ОвенВъзможно е да възникнат някои проблеми и недоразумения с половинката

...
ОвенВъзможно е да възникнат някои проблеми и недоразумения с половинката
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 февруари: Телци, днес ще изпитате истинска любов!

Овен
Възможно е да зародят някои проблеми и недоразумения с половинката ви през този ден. Такива обстановки ще поставят  нежелателна отдалеченост посред ви. Трябва да действате самоуверено в работните си задания през днешния ден. Колкото по-рано се разсъните, толкоз по-рано работата ви ще се усъвършенства. През този ден не се поддавайте на финансови провокации, пробвайте се да бъдете точни и в случай че би трябвало да подпишете контракт, прочетете деликатно всяка една уговорка.
Телец

Ако сте самотни, може би през днешния ден ще изпитате същинска обич. Същата още веднъж ще ви накара да се усмихнете, и ще бъдете още по - щастливи. Днес ще ви зарадва благоразположението на звездите, което ще ви помогне да деянията внимание към работните си занимания. Концентрацията ще спомогне, с цел да изпълнявате по-добре своите задължения. Добър ден за търговците и за тези от вас, които сте в областта на услугите за хубост. За хората възнамеряващи да започват личен бизнес - през днешния ден е точната дата.

Близнаци

Любовта ще ви предложи доста задоволения. Ще имате опция да култивирате аспектите, които ви притеглят най-вече в една сантиментална връзка. Това е денят в който бихте могли да бъдете възнаградени за вашите старания. Ще изпълнете работните си задания професионално и усърдието ви ще се изплати обилно през днешния ден. Очаква ви ден, който може да послужи като трамплин за вашият бизнес, а това ще докара до съществено усъвършенстване във финансов проект.

Рак

Възможно е да почувствате, че всички шансове за стабилизиране на връзката ви са против вас. Не се отхвърляйте от вярата си и продължете да бъдете търпеливи. Ако желаете да подобрите кариерата, престижа си или да промените работата си, през днешния ден е подобаващото време по тази причина. Навлизате в доста добра звездна фаза за реализация. Помислете за финансирането и за това по какъв начин харчите парите си. В бизнесът не се обрисуват загуби на финанси, само че в персонален проект има възможност да загубите пари или движимости.

Лъв

Любовта ще бъде повлияна от някакво напрежение, заради домашни усложнения, в случай че живеете дружно, или от други проблеми, в случай че сте сгодени или във връзка. Очертава се един под напрежение и изтощителен ден в работата. Въпреки това, умората няма да ви се отрази негативно, тъй като ще бъдете заредени с сила. Днес обаче ще можете да извършите забавен избор, който може да усъвършенства стабилността, в случай че не и да усили банковата ви сметка.

Дева

Може би ще ви бъде мъчно да балансирате обстановките във вашата връзка. Споделете концепциите с половинката си и се пробвайте да извършите всичко допустимо, с цел да убедите обичаният човек във вашата справедливост. Звездите ще наклонят везните си към шанса ви през този ден. Затова ще би трябвало да помислите за ангажираността и способността да разпознаете верните дейности, които да предприемете в работата. Ще имате опция за стабилизиране на финансовото ви положение. Бъдете внимателни, тъй като има възможност да ви излъгват, когато купувате или продавате.

Везни

В фамилен проект ще изпитате някои моменти на напрежение, само че ще откриете, че сте в положение да се изправите против тях дружно, макар разликите във възгледите. Очаква ви ден изпълнен с задължения, увенчан с дискретни резултати, само че в случай че желаете страхотни резултати в работната сфера, евентуално ще би трябвало да изчакате още няколко дни. Този ден евентуално ще се окаже доста потребен за вас, защото ще имате опция да изплатите по-голямата част от задълженията си.

Скорпион

В случай, че сте неангажирани или самотни, отчаянието може да ви навести през този ден. Навярно ще бъдете сюрпризирани от обстоятелството, че нещата са се трансформирали. Ще бъдете раздразнени по някаква причина на работното място, което ще се отрази на работата ви. Не забравяйте да се отървете от това си положение допустимо най-бързо, с цел да си възстановите работната успеваемост. Парите ще бъдат една от тематиките, които ще предпочетете през този ден. Това е по този начин, тъй като може би ще оставите значим разход или обвързване зад себе си.

Стрелец

Вероятно, ще сте много по-открити с колегата си през този ден. Колкото и да не ви се има вяра това ще бъде чудесна причина за по-голяма фамилиарност посред ви. Най-вероятно няма да имате предпочитание за покорност пред позволени от вас неточности. Въпреки това ще докажете своят професионализъм по един или различен метод. Опитайте да оставите огромните си финансови планове на назад във времето. Накратко, когато парите са се запътили към вас, не е належащо да ги търсите там, където няма да ги откриете.

Козирог

Очертават се проблеми при някои от влюбените двойки през този ден. Вероятно, някои от вас биха могли да обвинят половинките си в липса на любов. Очаква ви прекомерно твърдоглав ден, няма елементарно да изоставите ползите си на работното място. Внимавайте единствено да не прегорите с някой сътрудник с който си имате остаряла омраза. В съглашения и договаряния през днешния ден ще съумеете да реализирате договорка най-хубавата цена. Като цяло, несъмнено, парите ще останат тематика за поощряване.

Водолей

Венера през днешния ден ще ви се усмихне през днешния ден. Отърсете се от отрицателните мисли, тъй като романтичността несъмнено се задава. Очаквайте засилен трафик, който ще сътвори причина за забавяне за работа. Същото по този начин е допустимо да настъпят някои недоразумения заради бързане. През този ден можете да увеличите вашите упоритости, с цел да се сдобиете с по този начин мечтаната сума за вас. Относно вложенията, ще би трябвало да се движите деликатно и с повече разсъдък.

Риби

Необходимо е да бъдете доста деликатни през днешния ден, тъй като могат да долетят клюки, че вашият сътрудник ви изневерява. Не се доверявайте на хорските приказки и не се впускайте в непотребни конфликти. Вероятно през днешния ден ще преживеете конфликтни обстановки с сътрудник работещ в съседство до вас. Въпреки това ще можете да се справите преодолявайки дрязгите. Възможно е да се появят хора, които да ви изкушават, с цел да харчете повече и повече. Това в действителност са желанията ви, които могат да се окажат пагубни  за вашите финанси.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР