ОвенВръзката ви не може да си позволи да бъде без

...
ОвенВръзката ви не може да си позволи да бъде без
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 февруари: Деви - ще имате финансов успех, но трябва търпение

Овен

Връзката ви не може да си разреши да бъде без сантиментално нежните любящи часове прекарани дружно. Колкото по-повече е времето с любящите ви хора, толкоз по-интензивни могат да бъдат възприятията ви.

Погледнете по-глобално на нещата и помислете какви нови способи да приложите, с цел да забележите позитивната смяна в работата ви. Старите ви тактики евентуално няма да проработят през днешния ден, тъй че внесете малко прохлада в работната среда.

Перфектният сюжет за споразумяване на нерешени финансови въпроси е това, което желаете през днешния ден. Разбира се, би трябвало да бъдете деликатни както нормално, когато се занимавате с пари.

Телец

Хармонията и щастието са условията номер едно във вашето партньорство. Трябва да се насладите на този дневен интервал на такова приятелско държание и може би даже да съживите от дълго време забравените еротични закачки.

Може би, през днешния ден хората от управлението ви и сътрудниците ви ще желаят от вас да свършите куп неща и мъчно ще съумеете да се справите с всички предоставени ви задания. Не позволявайте личната ви работа и задължения да изостанат, в името на това да помогнете на всеки.

Финансите ви надали ще бъдат в най-хубаво здраве. Вероятно няма да видите изгодите, които сте спечелили, поради една и съща неточност. Не предприемайте никакви огромни вложения и покупки.

Близнаци

Осветете всекидневието си с дребни изненади един за различен. По този метод ще изграждате солидна основа за връзката си, която може да бъде в допълнение укрепена за в бъдеще. Винаги помнете, че вашият сътрудник ще прави оценка дребните похвали.

Всичко, което предприемате, в последна сметка ще бъде сполучливо в зоната на кариерата. Ще печелите уважението и възхищението на сътрудниците си. По-добре е да отложите даден план и вместо това се концентрирайте върху осъществяването на други изключителни предпочитани.

Вашите финанси са под щастлива звезда през днешния ден. Редица положителни предложения ще бъдат отворени за вас, както и благоприятни условия за вложения. Шансовете за паричен триумф надали биха могли да бъдат по-добри.

Рак

Днес е идеалният ден за решение на от дълго време закъснели проблеми и за ново начало. Бъдете откровени и говорете за вашите споделени стремежи и хрумвания. Ще видите, че връзката на сърцата ви е по-близка, в сравнение с сте предполагали.

Днес, ще имате толкоз мощ и сила, че ще сте способни да преместите и планини нагледно казано. Възползвайте се оптимално от удобната позиция на звездите и разрешете някои проблеми, с които другите от колектива ви не могат да се оправят.

Бъдете внимателни, когато се занимавате с пари. Инвестирането на капитал сега може да има доста негативни, в случай че не и пагубни последствия. Ако сте възнамерявали избрана покупка, изчакайте, евентуално скоро ще се случат събития, които ще осъществят вашите проекти.

Лъв

Днес е целесъобразно да приемете изменящите се усеща и да започнете да търсите други възможности. Вашите стремежи и хрумвания скоро ще се върнат и преди въобще да забележите, вие и вашият сътрудник още веднъж ще се сгушите в обятията си.

Работата в екип през днешния ден ще върви чудесно. Ще усетите ритъмът на сътрудниците ви и бързо ще се справите с всички неща, които би трябвало да свършите през този ден, даже доста по-рано от крайният период.

Вероятно, денят няма да е изключително удобен за вас във финансово отношение. Постарайте се да не харчите пари през този ден, защото може да останете разочаровани и парите ви да отидат напразно.

Дева

Споровете сред колегата и вас не са на дневен ред. Заедно ще преживеете доста съразмерен интервал, в който сътрудникът ви явно ще бъде угрижен за вашето благоденствие и ще се отнася с огромно внимание към вас.

Опитайте се да погледнете на нещата и от страната на клиентите ви. Когато погледнете нещата от всички страни, доста по-лесно ще вземете вярното решение както във ваш интерес, по този начин и в полза на клиентите ви.

Денят е подобаващ за започване на нов бизнес, само че облагите ще дойдат много по-късно, в сравнение с се надявате. Ако сте задоволително търпеливи и упорити, ще имате триумф, въпреки и след много премеждия.

Везни

Не всичко в персоналния ви живот ще протече толкоз добре, колкото бихте желали. Членовете фамилията ще имат свои лични стремежи и цели, и евентуално няма да съгласят с вас. Опитайте се да измененията вашата позиция и да разберете гледните точки на другите.

Колкото повече се стараете да изпъкнете като добър и съзнателен чиновник, толкоз повече ще се разочаровате от неналичието на реакция или злоба от страна на сътрудниците ви. Не упражнявайте напън и не си мислете, че другите ще работят с вашето движение.

Не се блазнете по бързите облаги, а се насочете към вложения с дребен риск. Ако смятате да пазарувате през днешния ден, по-добре си купете нещо качествено, което ще ви служи най-малко няколко години и ще си изплати цената във времето. Избягвайте нискокачествените артикули.

Скорпион

Личните връзки не постоянно протичат по проект. Турбулентни обстановки се появяват още веднъж и още веднъж, изисквайки цялата ви сила. По-малките причини и спорове наподобява ще бъдат авансово програмирани. Запазете успокоение и се справете умерено с тази блъсканица.

Вероятно, през днешния ден ще сте прекомерно комплицирани от множеството хрумвания, които се въртят в главата ви. Постарайте се да бъдете реалисти и концепциите ви да бъдат разбираеми за масата от хора.

Ако смятате да извършите някаква по-мащабна покупка, то може да се обедините с половинката ви или ваш непосредствен родственик и да си поделите нужната сума. Така, финансовата тежест ще бъде доста по-малка и няма да се постанова да прибягвате до аварийния ви фонд.

Стрелец

Днес е належащо да се концентрирайте върху значимите неща в живота си като колегата, фамилията и любовта си. Бързо ще оцените, че единството и привързаността могат да основат един магически ден.

Днес, ще се чувствате на мястото си и работата ви ще върви чудесно. Използвайте силата, която звездите ще ви вдъхнат през днешния ден и използвайте времето си пълноценно да реализирате някои от смелите си проекти.

Финансовото ви положение ще остане устойчиво през днешния ден. Въпреки това, по-добре да отложите за различен ден някои вложения и разплащания с огромни суми. Проучете добре къде да насочите парите си, с цел да сте на облага.

Козирог

Използвайте този ден, с цел да изразите вашите потребности. За благополучие звездите са ви снабдили с доста сензитивност, тъй че да не се сблъсквате с никакви проблеми, когато изправяте колегата си с желанията си.

Вероятно, ще се сблъскате с много лимитирани хора, които ще излеят цялата си завист, само че не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите сходно отношение.

Някои членове от фамилията ви може да ви окажат финансов напън през днешния ден, искайки от вас относително огромна сума пари за някои сметки и неотложни покупки. Добрата вест е, че ще се справите с тази неподходяща обстановка по допустимо най-хубавия метод.

Водолей

Ще имате обилие от сила, за себе си, фамилията и приятелите си и ще сте мощни, спокойни и хармонични, укрепващи фамилните връзки. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви върнат поддръжката, когато имате потребност от нея.

Усилията ви за рационализиране на работните ви умения най-сетне ще ви доставят задоволство. Вероятно, вашите шефове ще бъдат впечатлени от работата ви и ще получите подобаваща благодарност.

Денят ще е удобен по отношение на финансовите въпроси. Вероятно, ще изпаднете в абсурд, в който няма да гоните парите, а парите ще гонят вас през този ден.

Риби

Днес връзката ви ще бъде изцяло хармонична. Трябва да се насладите на тази спокойна взаимност, която няма да бъде нарушена от никого. Ще има меки думи и дребни жестове, които ще останат в съзнанието ви.

Звездните цикли евентуално ще останат удобни за вашия професионален живот. През този интервал може да почувствате усъвършенстване забележителен прогрес в кариерата.

Това е ден, призоваващ към толкоз доста хрумвания изненади, защото от едната страна можете да очаквате приемливи финансови облаги от положително показване, само че въпреки това, ще имате подозрения дали да не инвестирате в някой от дълго време чакащ план.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР