ОвенВероятно, ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си

...
ОвенВероятно, ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 февруари: Раци, може да станете жертва на измама!

Овен
Вероятно, ще се чувствате доста буйно, доказвайки и привързаността си към колегата. Някои от вас съществено ще обмислят да се ангажират с встъпване в брак. Очертава се вероятност за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм. Търговците да бъдат по този начин рационални, и да заобикалят съществени вложения. Вероятно, се чакат съществени земетресения на пазара, както и парични проблеми.
Телец

Семейството ще бъде вашият източник на наслада и благополучие. Необвързаните и самотните, които обезверено търсят любовта, ще имат шансът да трансфорат фантазиите си в действителност през този ден. Ще бъдете изправени пред сериозен избор, от една страна да се съобразите с вашите цели и стремежи, а въпреки това да следвате директивите на ръководители и сътрудници. Вероятно, ще съумеете да увеличите своите източници на приходи през този ден, макар че има шансове разноските да се покачат дружно с приходите ви. Препоръчително е да дадете приоритет на спестяванията си.

Близнаци

Бъдете по-зрели при вземането на верните решения в подобаващия миг касаещи връзките ви в персонален проект. Препоръчително е да не се колебаете през този ден. Денят е удобен и може умерено да приключите с работните си задължения. Въпреки това този ден може да ви се стори прекомерно претрупан. Финансовото ви състояние през днешния ден е извънредно положително. Ще имате опция да увеличите облагите си. Насладете се на този миг да разполагате със забележителна сума джобни пари.

Рак

Ако сте самотни и необвързани, денят е удобен да отворите сърцето си към някого, който в действителност харесвате. Ако към този момент сте във връзка, пробвайте да извършите нещо особено за вас двамата. Повечето от вас ще бъдат извънредно заети в работата си. Най-добре отхвърляйте всяко позвъняване, което не е обвързвано с работните ви задължения през този ден. Бъдете извънредно внимателни през днешния ден, защото може да станете жертва на машинация или да получите примамливо предложение за висока облага от ваш прочут.

Лъв

Връзката с колегата ви ще се възвърне към предходното си положително положение. Всичките ви проблеми ще стихнат и компликациите, свързани с доверието няма да ви безпокоят известно време. Меркурий дава знак да намерите сили в себе си и да положите всички старания за вашите работни ползи. Трябва да имате правила и да се борите за тях, когато си търсите правата. Едва тогава екипът, с който работите ще има почит към вас. Не е целесъобразно да поемате огромни опасности във финансов проект през днешния ден. По-добре изберете бавния и резистентен способ за еластичен метод на вложение, с цел да избегнете възможните загуби.

Дева

Любовната ви връзка ще бъде в естетика през този ден. Вашето празнично въодушевление ще се съобщи на колегата ви. Заедно няма да ви е скучно сигурно. Този ден евентуално ще си извърши обещанието, за  дълго чакан и подобаващ триумф, самопризнание, заслуги и облаги за вас. В професионалната сфера, не се обрисуват особени натоварвания. Взаимните инициативи  ще бъдат добра капиталова опция през този месец. Печалбите, които можете да спечелите от вложенията си, ще ви оказват помощ да постигнете финансовите си цели.

Везни

Звездите загатват, че в случай че съумеете да задълбочите връзката с избрана личност, на който от дълго време се възхищавате, то начинанието ви ще бъде увенчано с триумф. Насладете се на този интервал и изградете основите на взаимното доверие. Вероятно, носталгията по празничните дни ще ви навести през този ден в работата. При опция се отървете от тези усеща, тъй като може да си останете единствено с бленуващите мемоари и фрапантно орязана заплата. През този ден, евентуално ще се притесните за негативният ви банков баланс гушещ се в портфейлът ви, като че ли сънувате ужасяващ призрачен сън, от който не можете да се отървете. Потърсете варианти да намалите това напрежение.

Скорпион

Нерешителността ви, през днешния ден може да подразни колегата ви. Честата ви промяна на настроенията и желанията ви, ще объркат половинката ви и може да имате дребни разногласия по определени  въпроси. Днес, ще сте доста по-активни и продуктивни в утринните часове, даже ранното ставане да е много извънредно за вас. По опция отложете грандиозните си финансови проекти изключително през днешния ден, тъй като няма да бъдете в нужната кондиция и евентуално ще допускате съществени пропуски и най-много неточности с парите си.

Стрелец

През този ден, самотните и необвързаните ще имат невероятният късмет да привлекат възможни бъдещи сътрудници, които са с висок обществен статус. Най-вероятно няма да имате предпочитание за покорност пред позволени от вас неточности. Въпреки това ще докажете своят професионализъм по един или различен метод. Опитайте да оставите огромните си финансови планове на назад във времето. Накратко, когато парите са се запътили към вас, не е належащо да ги търсите там, където няма да ги откриете.

Козирог

Семейните двойки ще преминат през известни компликации, от които ще би трябвало да се опитат да излязат допустимо най-бързо, преди нещата да се усложнят. И не забравяйте за благите думи през днешния ден. Има огромна възможност да влезете в спор с някои ваши сътрудници през днешния ден. Постарайте се да бъдете по-сдържани и да не изричате всичко, което си мислите по техен адрес. Финансовото ви състояние през днешния ден, ще е релативно устойчиво и ще може да преодолеете всички компликации по пътя ви. Може даже да се решите да извършите някои рискови покупки.

Водолей

Освободете се от напрежението и се насладете на любовта сред вас и половинката ви. Чудесен ден, в който ще можете да се отпуснете същински и без терзания. Неблагоприятен ден за безработните, множеството от тях ще се разочароват от многото неизпълнени обещания. Бъдете подготвени да посрещнете един придирчив ден. Вероятно бързо ще се справите с зародилите спънки и ще стабилизирате бюджета си, с помощта на усилената ви работа и упоритост.

Риби

Възможно е да почувствате, че връзката ви става все по-хладна. Картината не е чак толкоз отчайваща, през втората половина от деня ситуацията  ще се позатоплят. Проявете повече самообладание. Комуникацията с сътрудници и клиенти през днешния ден ще бъде много затруднена и в някои случаи даже проблематична. Работата ви ще е много напрегната и натоварваща, само че в края на работния ден, нещата ще са по-спокойни. Днес би трябвало да бъдете доста прецизни и в това време внимателни. Възможни са груби неточности в изчисленията на финансовите ви сметки.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР