ОвенВсе още имате голяма трудност да разберете какво точно да

...
ОвенВсе още имате голяма трудност да разберете какво точно да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 декември: Стрелци, ще се освободите от всякакви предразсъдъци

Овен

Все още имате огромна компликация да разберете какво тъкмо да извършите, с цел да пренаредите уговорките си, само че това е временен миг, който ще отмине и ще ви донесе други страхотни благоприятни условия. Възползвайте се от вашата осведоменост и силата на духа, които ви отличават, като не обръщате доста внимание на преценките на хората, които в множеството случаи даже не са ви и потребни.

Телец

Ако нещо ви тормози и кара да се върнете обратно в мислите си, тогава е време да вземете решения, които ви водят до по-голяма осъзнатост и които ще ви накарат да забравите предишното. Изтриването с едно придвижване на отминалите неприятни моменти няма да е елементарно, само че сигурно с уговорката, който можете да вложите в това, което вършиме, ще бъде по-лесно и даже по-бързо, в сравнение с си представяте.

Близнаци

Вашата сила е заразителна и ще бъдете в положение да реализирате нови хрумвания. Решенията, които вземате ще бъдат удачни, макар че някои от тях сте избягвали преди по една или друга причина. Нещо повече, ще се окажат значими за вас в развиването на вашите проекти. Въпреки силата си, не действайте преждевременно и се уверете, че сте изцяло наясно с следствията от дейностите си. Прегледайте всичко деликатно и умерено. Този ден несъмнено си заслужава.

Рак

Проблемите, с които се сблъсквате, наподобява не понижават. Бъдете решителни и се уверете, че вземате вярното решение за това, което е най-важно. В противоположен случай неуспехите са неизбежни. Претеглете деликатно нещата, помислете кои цели желаете да постигнете и кои би трябвало да пренебрегнете. Ако сте в положение да извършите това, ще съумеете във всяко едно начинание.

Лъв

Вие в действителност кипите от сила и това може да докара до осъществяване на някои от задачите ви, само че истината е, че околните ви възприемат като свръхактивни, въртящи се в кръг. Забавете малко темпото и ги информирайте за проектите си. Ако има място за други във вашите планове, можете да постигнете доста повече дружно и да насочите силата си в вярната посока.

Дева

Увереността, която проявявате, прави хората по-податливи на вашите оферти. Такава откровена почтеност може да докара до разногласия, само че в случай че запазите своята еластичност, елементарно ще разрешите всевъзможни недоразумения. Отделете малко време, с цел да разгледате цялостния си метод, да помислите от какво се нуждаете и да бъдете по-наясно с вашите физически и умствени процеси.

Везни

Когато в живота ви настъпят промени, не се свенете да ги посрещнете с отворени прегръдки. Възможно е да ви споходят проблеми, но елементарно ще се справите с тях. Днес шансът ще бъде на ваша страна. Така че, когато се сблъскате с избрани обстановки, разглеждайте ги като опция за персонално ви  развиване.

Скорпион

Вероятно сте дали страхотни благоприятни условия на другите, като ги отнехте от себе си, може би не сте желали да имате доста отговорности и задължения. Днес обаче ще се случи по този начин, че ще бъде наложително да се покаете за тази си своя неточност. Дошло е време да осъзнаете някои нередности в характера си, да продължите напред и да измененията тези чапати съждения във благоприятни условия за персонален напредък.

Стрелец

Най-накрая можете да вземете желязно решение, що се отнася до прочувствена връзка, която безусловно ви подлудява. Ще се освободите от всевъзможни предубеждения и няма да пропуснете мечтаната опция. Двойките ще приемат  думите на колегата си съществено и ще се опитат да създадат всичко, с цел да изпълнят едно малко предпочитание. То ще бъде високо оценено, само че на първо място ще покаже огромната обич.

Козирог

Двойките ще стартират да скърцат  под тежестта на отговорностите. Следователно ще бъде належащо да спрете и да разберете каква посока поемате, тъй като сигурно е рисково, в случай че не се запитате - на къде вървим? Необвързаните от своя страна  ще бъдат доста по-спокойни, защото няма да се регистрират пред никого и няма да се тормозят доста, че са подвели някого.

Водолей

Днес ще посрещнете сложен миг с голяма мощ, само че най-сетне ще бъдете наясно с огромните благоприятни условия, които той може да ви даде. Ето за какво ще бъдете съвършени! Преодоляването и надминаването на себе си е метод за израстване и съзряване ще бъде налице, тъй че някои тъмни моменти са добре пристигнали, изключително в случай че би трябвало да се разсъните от сън, който в никакъв случай преди не сте считали за отрицателен.

Риби

Осъществявайте проектите си, доколкото е допустимо, защото през идващите дни съзнанието ви ще е заето с по-сладки мисли. Вие сте на фотофиниша, не се отдръпвайте тъкмо през днешния ден! Вие заслужавате успокоение и отмора, даже в случай че преди малко сте се върнали от отмора, тъй като мозъкът ви в никакъв случай не се е отказал от доказателствата и в никакъв случай не си е давал отмора. Вашият дебелоглав ви е направил непобедими, само че и нежни.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР