Овен

Все още нямате концепция по какъв начин да се справите със идващите действия за деня, само че пък към момента имате доста благосклонност и по тази причина няма да паднете духом, все пак. Трябва да се опитате да се концентрирате. Не предприемайте непотребни опасности и се придържайте към познатото в работата ви. Придържайте се към откритите правила на компанията ви и работете по открития ред в темпото на сътрудниците ви, с цел да не изостанете със периодите. Днес, може да не разполагате с кой знае какъв брой огромна сума пари, само че въпреки всичко оценете това, което имате сега. Не приемайте положителното финансово положение за някаква даденост, което е непрекъсната големина.

Телец

Имате отговорите, от които се нуждаете, тъй че просто би трябвало да разклатите всичко, което към този момент вършиме. Смесете концепциите си с тези на другите и ще видите, че всичко ще се усъвършенства за момент. Вероятно ще имате опцията да упражните огромна власт измежду колектива, в който работите, само че би трябвало да сте доста обективни. Коригирайте някои позволени неточности, без да повишавате звук и да се карате с другите. Независимо дали купувате или продавате, цената ще е удовлетворяваща за вас. Възползвайте се от удобното разположение на планетите и направете тази инвестиция или продажба още през днешния ден.

Близнаци

Много е евентуално да бъдете упорити, с цел да понесете всяка тежест, сложена върху раменете ви, тъй че не губете убеденост, тъй като този ден го заслужавате почтено. Вътрешната ви мощ ще бъде неизменим сателит. Денят е подобаващ за нови планове, взимане на значими решения и подписване на контракти. Препоръчително е още през днешния ден да започнете построяването на нов план  за останалите дни. Шансовете ще бъдат на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

Рак

Бъдете по-линейни в изявленията си, другояче е обикновено хората да се връщат при вас с търсене на пояснения и даже малко негодуващи. Със сигурност има неотложни проблеми, които ще би трябвало да бъдат решени дружно. Не се отклонявайте от графика си и следвайте прецизно проекта си за деня. Колкото по-стриктни сте, толкоз повече неща ще съумеете да свършите. Може би, всички шансове за разцвет ще долетят във финансовата ви сфера. Планетите са подредени във ваша изгода и ще възнаградят вашата финансова тактика и твърдоглав труд.

Лъв

Изпълнявайте дейностите си, без да бъдете прекомерно натрапчиви и без да приемате прекомерно безусловно това, което ще ви кажат тези, които в действителност желаят да ви попречат. Този ден ще подхранва вашата професионална убеденост, ще притегля благоприятни условия и ще ръководи нещата в доходна посока. Така че може да извлечете и да се възползвате оптимално от тази поддръжка. Трябва да се доверите на инстинктите си през днешния ден. Другите може да ви заблуждават, тъй че би трябвало да помислите над всеки въпрос доста деликатно.

Дева

Желателно е по-голямо равновесие и успокоение, тъй като в ден като този е належащо да имате известно отношение към другите, само че и към себе си. Така че, вървете по своя път, уважавайки другите, доколкото е допустимо. Днес ще би трябвало да работите старателно, без да мислите прекомерно доста за това. Всяко прекомерно мислене по един или различен работен въпрос ще ви сложи на колене, оставайки ви съвсем безпомощни. Бъдете деликатни с парите, вашата заплеснатост през днешния ден може да ви изиграе много неприятни смешки. Преди да излезете от домът си, проверете си парите в брой  или съществуването на кредитната карта.

Везни

Заложени са прекалено много резултати, но една неправилна крачка от вас може да заличи до избледняване вашите въжделения. Няма да има опрощение, в случай че не извършите всичко по силите си. На работното място се обрисуват промени в графика, заплата, други задания или пренасяне. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. Опитайте се да избегнете илюзиите за бързо струпване на пари, защото в последна сметка това може да докара до финансови загуби. Проверете обстоятелствата, преди да сключите някакви съглашения или покупко-продажби.

Скорпион

Въпреки усложненията си, към момента имате вяра за това, за което се борите да постигнете. Ден, който ще отмине по този начин или другояче, точно последното следва да си повтаряте като мантра, без да мислите доста за следствията. Има възможност от неочаквани данъчни инспекции или същите от друга институция.  Запазете успокоение и съответно реагирайте на обстановката. Не е изключено да имате разтърсвания във финансовият бранш през днешния ден. Уверете се, че прецизно се придържате към бюджета си. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение.

Стрелец

Вярвайте в себе си! Колкото повече сте лоялни, толкоз повече ще можете да дадете име на всичко, което чувствате. Бъдете отдадени към дълга, само че не толкоз, че да позволите на отговорностите ви да надделеят. Въздържайте се от всевъзможни страсти - има възможност да се породи остарял спор с някой от сътрудниците ви. Овладейте се и запазете нужният такт и баланс в думите си. Анализирайте бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, дружно с това какъв брой пари ще ви са нужни през днешния ден и в идващите няколко дни.

Козирог

Вероятно към момента не сте подхванали никакви ограничения против човек, който ви пречи, може би същият, който към този момент ви е затруднявал и в предишното. Все още имате време да реагирате, с цел да не влошавате обстановката в бъдеще. Ще се наложи да преразгледате всичко под друга визия, в случай че желаете да настъпи смяна на работното ви място. Вероятно, ще се научите да бъдете по-обективни и по-малко сериозни към всичко, в това число и към себе си. Управлявайте умно финансите си, с цел да запазите салдото си позитивен. Ако се наложи въведете нужните промени в бюджета си и не се отклонявайте доста от задачата си.

Водолей

Може би ще извършите дребна стъпка напред, която безспорно е значима за по-общо усъвършенстване, което ви се ползва във всеки аспект от живота ви, само че към момента не е задоволително, с цел да се каже, че ще бъдете изцяло задоволени. Работата в екип е най-хубавата автомагистрала към триумфът. Вашата убеденост и оптимизъм ще стимулират сътрудниците ви. Взаимодействието, което имате с сътрудниците, ще бъде извънредно продуктивно. Обвързването с бизнес сътрудници и груповото вложение не са целесъобразни през днешния ден, защото има заплаха да бъдете употребявани. Бъдете доста деликатни с парите си през днешния ден.

Риби

Когато нямате средства или даже знания, в избрани контексти е целесъобразно да останете, да слушате и да разберете, с цел да се  утвърдите. Може би в края на деня ще сте намерили верния път. Не си поставяйте прекомерно високи цели през днешния ден. Това, което не може да постигнете в този момент, няма да си коства да хвърляте прекомерно доста старания на този стадий, защото нищо няма да зависи от вас. Някои непредвидени проблеми могат да зародят по време на бизнес покупко-продажби. Също по този начин проектите ви за належащи покупки могат да се провалят с стремглаво.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР