ОВЕНВместо да си губите времето в почивния ден, за да

...
ОВЕНВместо да си губите времето в почивния ден, за да
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Ласкатели примамват Лъвовете, Девите да не се натоварват с чужди отговорности

ОВЕН

Вместо да си губите времето в почивния ден, с цел да се изявявате като терапевти за нечии болежки или душевен неразположения, макар че няма по какъв начин да сте потребни, даже и да изслушвате вашите сътрудници, по-добре се заемете със служебните си отговорности. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и цялостната централизация са във ваша изгода. Бъдете умерено великодушни, с цел да избегнете финансовите загуби. Вашите половинки малко ви завиждат, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте ги лишили, само че те самите отхвърлят да поддържат връзка с вашите другари и сътрудници, поради персоналните си комплекси. Обмислете по какъв начин да създадете ваша обща среда.

ТЕЛЕЦ

Никой не е в положение да провали проектите ви в този почивен ден, в случай че сами не се неуспехите. Във ваша изгода е да потърсите благоприятни условия за изява в нова професионална сфера и да извършите печеливша инвестиция. Заемете се съществено с разрешаването на противоречиви въпроси и правосъдни каузи, както и с изясняването на настоятелен връзки. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове и половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Жънете триумфи в материално отношение, в случай че сте обмислили добре начинанията, макар че деня е почивен. Направете си заключения от грешките. Важно е положителното ви въодушевление, при настоятелен диалози. Проведете и диалозите с началниците и сътрудниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, в случай че са във ваша изгода. При диалози с околните си не проявявайте ината си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от половите удоволствия поради неналичието на самочувствие и подтиснатост.

РАК

Търпението и компромисите в връзките, даже и към дразнителите ви носят изгода и почитание в този почивен ден. Успехът е с вас изключително в случай че са ви сложили нови задания. Ако се наложи да водите незабавни диалози с деловите си сътрудници, отложете ги за следобяд. При неоснователен спор с вашите сътрудници сами намалявате възможностите си за триумф. Не забравяйте да се приберете в точния момент поради нечия покана, на която не успявате да устоите и предпочитате да си пийнете с другари. Не пропускайте сантименталната вечеря, вкъщи или в заведение, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот.

ЛЪВ

Денят е почивен, само че ви дава обещание триумф във всички професионални сфери, само че изключително сполучливи ще сте, в случай че сте юристи, банкери или счетоводители. Бъдете внимателни при непредвидени запознанства. Ласкатели се пробват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш взаимен бизнес. Не се поддавайте. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си в длъжностен проект. Не се поддавайте на въздействие и препоръки на родственици, с цел да си спестите прочувствен срив и привършване на брака.

ДЕВА

Внесете естетика в връзките с вашите настоятелен сътрудници. Не се натоварвайте с непознати отговорности в почивния ден. Вашата въздържаност и такт ще бъдат оценени, а доверието във вас и престижа ви ще набъбнат. Ако избегнете отрицателното въздействие на ваши завистливи сътрудници на работното място и не инвестирате преждевременно и инатливо, ви чакат финансови триумфи. Днес внезапно и бе причина сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете паниките си и се освободете от своята подтиснатост като се отдадете на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Запознанствата, които не ви харесват от пръв взор, са знак, че е време през днешния ден в почивния ден неотложно и без съмнение да прекъснете общуването си с тези хора, които не сте търсили, само че те са ви намерели. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални триумфи са действителни. Не се отхвърляйте от фантазията си и бъдете дейни в днешния ден. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, по тази причина вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на обичаните си и не подценявайте половите удоволствия.

СКОРПИОН

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви разрешат преди обед в почивния ден да блеснете пред вашите сътрудници с бързото решение, което ви носи изгода. Пред вас е отличен късмет да постигнете мечтаният професионален триумф. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани и дейностите ви са обвързани с верните решения взети предходните дни. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки, в случай че въпреки всичко тръгнете на път. Обмислете най-лесния метод, посредством който може да си възвърнете хармонията в връзките ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ 

В професионално отношение триумфът е с вас, в случай че в почивния ден е обвързван с плануваните огромни промени във вашия офис или компания. Не могат да ви попречат да го постигнете. В длъжностен проект жънете триумфи, които нервират вашите сътрудници. Нямат предпочитание за дейна работа. В персоналните връзки са вероятни проблеми поради непредвидени претенции за покупки. Вечерта се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на съмнение във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви – не се надявайте на това.

КОЗИРОГ

При настоятелен в този почивен ден срещи бъдете тактични, на критикувайте, а в случай че се постанова подбирайте верните думи. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова активност, даже и краткотрайна, тъй като ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да организирате диалози с вашите близки. Запазете успокоение, в случай че ви ядосват. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми. Помогнете им само, като им посочите подобаващ юрист или психоаналитик. Не давайте пари назаем.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се разкрива следващата опция да поставите началото на нова активност, макар почивния ден. Преценете дали имате задоволително свободни средства, в случай че инвестирате в частен бизнес. Имате опция да създадете сполучливи нови настоятелен партньорства, като с някои от бъдещите ви сътрудници ще се запознаете в днешния ден. Не се опитвайте да насочите персоналния си живот в нова посока и да се обвържете с нова обич. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, подбудени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с държанието си.

РИБИ

Отново сте във вашата върхова позиция в почивния ден и е време да помислите по какъв начин да измененията отговорностите си и да добавите нови, смислени, доходоносни, забавни и разнородни. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични препоръки. Вие най-добре знаете по какъв начин да успявате в днешния ден. Вечерта преди да се приберете се замислете и се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за недоразуменията и отдалечаването в персоналния си живот, без значение дали сте фамилни или не, с цел да се справите с проблемите, които ви депресират.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР