ОвенВъзползвайте се от този ден и предайте на живота си

...
ОвенВъзползвайте се от този ден и предайте на живота си
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 април: Деви, избягвайте рисковите покупки днес

Овен

Възползвайте се от този ден и предайте на живота си по-индивидуално допиране. Може да се чувствате по необикновен метод, както когато вършиме нещо ново. Трудните решения изискват твърдия и съдбоносен темперамент, а на вас подобен няма ви липсва на през днешния ден. Взаимно преференциална опция ще ви бъде предоставена от някой, с който сте имали взимане - предоставяне в предишното. Този ден може да докара до леки финансови катаклизми, само че в случай че избягвате скъпите покупки за известно време, евентуално ще имате по-малко бюджетни несгоди.

Телец

Ако през седмицата доста работите и нямате тази опция, то през днешния ден се откъснете от шума и динамичността, с цел да почувствате близостта на колегата си. Въпреки че това може да бъде плюс, когато става дума за търсене на работа, пари или заветна позиция на работното място. Но и не забравяйте, че през днешния ден вашата непоклатима природа няма да има  преимущество в сантименталния ви живот. Днес, ще сте доста удовлетворени от себе си и новите си привички за харчене. Игнорирането на прочувствени покупки ще ви донесе задоволство, че към този момент подхождате по-разумно с финансите си.

Близнаци

Благотворното въздействие на Венера ще направи връзките сред влюбените по-хармонични. Възползвайте се от това време, с цел да обсъдете бъдещите си планове като двойка. Ще постигнете задачите си, които сте си сложили. Ще бъдете окуражавани да вършиме повече от това, което влиза в отговорностите ви, тъй като би трябвало да измененията някои аспекти в професионално отношение. Днес ще бъдете изпълнени с нови финансови хрумвания, само че използването им ще бъде мъчно. Ще бъдете склонни да се наслаждавате на живота, влагайки средства в някой фитнес или спа център.

Рак

Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от несъразмерните отговорности. Потърсете опция за успокоение и избягвайте напреженията. Внимавайте с розовите светлини, които биха могли да заглушат вашият възторг. Прегърнете своя неповторим взор към света. Днес също би било уместно време да върнете тези просрочени заеми и да си заплащате постоянно билета за градския превоз. Навярно ще изпитате липса на финанси, в случай че държите да си купите някои неща. Не разчитайте на ваши другари и родственици, тъй като вероятността да ви откажат е доста по - огромна.

Лъв

Тези от вас, които към този момент са срещнали своята обич, връзките ще отбележат взаимно съгласие. Заедно ви чакат доста вълнуващи моменти. Ако желаете да бъдете в действителност конкурентоспособни през този ден, ще би трябвало да се ангажирате доста повече, в сравнение с би трябвало. Смело се пробвайте да дадете всичко от себе си и да наложите наличието си даже там, където то не се прави оценка. Не разчитайте на шанса си през днешния ден, защото няма да е на ваша страна. По-добре не предприемайте рискови дейности и неща, които не са авансово премислени.

Дева

Денят ще донесе доста приятни моменти. Вие и вашата половинка ще забравите за предишните различия и ще вдъхнете на връзките си нов живот. Работата ще изисква повече сила и старания от ваша страна. Ако през миналите дни сте били прекомерно натоварени в работата ви, то през този ден ще изпитате известно облекчение. Избягвайте рисковите покупки през днешния ден, изключително онлайн предложения от съмнителни уеб сайтове. Купувайте единствено най-необходимите неща на ниска стойност и изберете заплащането в брой.

Везни

Възможно е да се наложи да помогнете на възрастните си родители. Избягвайте да спорите с близки и родственици. Ще би трябвало да отделите повече внимание по отношение на желанията на децата ви. През този ден професионалният ви живот ще бъде по-удовлетворителен от всеки път. Осъществяването на нови работни контакти освен ще усъвършенства, а и ще разшири знанията ви. Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за фамилията и домашен неща за дома ви. Бъдете умерени в извършването на покупки.

Скорпион

Възможно е да се появи недоумение от страна на обичания човек, което ще докара до несъгласия и разлики в мненията. Този ден не е подобаващ за лекомислени развлечения. Не се обрисуват голям брой спорове в професионален проект, само че през средата на този ден ще се наложи да бъдете извънредно деликатни и внимателни, по отношение на управителните фрагменти и сътрудниците си. Възможно е да претърпите известни загуби, заради неточности в бюджета. По опция, избягвайте влизането в задължения през този ден.

Стрелец

Подчертайте своите домашно-възпитателни качества и всички ще ви видят в най-положителна светлина. Сърцето ви ще бъде обвързвано с дома и фамилията ви, и това ще бъде впечатляващо. Професионалният ви живот ще бъде извънредно деен през днешния ден. Вероятно ще ви даде шансът да получите покачване или да промените работното си място. Парите ще играят значима роля през днешния ден за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват много средства и спомагателна работа.

Козирог

Този ден ще донесе доста обич и романтика във връзката ви. Партньорът ви ще се опита да разбере, дали и вие изпитвате толкоз мощни и откровени усеща. Ще имате доста благоприятни условия за консолидация сред вас и сътрудниците ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се спънки с шефовете ви или техните заместници. Може би, през днешния ден ще сте изправени пред фамилни, финансови проблеми. Моментът не е подобаващ за заеми, от които да затъвате в задължения.

Водолей

Може да ви се наложи да положите повече старания, с цел да избягвате нездравословните привички, които нервират колегата ви. За да запазите спокойствието и хармонията в дома ви, направете нещо ново и извънредно за половинката си. За чиновниците, ще има хвалба от шефа ви, който ще забележи по-голямата ви ангажираност към производството, също по този начин ще разберете, че работата в екип е по - продуктивна. Бъдете внимателни с финансите си и се въздържайте от желанието за непрекъснато извършване на покупки. Погрижете се за спестяванията си през днешния ден, с цел да сте готови за идни непредвидени разноски.

Риби

Ако сте несемейни, вашата безкористност и предпочитание да слушате ще ви оказват помощ да засилите вашата магнетична прелест. Чудесно време е да се свържете с детето вътре в себе си.  Работата ви ще бъде много натоварена с къси почивки, даже е допустимо да поемете и друга служба, заради неявяване на титулярят. Опитайте се да избягвате терзанията в множеството случаи. Не бъдете разточителни през този ден. Не бива да рискувате без основателни аргументи. Ще бъде добре през този ден да купувате артикули с най-големи отстъпки.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР