Овен Вие сте изпълнени с енергия през тази седмица, но е

...
Овен
Вие сте изпълнени с енергия през тази седмица, но е
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 17 юли-21 юли 2017г.

Овен

Вие сте изпълнени с сила през тази седмица, само че е добре да забавите темпото малко и да следвате интуицията си. Възможно е при започване на седмицата да има някои недоразумения, само че бързо ще съумеете да се справите с тях и да продължите напред. Средата на седмицата ще бъде страхотна за вас, тъй че насрочете значимите срещи за тогава.

Телец

Ще живеете не висока скорост през тази седмица. Ще вършите всичко бързо, само че не забравяйте да внимавате и да обръщате внимание на детайлите. Бъдете търпеливи, изключително с другари и финансови институции. Тази седмица е идеална да се включите в нови планове. Животът ви ще стане в действителност забавен към края на седмицата.

Близнаци

Забавете темпото и се отпуснете през тази седмица. Понеделник ще бъде малко комплициран и комплициран ден, изпълнен с недоразумения и напрежение, тъй че не приемайте нищо прекомерно във вътрешността. Вместо това се стремете да разрешите разликите в мненията спокойно. Следващите няколко седмици ще бъдат доста по-добри от тази.

Ако сте представител на друга зодия, можете да намерите седмичния си хороскоп ТУК
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР