ОвенВъзможно е да усетите някакво зацикляне в любовта. Нещата, които

...
ОвенВъзможно е да усетите някакво зацикляне в любовта. Нещата, които
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 октомври: Риби, избягвайте мнимите предложения за инвестиции

Овен

Възможно е да усетите някакво зацикляне в любовта. Нещата, които имат значение за вас, могат да срещнат отпор от сътрудникът ви. Това би могло да ви накара да се почувствате нещастни. Денят не е подобаващ за взимане на значими решения свързани с кариерата ви. Ако нещо не е авансово премислено и планувано, по-добре го отложете. Този ден може да се окаже стеснителен по отношение на вашите парични средства. Бъдете внимателни си пазете своят портфейл или чанта, когато пътувате с градският превоз или пазарувате.

Телец

Могат да зародят разногласия с членовете на вашето семейство и персоналните ви взаимоотношения може да се влошат. Вероятно ще бъдете упрекнати в неща, за които нямате виновност. Ще имате късмет да постигнете огромни резултати в работен проект. Препоръчително е да продължите да работите върху остарял - изоставащ работен план. Този ден не е подобаващ за сключване на документи, контракти, покупко-продажби и прочие. По-добре отложете договарянията, с цел да се избегнат възможните загуби.

Близнаци

Бъдете в синхрон с настроението на половинката си, по този начин ще превърнете мразовитият ден в пролетен лъх. Този ден е обещаващ в персонален проект. Не се обрисуват проблеми с сътрудници или с клиенти. Проявете повече еластичност, с цел да подобрите своят коефициент за потребна активност. Не се претоварвайте с доста работа през този ден. Денят е удобен, в случай че желаете да разширите своят бизнес. Въпреки това, изгответе си финансов проект за деяние, направете съответните изследвания и сондирайте мнение с вашите бизнес сътрудници.

Рак

Вашият сътрудник евентуално ще бъде посърнал. Създайте пресен микро климат, с цел да дадете живинка и за двама ви. Необвързаните ще имат шанса да срещнат сродната си душа през този ден. Най-вероятно, няма да съумеете да се справите с неправилното мнение на някои от сътрудниците си. Опитайте се да страните от непотребни разногласия, такива сигурно няма да са ви от изгода на работното ви място. Денят е изключително неподходящ за вложения и покупки. Бъдете по този начин рационални, да влагате парични средства по хипотеза. Няколко отсрочени дни няма да повлияят, кой знае какъв брой на финансите ви.

Лъв

Марс може да провокира съществени земетресения във връзката ви. Ще се наложи да маневрирате сред вашите стремежи и тези на сътрудникът ви. Ако не сте съгласни с концепциите, споделени от някой сътрудник, може да го опонирате. Не е нужно да се съгласявате с всичко, единствено тъй като всички останали го вършат. Може по нехайство да претърпите непредвидени загуби през днешния ден. Също по този начин, обърнете внимание на разноските и не забравяйте, че идва време да се заплащат сметки.

Дева

Някои от самотните през днешния ден ще могат да се срещнат с подобаващият за тях човек. Като цяло посветете денят си на удоволствия, отдих и релакс.  Работните ви каузи и срещи ще бъдат сполучливи през днешния ден. Звездите ще ви поддържат и ще се справите с всичките си професионални отговорности. Денят е подобаващ за покупко-продажби. Може да активирате отминали проекти за покупки или вложения, бъдете рационални и търсете оптимални бонуси или отстъпки.

Везни

Възможно е настъпи изключително неразбирателство през този ден в връзките ви с сътрудникът. Запазете успокоение и не реагирайте непринудено. Не давайте и мотив за неодобрение, без значение от събитията. Въпреки положителната атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всевъзможен темперамент. Съчетайте силата си с повече изкусен такт. Мотивирайте с възторг! Днес сте застрашени от загуба на пари - бъдете внимателни! Вероятността да ви излъгват финансово или да ви дават продукт с много по - висока цена е изцяло допустима.

Скорпион

Взаимоотношенията с колегата ви през днешния ден са прелестни. Денят е подобаващ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си. Не изисквайте от себе си, час по - скоро да приключите работните си задължения, тъй като това ще снижи работната ви успеваемост. Така или другояче, работните отговорности няма да намалеят, а в противен случай, ще станат повече в идващите дни. Бъдете рационални и не прекалявайте със своята благотворителност. Когато става дума за пари, би трябвало да имате едно на разум. Спестяването ще ви помогне да се справите с паричните усложнения в бъдеще.

Стрелец

Вероятно ще усетите топлината на любовта на колегата си, отвърнете със същият жест на любовта. Денят е удобен за романтика, тъй че се възползвайте оптимално от тази берекет. Въоръжете се с самообладание през този ден, тъй като доста от най-наложителните задачи  към момента чакат своят ред. Препоръчително е, колкото се може повече работни задания да бъдат завършени още през днешния ден. Разпределете парите си по цели, тъй като има индикации за допускане на неточности. Малко повече централизация и всичко ще бъде наред.

Козирог

Ще се радвате на доста хубави моменти, романтиката ще бъде водеща. Семейните ще се радват през този ден на добри  взаимоотношения. Много е евентуално да сте натрупали много напрежение и същото да ескалира през този ден. Комуникацията с сътрудниците ви ще бъде объркваща и всяка неточност ще се отрази осезателно със знак минус в кариерата ви. Вероятно, ще ви се даде късмет да увеличите капиталовложенията си, по този начин ще реализирате своите финансови проекти. Разпределете добре бюджета си, с цел да избегнете възможни парични загуби.

Водолей

Може би ще си мислите за някоя връзка, е завършила с някой, затънтена в предишното. Възможно е през днешния ден двамата да разпалите някои остарели пламъци. Такава обстановка ще се окаже рискова, по тази причина послушайте сърцето си. Този ден ще бъде изпълнен с прищявки от страна на шефове и сътрудници. Това ще ви накара да посърнете или да не бъдете в кондиция на работното си място. Не прекалявайте с негативизма, сигурно няма да промени по този начин създалата се обстановка. Днес е подобаващ за взаимни бизнес вложения. Дайте си късмет да оползотворите наличният си капитал. Използвайки паричният си поток вярно, ще дадете зелена светлина на финансовата си характерност, която ще усили облагите ви.

Риби

Вашият сътрудник може да се усеща прекомерно нуждаещ се, без да осъзнава, че обичате свободата си. Не е нужно да отделяте на колегата си цялото си свободно време, само че би трябвало да му дадете знак, че е същински обичан. Работните задължения ще са свързани с доста диалози с клиенти и сътрудници из цялата страна. Опитайте да се балансирате, с цел да избегнете конфликтни обстановки с управителните фрагменти на работното ви място. Във финансово отношение нещата няма да бъдат окуражаващи през този ден. По опция, избягвайте мнимите оферти за вложения и покупки. Най-добре е да страните от непотребните разходи,  другояче ще си имате парични главоболия.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР