ОвенВъзможно е да се свържете с човек, който ще ви

...
ОвенВъзможно е да се свържете с човек, който ще ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31 януари: Овни, очаквайте блага вест!

Овен
Възможно е да се свържете с човек, който ще ви предразположи към шерване. Ще бъдете допрени от нежни думи и щастливи мигове. Това ще ви помогне да сте по-уверени в диалозите с околните ви хора. Може да не получите финансовата отплата, от която се нуждаете неотложно, само че в това време ще полагате основите за бъдещото си развиване в работен проект. В случай, че нямате работа, новините, които евентуално ще доближат до вас ще бъдат окуражаващи. Трудностите във финансовото ви положение ще продължат и през днешния ден. Малкият размер от работа не е изключително рентабилен за вас, а това ви прави още по-неспокойни и тревожни. След компликациите скоро ще пристигна богатства новина за вас.
Телец

Може да срещнете остарял прочут от предишното ви, за който сте си мислили, че не може да се получи нищо посред ви. Но в този момент, когато поговорите и видите какъв брой доста сте се трансформирали, може да откриете много допирни точки и да се сближите много повече, в сравнение с сте очаквали. Ще имате късмет да постигнете огромни резултати в работен проект. Препоръчително е да продължите да работите върху остарял - изоставащ работен план. Това би могло да изцеди силата ви до краен лимит и би довело до огромна отмалялост. Стресът не ви се отразява по никакъв начин добре както на здравето, по този начин и на финансите ви. Не подценявайте здравето си и грижите за него, даже да ви се коства скъпо. Постарайте се да не се лишавате от питателна и витаминозна храна.

Близнаци

Някакъв слух или несъзнателно чута истина, може да се окаже сериозен проблем за връзката ви. Обсъдете всичко неизказано посред ви и си обещайте да нямате секрети между тях, с цел да съхраните връзката си.  Ден през който си коства да се изследват нови хоризонти. Особено на работното място внасянето на свежи хрумвания, може да докара до непредвидени триумфи. Това ще ви донесе доста самопризнание. Най-накрая ще може да се отпуснете малко и да си купите всички тези неща, за които от цялостен месец си мечтаете. Доставете си тази наслада за напъните и упоритият труд, който сте положили в миналите дни.

Рак

Днес, може да ви е мъчно да сте на едно мнение с вашият сътрудник, само че въпреки всичко няма да е невероятно. Ако не можете да се справите с нещо, най-малко не създавайте спомагателен безпорядък и не се пречкайте, там където се чувствате непотребни. Професионално ще се сблъсквате с непредвидени спънки, за които наподобява, че няма основателно пояснение. Не изпадайте в обезсърчение! Преодолявайте идните проблеми, преди те да станат по-големи. Колкото по-бързо споделяте с сътрудниците и сътрудниците ви през днешния ден, толкоз повече пари ще спечелите. Общуването ви ще е основно през днешния ден. Телефонни диалози, имейли, обществени мрежи, връзката ще е на всички фронтове.

Лъв

Ако през днешния ден има някой проблем, който е застанал на пътя ви, евентуално ще се наложи да измененията гледната си точка, с цел да стигнете до консенсус с колегата ви. Намерете различно решение, което ще ви помогне да се справите с компликациите. Не се обезсърчавайте, в случай че не постоянно имате авариен проект за всеки нахлуващ проблем. Избягвайте всяко преекспониране на нещата! Някои хипотетични бедствия са по-малки и по-бързи, в сравнение с си мислите. Вероятно, спестяванията на които сте разчитали по-рано, към този момент са към привършване и мъчно ще отделяте от дребното доходи, с които разполагате. Ще бъде добре да се замислите за втори източник на приходи.

Дева

Може да ви е мъчно да останете правилни на правилата си, само че тъкмо тази ваша праволинейност се харесва на колегата ви, тъй че останете правилни на себе си. Опитайте се да не спорите и да не влизате в непотребни разногласия, за които нямате достоверни доказателства. Ще се окаже, че се намирате в сложна обстановка, пробвайки се да излезете от нея през този ден. Вземете ентусиазъм от Луната и се адаптирайте в сложни обстановки, научете се да упорствате в работата си и ще се справите ужасно. Ще ви е нужна много креативност и ограничавания, с цел да се справите с всички сметки и разноски. Колкото и да ви е мъчно, ще съумеете да се справите с всичко с поддръжката на най-близките ви хора.

Везни

Имайте готовността за всичко, с всевъзможни ограничения и средства да потушите спор, който стои сред вас и обичаният ви човек. Колкото и ужасни думи да сте си споделили, ще сте в положение да си простите един на различен и да продължите дружно напред. Понякога се нуждаете от свежа среда на работното място, с цел да запазите креативните сили. Не е наложително да сменяте офиса си, а просто да пренареждате метода, по който е основано бюрото ви, може да направи чудеса. Ако сте от хората, които живеят по проект и правила, евентуално в този момент ще изпаднете в мъчно състояние, когато разпоредбите са нарушени и всичко е толкоз комплицирано, че да не знаете какво да вършиме и по кое време ще пристигна краят на неприятните дни.

Скорпион

Днес, може да ви е мъчно да поправите вредите от неотдавнашен спор с половинката ви. И въпреки всичко не спирайте да се борите за персоналните ви връзки. Преглътнете гордостта си и бъдете подготвени да приемете някои промени. Може да очаквате земетресения на работното ви място. Приемете обстановката като факт, с цел да преодолеете всички възможни неуспехи. Добре премислените решенията, евентуално ще се окажат потребни за в бъдеще. Имате задоволително време да обмислите всички разноски и да си извършите обстоен лист за извършване на покупки, от който да не се отклонявате. Така, доста по-лесно ще управлявате фамилния ви бюджет.

Стрелец

Денят ще ви сервира нови очаквания които ще изпълват сърцата ви, тъй че би трябвало да имате позитивна настройка, а не негативна такава, която би могла да ви накара да си извършите неправилни заключения и преценки. Звездите ще ви поддържат и ще се справите с всичките си професионални отговорности. Освободете  се от неприятните мисли, които са се впили във вас, с цел да не повлияят на работата ви. Финансовото ви положение ще остане устойчиво през днешния ден. Въпреки това, по-добре да отложите за различен ден някои вложения и разплащания с огромни суми. Проучете добре къде да насочите парите си, с цел да сте на облага.

Козирог

Не бъдете прекомерно суетни и не се тревожете, в случай че подготовката на вечерята не стане по проект. Оставете се на течението и не се разстройвайте от някакви дребни елементи. Романтичната ви вечер няма да пропадне. Работата ще бъде нещо скъпо за вас, стига да се научите да работите дружно с сътрудниците си в естетика, без да критикувате някого или да ги карате да се усещат нежелани. Бъдете деликатни в работата и бизнеса. Старайте се да имате по-реалистични упования и да не залагате на рискови вложения. Не е време за хазартни ходове.

Водолей

Приятел, който ви оказва помощ в сложни моменти, може да се сближи повече с вас и да излезе сериозна връзка от тези ваши взаимоотношения. Дайте късмет на този човек, няма да сгрешите. През този ден може да имате съществени проблеми с офис техниката като цяло. Денят ви може да премине в проблеми и загуба на време за премахване на техническите проблеми. Бъдете деликатни в диалозите с сътрудници или другари, изключително в случай че желаете пари на заем. Ако сте неуверени, това ще си проличи по гласа ви и евентуално няма да ви дадат желаната сума, заради подозрения, че може и да не ги върнете скоро.

Риби

Празничност и наслада ще бележат този ден. Срещата с обичания ви човек може да се дефинира като вълшебно прекарване, което ще накара сърцето ви да бие бясно. Ще се чувствате прелестно през днешния ден. Често, практическият опит е доста по-добър от действителните теоретични познания, без значение какъв брой напреднал е някой, тъй че имайте това поради за всяко предизвикателство, пред което би трябвало да се изправите по време на работа през днешния ден. Не се самообвинявате за някоя неразумна покупка. Колкото и да съжалявате в този момент, просто би трябвало да признаете пред себе си, че сте позволили неточност. Продължете напред и се постарайте да сте по-внимателни идващият път, когато видите някоя привлекателна реклама.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР