ОвенВероятно ще имате възможност да се освободите от всички негативни

...
ОвенВероятно ще имате възможност да се освободите от всички негативни
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 юли: Везни, ще имате много късмет, но внимавайте

Овен

Вероятно ще имате опция да се освободите от всички отрицателни неща, които са нарушавали хармонията и спокойствието във връзката ви до този миг. Започнете на чисто да градите любовният живот. Днес ще бъдете по-ефективни в работата си. Не отлагайте нищо и не отхвърляйте поддръжката от сътрудници. Работата в екип ще способства работният ден да премине безпрепятствено и ползотворно.  За ваша огромна изненада, през днешния ден се обрисува шансът да ви споходи. Дали ще бъде за положително или не, това зависи само от вас. Тъй като ще бъдете под мощни страсти има възможност да изтеглите неприятният шанс. Така че бъдете изключително деликатни през днешния ден.

Телец

Вероятно, в някои от тях ще чуете неща, които не бихте желали да чувате, в действителност неприятната истина ще бъде потребна за вас. Така ще можете да коригирате някои от тези неточности, на които до този миг не сте обръщали внимание.  Работата в екип през днешния ден ще върви чудесно. Ще усетите ритъмът на сътрудниците ви и бързо ще се справите с всички неща, които би трябвало да свършите през този ден, даже доста по-рано от крайният период. През този ден може да намерите късметче на пътя, само че не и в живота за жал. Звездите допускат, че ще намерите сили да преодолеете неналичието на шанс, и ви дават обещание доста шансове още тази седмица.

Близнаци

Планетарните позиции ще ви дават прелестен ден за любовта. Взаимоотношенията с половинката ви ще бъдат извънредно ползотворни. Самотните също имат доста положителни шансове да открият сродната си душа, стига да бъдат напористи, вместо стеснителни. Вземете работните си решения с по-голяма неприкритост и ще видите, че всичко ще върви съгласно вашите проекти. През идващите дни обаче ще би трябвало да поддържате равнището на качествената си работа Днес, най-вероятно ще предизвикате шанса, но не и в обществените мрежи, можете и да го засечете - видимо, несъмнено. Ще бъде към вас, или на открито в действителността, ще се наложи сами да го потърсите.

Рак

Някои от вас, вероятно ще се опитат да създадат усещане на своята половинка, само че могат да останат разочаровани от обстоятелството, че сътрудникът няма да им обърне внимание. Не страдайте, когато минимум очаквате, ще получите мечтаното от вас, освен това още през днешния ден.  Условията за труд на работното място може да не се трансформират към по-добро. Ако няма незабавна потребност, тогава се въздържайте от правенето на статистически доклади и отчети. Звездите ви поучават да засилите предпазливостта си и да съхраните здравият разсъдък. Днес не ви е ден, по тази причина не скачайте в студените води да си търсите шанса, така и така го няма, и на дъното даже.

Лъв

Може би, това е належащо за поддържането на естетика. Днес може и да не сте в въодушевление, само че това няма да ви оправдае, в случай че се стигне до затруднения в любовта. Всичко, което ви се коства мъчно и комплицирано, го разделете на дребни и елементарни стъпки и по този начин ще имате доста по-голяма успеваемост в специалността, която упражнявате. Днес има възможност шанса да ви пристигна на посетители, единствено внимавайте, по какъв начин ще се справите с него, тъй като шанса е за тези, които вярно боравят с него. Така че пробвайте да контролирате обстановките, в които имате шанс и ще получите мечтаните триумфи.

Дева

През този ден някои от вас ще осъзнаят истината, че най-важното нещо за всяка трайна връзка е цялостната уместност по отношение на колегата и проявлението на същинският ви образ. Ако непрекъснато носите усмихнатата маска или киселата такава, това не е същинска връзка. Проверете най-малко два пъти всичко по отношение на плана, по който работите дълго време. По-добре да работите малко повече през днешния ден, в сравнение с да се изложите с глупава неточност или пропуск. Най-вероятно през днешния ден ще разчитайте най-много на това, което сами си извършите. Не очаквайте да разчитате само на своят шанс. Вероятно ще се появи, когато минимум го очаквате.

Везни

Мнозина от вас ще проявят нерешителност и мъчно ще намерят кураж да изложат своите мисли. Препоръчително е да проведете един логичен и потребен диалог с половинката си, в случай че желаете тази връзка да продължи обикновено и хармонично. Не се оставяйте работата да ви стресира, а в противен случай, бъдете подготвени да се подложите на повече тестване, тъй като ще се изненадате от силата, която ще придобиете през днешния ден. Днес несъмнено ще имате шанс, само че звездите ви приканват да не правите обилие от услуги. Всяко нещо си има своята рационална цена, в случай че нарушите това предписание, тогава цената ще скочи фрапантно и от шанса ще останат единствено илюзиите.

Скорпион

Този ден може да не ви донесе романтика и нагорнище усеща, само че ще имате опция да опознаете по-добре колегата си и същинските му планове по отношение на вас. Ще научите доста забавни неща, за които не сте и подозирали и евентуално ще потънете в бездънен размисъл за връзката ви. Ще се сблъскате с някои непредвидени проблеми и условия и това може да ви извади отвън надзор. Не бъдете прекомерно строги към себе, в случай че не всичко се окаже по вашите критерии. За някои от вас днешният ден ще бъде съпроводен с гръм и тропот във всяко едно отношение. Направете по този начин, че да ограничите контактите си през този ден, до момента в който отмине задаващото се торнадо.

Стрелец

Днес се обрисува нахлуване във вълнуваща фаза за любовния ви живот, тъй че се подгответе за трансформацията като измененията някои неща в себе си. Неангажираните могат ще срещнат непредвидими спънки в търсенето на сродната си душа. Работният ден ще ви се стори безконечен с осъществяването на толкоз доста задължения през днешния ден. Мобилизирайте се и ще съумеете да се справите. Ще имате шансът да се отървете от досадните конфликти, евентуално ще е за малко, само че по този начин ще спечелите успокоение за в бъдеще. Онези от вас, които са в спорове ще си отдъхнат през този ден.

Козирог

Може би подозренията, които изпитвате към колегата ви няма да ви дават мира през днешния ден и ще се наложи да влезете в ролята на детектив, проследявайки всяка негова стъпка и диалог. В последна сметка ще се убедите, че ревността ви е неоправдана. Постарайте се да не влизате в спорове с сътрудниците си през днешния ден, защото може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте съгласно настроенията към вас. Планетарното разположение ще вещае за вас позитивна сила, пробвайте се да се възползвайте от този късмет. Първо направете нещо положително и ще решите множеството наболели проблеми през този ден.

Водолей

Днес несъмнено ще желаете да се харесате на индивидът, в който сте влюбени. Всичките ви старания и грижи, които сте положили за себе си няма да останат незабелязани и евентуално ще привлечете вниманието на обичаният ви човек по метода, който сте планували. Информацията, която събирате може да ви се стори много разнопосочна и объркваща през днешния ден. Когато систематизирате и анализирате цялата информация, може да докара до чудесна концепция, която да приложите в работата си. Днес ще се наложи да не живеете с мисълта за отричане и непрекъснато да си втълпявате, че  нямате шанс. Потърсете къде, по кое време и към кого не сте показали сърдечност, и в случай че разберете ще получите мечтаният шанс още през днешния ден.

Риби

Подгответе се за непредвидени обстановки, които може да всеят ужас във връзката ви. Колкото и да се опитате да избягате от проблемите и свадите, ще се наложи да изтърпите всичките негативи, преди да вземете най-хубавото решение за бъдещето ви. Има възможност да се разочаровате от някой ваш сътрудник, който сте считали за ваш добър другар. Може да разберете, че се е включил към различен конкурентен на вашия екип, с цел да му бъде направена услуга. Възможно е да имате значимо достижение в работата, въпреки да ви се коства малко и нищожно като мащаб. Имайте позитивна настройка, че всичко ще е наред и убеденост в силите си, че ще постигнете триумф. Ако до през днешния ден сте нямали шанс, то е доста евентуално през този ден да ви сполети. Ала не забравяйте, че с цел да получиш следва преди този момент да дадеш. Така че проявете малко щедрост и ще бъдете погалени от шансът.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР