ОвенВероятно, ще получите звездна подкрепа и ще успеете да превърнете

...
ОвенВероятно, ще получите звездна подкрепа и ще успеете да превърнете
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 януари: Овни, шансът е на ваша страна днес

Овен

Вероятно, ще получите звездна поддръжка и ще съумеете да превърнете денят си в сполучлив. Шансът е на ваша страна през днешния ден. Въпреки това, шансът и възприятията ще си останат в несъгласие. Здравето ви се нуждае от повече внимание, избягвайте всяка храна, в която има доста подправки, мазнини и доста въглехидрати. Възможно е да имате проблеми със стомаха и червата, изключително през днешния ден.

Телец

Необходимо е да си отдъхнете пълноценно през днешния ден. Прекарайте деня в компанията на другари, семейство или просто сами. Едва ли, ще ви липсва работната динамичност. Има възможност да се сблъскате с някои здравословни проблеми като простуда да вземем за пример. В такива обстановки дайте приоритет на здравето си, в противоположен случай ще ви отнеме дълго време да се възстановите.

Близнаци

Вероятно, някой остарял другар ще се обади и ще ви зарадва през днешния ден. Ще имате вдъхновението да попътувате до по-далечно място, с цел да си отдъхнете добре. През този ден най-вероятно здравословното ви положение ще бъде в позитивни стойности. Предпочитано е да консумирате пресни плодови фрешове или други здравословни плодови питиета, с цел да поддържате формата си на равнище.

Рак

Подредете живота си, преди да започнете да търсите шанса през този ден. Не влагайте очакванията си в непотребни химери, вместо това потърсете щастието си. Някои от вас може би са го позабравили. Погрижите се за здравето си през днешния ден. Вероятно, ще ви обземе незаинтересованост и мислите ви може да се трансформират в отрицателни. При опция прекарайте повече време измежду природата през този ден.

Лъв

Денят подготвя да постигнете баланс сред прочувствената и рационалната страна на вашата персона. Със сигурност ще откриете удоволствието, което ви се поставя в персоналния живот. Този ден може би, ще окаже релативно въздействие върху здравословното ви положение. Опитайте се да си отдъхнете, въпреки че надали ще намерите време за това.

Дева

Не се тормозете, тъй като при множеството от вас кавгите и паниката към вас, няма да ви смущават. Емоциите ще бъдат притиснати, с цел да не ви задушават. Ще се наложи да избягвате нервните напрежения през този ден. Такива отрицателни обстановки биха могли да източат доста от силата ви. За поддържане на вашето здраве, приемайте тонизиращи питиета.

Везни

С каквото и да се заемете през днешния ден, ще бъдете от страната на печелившите. Определено звездите ще ви предизвикват и стимулират. Като цяло, денят се обрисува да бъде удобен. Що се отнася до здравословното ви положение, този ден наподобява няма да бъде доста удобен. Сутринта може да се почувствате леко изтощени, а настроението ви ще се клатушка нагоре-надолу. Необходимо е да поспите повече, а също по този начин да приемате топли питиета като кафе и разнообразни типове чай.

Скорпион

Въпреки почивния ден, за някои от вас денят ще бъде изпълнен с доста служебни диалози. Това може да ви изтощи и с неспокойствие ще очаквате да прекарате свободното си време с другари или със фамилията. Вероятно, здравословното ви положение и въодушевление ще бъдат във високи стойности. Денят ще е изпълнен с позитивизъм за вас и е целесъобразно да се занимавате с фитнес или други физически извършения.

Стрелец

Ще бъде добре, в случай че през този ден не се занимавате с работните си задължения, тъй като това може да се отрази зле на здравето ви. Работата може да изчака, тъй че обърнете внимание на себе си, с цел да си почините уместно. Изглежда, ще се наложи да вземете нужните ограничения, с цел да избегнете задаващият се грип. Облечете се добре при положение, че излизате или прекарайте повече време на топло в дома си.

Козирог

За мнозина от вас настроението ви ще бъде изпълнено с доста упоритости. Вашите дейности ще бъдат доста по-реални в сравнение с думите. Въпреки това, избягвайте срещи с тези ваши съседи, които могат да ви натоварят прочувствено. Навярно, няма да се сблъскате с нито един сериозен здравословен проблем през този ден. Възможно е да имате някои дребни терзания, само че за сметка на това, ще намерите съответните на практика решения.

Водолей

Възможно е да зародят разногласия и диспути с някои членове от фамилията ви. Опитайте се да останете над нещата без да се напрягате, защото денят не е доста обещаващ за вас. Възможно е да изпитате дискомфорт, който ще ви сътвори затруднения в здравословен проект. Така че по опция съхранете себе си и избягвайте енергийните питиета, както и напитки съдържащи огромно количество кофеин.

Риби

Денят е удобен за извършване на покупки от всевъзможен темперамент. Също по този начин, може да посетите някой концерт или историческо място. Дайте шир на духовното си положение на първо място. Здравословното ви положение може би няма да ви разреши да отидете до обичаният ви фитнес център. За сметка на това, бихте могли да извършите тренировката си у дома. Ако се чувствате добре, си направете една релаксираща разходка в най-близкия парк.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР