ОвенВлиянието на планетите днес ще ви позволи да опознаете вашият

...
ОвенВлиянието на планетите днес ще ви позволи да опознаете вашият
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 февруари: Близнаци, звездите ще работят във ваша полза!

Овен

Влиянието на планетите през днешния ден ще ви разреши да опознаете вашият сътрудник по-задълбочено. Нещата, които не сте знаели до в този момент за вашата половинка, може да се окажат много привличащи и магнетични за вас. За да се справите сполучливо с всичките ви работни задължения през този ден, ще се наложи да сте много гъвкави. Добре ще е да пренаредите графика си, защото ненадейно ще зародят работни задания, които ще лишават много време и ще основат безпорядък в графика ви, който е разграфен по часове. Очаквайте положителни финансови приходи през днешния ден. Ще имате опция да си купите това, за което от няколко месеца единствено си мечтаете.

Телец

Конкретно събитие може да накара да изплуват на повърхността остарели вражди и разногласия, които сте имали с вашия сътрудник. Обсъдете това с някой ваш непосредствен или родственик, от който може да поискате съвет. В работата ви евентуално сте очевидци на събития, които може да се характеризират като възходи и падения. Добрата вест е, че навлизате в интервал на подем и ще доминират позитивните страсти на работното ви място. Съветът на звездите е да не се занимавате с никакви финансови въпроси през този ден. Покупките не са целесъобразни, защото има заплаха да ви продадат дефектна или некачествена стока. Бъдете извънредно деликатни, с цел да се предпазите от загуба на пари.

Близнаци

Разположението на планетите ще бъде във ваша изгода по любовните въпроси. Днес звездите ще работят във ваша изгода, ще бъде отлично, в случай че се  възползвате от тази опция, с цел да превърнете денят си в същинско благополучие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи. Денят е удобен в работен проект. Може би, ще зародят някои премеждия или провокации, с които ще се справите прекомерно елементарно. Като цяло един естествен работен ден, доста труд, старание, наслада и триумфи. Не се плануват някакви особени провокации във финансов проект. Твърде евентуално е да спечелите положителни пари, само че обърнете съществено внимание на фамилния си бюджет през този ден.

Рак

Емоциите през днешния ден ще са на върхово равнище и има огромна възможност да избухне спор сред вас и колегата ви, изключително в случай че сте се чувствали лимитирани от обичания ви човек и ви е липсвала независимост. Влиянието на планетите може да ускори драмата във връзката ви. Очаква се един характерен работен ден, в който няма да има огромна динамичност и няма да е належащо да бързате и да гоните периоди. Посветете времето си на изследвания, събиране на обстоятелства и обмисляне, с цел да сте готови за по-натоварените дни. Парите, които ще похарчите през днешния ден, най-вероятно ще са за вашият обичан човек. Все отново не харчете прекалено много и не излизайте отвън рамките на бюджета си в името на това да угодите на половинката си.

Лъв

Най-вероятно няма да се въздържите да изкажете на глас всичко, което ви тревожи и тормози сега, тъй че един сериозен диалог с вашият сътрудник ще бъде съвсем належащ. Ако не вярвате същински в това, което вършиме и не горите в специалността си, тогава най-вероятно няма да получите и задоволство от работата си. Финансовият тласък ще е водещ до време, тъй че намерете нещо, което да ви доставя наслаждение. Ако възнамерявате да извършите оглед на разнообразни нови жилища за закупуване, то този ден е удобен за вас. Също по този начин, обмислете добре, дали не е време да подобрите положението на фамилния ви автомобил.

Дева

Тези от вас, които са самотни, през днешния ден ще имат опцията да срещнат сродна душа с близки възгледи по духовни тематики. Разговорите за житейския опит и двама ви, ще ви разрешат да опознаете по-добре евентуалният ви сътрудник. Не бързайте да се ангажирате с нов план, преди да анализирате всички плюсове и минуси на даденото предложение. Ако нещо е прекомерно положително, с цел да бъде истина, то несъмнено имайте едно на разум. Подгответе се със лист за пазар, защото през днешния ден ви чакат много покупки на консумативи и хранителни артикули за фамилията ви. Придържайте се прецизно към листата си и не купувайте всичко, което видите, че е на промоция просто, тъй като е преференциално.

Везни

За страдание през днешния ден може да има много огромна възможност да се неуспехите в връзката с вашата половинка. Една неверна дума в несъответствуващия миг, може да отключи торнадо от обиди и нападки посред ви. Избягвайте да вършиме мнения по чувствителни тематики за колегата ви. Днес може да се разстроите от обстоятелството, че други ваши сътрудници получават самопризнание и овации, които в действителност вие най-вече заслужавате. Вместо да се ядосвате, анализирайте обстановката и разберете какво да извършите, с цел да бъдете  номер едно. Не се плануват някакви особени провокации във финансов проект. Твърде евентуално е да спечелите положителни пари, само че обърнете съществено внимание на фамилния си бюджет през този ден.

Скорпион

Астралната сила през днешния ден ще ви даде прелестна опция да се отпуснете и да се забавлявате с обичания ви човек. Ако до скоро сте водили битови разногласия за незначителни неща, през днешния ден всичко в любовта ще ви върви по мед масло. Днес, най-вероятно няма да имате последната дума на работното ви място, защото предложенията ви много ще се разграничават от тези на сътрудниците ви и евентуално няма да се одобряват задушевно. Оставете вземането на значимите решения на другите хора от екипа ви. И през днешния ден ще се стремите да помогнете финансово на всички към вас, без да се замислите за това, от което вие самите имате потребност. Обърнете внимание на това, което вие би трябвало да си купите и най-малко през този ден не бъдете спонсор на околните ви.

Стрелец

Чудесен ден за срещи и събирания в огромни компании. Разговорите с един човек в този ден може да ви развълнува по подобен метод, че даденият събеседник да се трансформира в освен това от другар. Позволете да бъдете ласкани и обичани. Приливът на положителна сила още от началото на деня ще ви разреши да се справите с куп работа обвързвана с документи, без да изпитате каквито и да било усложнения. Колегите ви ще останат сюрпризирани от скоростта и лекотата, с която изпълнявате отговорностите си. Едва ли, ще изпитате терзания във финансово отношение. Нещо повече, има възможност за спомагателни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.

Козирог

Планетарното систематизиране през днешния ден ще ви насърчи да простите на обичания ви човек за позволените неточности, с цел да забравите разногласията от последните дни. Искането на пояснения няма да докара до нищо положително, тъй че изгладете и забравете за всички недоразумения и се радвайте на щастието да сте дружно. Ще имате поддръжката от сътрудниците ви, тъй че нямате опрощение да не извършите някои значими крачки за издигане в кариерата ви. Активирайте увереността си, като вярвате мощно в личните си качества и евентуално ще бъдете богато възнаградени. Уверете се, че сметките ви за телефон и интернет са платени, с цел да не останете неприятно сюрпризирани, когато най-вече ви би трябвало връзка с интернет. Не чакайте до последния миг, с цел да извършите дадени заплащания.

Водолей

Много е евентуално у вас да се прокраднат подозрения по отношение на искреността на колегата ви. Мислите, по какъв начин да продължите връзката си няма да ви изоставен през целия ден. Чувството, че сте излъгани няма да ви даде мира. Професионалната ви подготвеност и страничните познания, които придобивате всеки ден, ще ви изведат напред, а това може да ви обезпечи по-висок пост в работата. Продължавайте да давате повече, в сравнение с се изисква от вас. Непредвидените разноски, евентуално ще свият много бюджета ви и ще би трябвало да забравите за безгрижното и безсистемно харчене. Ако имате заем, високите вноски ще ви се отразят много, само че ще ви създадат по-дисциплинирани по отношение на финансите.

Риби

Определено през днешния ден ще се чувствате бясно влюбени във вашият сътрудник. Ако позволите на мощните и интензивни усеща да ръководят живота ви, може да сгрешите, защото любовта от половинката ви може да бъде на приливи и отливи, и да останете разочаровани. Ще се наложи да бъдете много прецизни и деликатни в работата си с нараснало внимание към всеки един подробност. Постарайте се да не критикувате работата на другите, с цел да избегнете евентуални спорове. Емоционалното ви положение през днешния ден, може да ви тласне към импулсивни и недомислени покупки. Хвърлянето на пари напразно ще ви върне обратно и може да ви сътвори финансови проблеми. Осигурете си успокоение!

 Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР