ОвенВие ще сте човекът, при когото всички тичат за съвет

...
ОвенВие ще сте човекът, при когото всички тичат за съвет
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 21 октомври 2022 г.

Овен

Вие ще сте индивидът, при който всички тичат за съвет през днешния ден. Разполагате с всички нужни отговори Доверете се на вашата преценка и интелектуално ноу-хау. Предизвиквате себе си до краен лимит. Помнете, че постоянно можете да извършите крачка обратно. Ако не настъпите мощно педала, в никакъв случай няма да разберете какъв брой надалеч можете да стигнете.

Може да се разочаровате, когато разберете, че хората не са толкоз чувствителни към дадена обстановка, колкото ви се желае. Докато се пробвате да създадете мощна връзка с някого, този човек от своя страна се пробва да се отдръпне. Хората са склонни да гравитират към рационални обстоятелства, а не към интензивни, задушаващи страсти.

Близнаци

Малка искра ще разпали пламъците. До края на деня може да има вилнеещ горски пожар. Знайте, че вие сте един от най-големите виновници, само че не се чувствайте зле за това. Огънят е унищожителен, само че и нужен. Разчистването на шубраци и предлагането на свежо, ново място, в което може да процъфtите, е значима част от цикъла на природата.

Рак

Пуснете малко оживена музика и потанцувайте. Време е да прогоним киселото въодушевление и да се забавляваме. Ще откриете, че колкото повече участвате в интелектуални полемики с хората през днешния ден, толкоз повече ще приемате концепцията, че животът би трябвало да е занимателен, а не да е изпълнен с болката и стресът, които си представяте.

Лъв

Намирате се в извънредно избухлив миг. Нищо не е в положение да спре инerцията, с която сте тръгнали. В очите ви свети искра, която демонстрира, че сте подготвени да поемете света. Повярвайте в това и другите ще повярват във вас. Днес имате огромен шанс на ваша страна, тъй че рискувайте в избрана част от живота си.

Дева

Днес е ден, в който да изразите мислите си документално. Вашият подарък слово ще блесне през днешния ден, когато пишете предложение, имейл или любовно стихотворение. Общувате доста добре, когато оставите сензитивните си страсти настрани и се концентрирате върху това, което мислите. Разширете въздействието си, като се концентрирайте върху тези неща, които изискват по-рационален метод.

Везни

Енергията денем е жива, което ви оказва помощ доста по-лесно да свършите дилемите си. Ще откриете, че хората са повече от нетърпеливи да ви оказват помощ. Номерът е да интегрирате вашите лидерски качества със знанията, налични от други хора. Ще създадете печеливша композиция от мощност и мощ, която да употребявате в съвсем всяка област от живота си.

Скорпион

Пречките, които сте пренебрегнали, ненадейно стартират да нарастват оттатък рационалните размери. Внимавайте какво казвате вследствие на това, тъй като думите ви могат да се разпространят като горски пожар. Трудностите във вашия свят евентуално ще изникнат на напред във времето и ще откриете, че егото ви е застрашено. Опитайте се да запазите някаква прочувствена преграда.

Стрелец

Това е страховит ден за вас и вие ще сияете блестящо от главата до петите, излъчвайки същинската си същина към света. Ще намерите наслада в най-простите, най-обикновени условия. Ако нямате какво да кажете, не се колебайте да си подсвиркнете някоя мелодия. Това надали ще се случи през днешния ден, защото ще преливате от тематики за диалог.

Козирог

Докоснете се до бурното, радостно въодушевление на деня, вместо да затъвате в тежки страсти. Моментът е подобаващ да ангажирате мозъка си, вместо да оставите сърцето си да ви управлява. Бъдете наясно с експанзивния темперамент на деня, който ви разрешава да мислите ясно, без да се притеснявате от непотребни страсти. Поемете по интелектуалния път, с цел да разберете какво би трябвало да извършите, с цел да изгладите всички неравности по пътя.

Водолей

Вашият оптимизъм ще бъде въодушевяващ през днешния ден. Ще разберете, че вашият нехаен метод е изцяло подобаващ за справяне с всеки зародил проблем. Вкарайте няколко смешки в микса и напомнете на другите хора, че не е належащо да приемате нещата толкоз съществено. Слънцето грее, до момента в който гордо дефилирате по улицата с високо вдигната глава.

Риби

Трудните провокации, които са останали настрана, евентуално ще ви застигнат. Има огромна възможност нещата да се оправят. Първоначално казусът беше елементарен за занемаряване, само че в този момент, когато заживява като обособена персона, може да се наложи да се консултирате с някой, който е по-голям специалист по този вид обстановки от вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР