ОвенВъзможно е да имате доста разногласия, което може да разруши

...
ОвенВъзможно е да имате доста разногласия, което може да разруши
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 ноември: Овни, очаквайте увеличение на паричния поток!

Овен
Възможно е да имате много различия, което може да унищожи фамилната атмосфера. Избягвайте да бъдете прекомерно сериозни през днешния ден.
Въздържайте се от всевъзможни оценки по отношение на сътрудниците си. Най-добрата позиция в този случай е неутралната такава, която ще ви защищити от неприятни последици на работното място.

Изглежда, ще останете финансово удовлетворени през този ден, защото ви чака нарастване на паричния поток. Възможно е да се появят някои неподходящи уловки. 

Телец

В случай, че не сте имали шанс да откриете новата си обич, макар положените старания, не би трябвало да се отчайвате. Венера ви да  поучава деянията самообладание за нова обич.

Днес ще би трябвало да се опитате да започнете работа при откриването на свободни работни позиции, в противоположен случай ви чакат сложни дни.

Има възможност за пробив в фамилния бюджет, защото се задават може непредвидени разноски. Ако се занимавате със личен бизнес, може да спечелите известна сума пари. 

Близнаци

Ще се почувствате доста буйни и евентуално ще задушите колегата си с обич и любов. Някои от вас, съществено ще обмислят да влязат в ангажираща връзка.

Разумното обмисляне на работния ден е ключът към висока продуктивност. Ще се наложи още по-усърдно и със размах да действате на работното си място.

Денят е удобен за придобиването на положителни приходи, възвръщаемост от финансови вложения, заеми или великодушна комисионна. В случай, че сте в комерсиалния бранш ще останете удовлетворени. 

Рак

В случай, че загърбите дребнавите си несъгласия, любовният ви живот евентуално ще бъде изпълнен с щастливи моменти. Семейните да се въздържат от всевъзможни мотиви за спорове.

Днес се обрисува да се сблъскате с някои проблеми на работното ви място. Безработните да засилят търсенето, ще имат съществени шансове за нова работа.

Навярно, ще имате опцията да намерите спомагателен източник на приходи през този ден. Това би могло да ви помогне да уредите финансовите си проблеми. 

Лъв

Вероятно ще сте подготвени да поемете сериозен ангажимент и даже да предложите брак през този ден. Благоприятен интервал следва за тези от вас, които към този момент са фамилни.

Бъдете ясни и точни в изказите си на работното място. Има възможност всяка ваша дума да се изтълкува с противоположен знак, а това може да докара до спор.  

Финансите ви може да са малко нестабилни през първата половина от деня, само че през втората нещата ще се уравновесят. Има възможност да спечелите спомагателен приход за фамилния ви бизнес. 

Дева

Този ден е подобаващ да извършите предложение за годеж или брак. Навярно, ще се почувствате оптимистично настроени към бъдещето.

Очертава се придирчив ден в бранш работа. Повечето от вас ще останат по работните си места, само че колкото и да е неприятно останалите ще би трябвало да търсят нови работни поприща.

Харчете парите си рационално и се пробвайте да увеличите спестяванията си, защото през идните дни бихте могли да се сблъскате с някой незабавни и неотложни разноски. 

Везни

Вероятно, ще изпитате доста повече пристрастеност към обичания си човек. В случай, че сте влезнали скоро във връзка, през днешния ден е подобаващия миг за разпалване на любовта в живота ви.

Днес има възможност да поискате да промените работата си, поради интензивния и забързан работен темп, който ви уморява. Въпреки това помислете си добре.

Вероятността е доста дребна за възвръщане на финансови вложения. В случай, че сте получили заем или заем, ще ви бъде мъчно да съберете нужните вноски за погашение. 

Скорпион

Ще бъде отлично, в случай че прекарате повече време с колегата си, с цел да не се усеща подценен. Ако търсите сродна душа, би трябвало да бъдете търпеливи още малко.

Най-добре е да страните или да държите на разстояние сътрудници, които ще се опитат по един или различен метод да злоупотребят със слабостите ви на работното място.

Ще имате опция да похарчите пари освен за себе си, а и за останалите членове от фамилията си. Някои от вас, ще имат шанс и ще получат мечтаните финансови облаги. 

Стрелец

Вашата половинка ще бъде повече от очарована през този ден. Най-вероятно ще имате извънредно и обаятелно лъчение, което ще притегли още по-силно вниманието на обичания ви човек.

Вероятно положителният ви работен проект ще ви помогне да се справите дейно с работните си задължения през днешния ден. Също по този начин, денят ще поддържа всяко ваше решение в професионален аспект.

Изглежда, ще похарчите много пари  за удоволствието на децата си. Следва да имате поради, че може да се наложи да платите не дребна сума пари, обвързвана със стоматологични проблеми. 

Козирог

Ако сте несемейни, някой впечатляващ човек може да притегли вниманието ви през днешния ден. Денят е обещаващ за тези, които към този момент са влюбени.

За да постигнете позитивни резултати в кариерата си, ще се наложи да овладеете своите страсти и да контролирате настроението си, в противоположен случай може да се неуспехите окончателно.

Навярно, ще имате шанс във финансово отношение. Вашите решения по отношение на парите, ще бъдат доста твърди и надали ще ви се понрави да ги променяте, откакто бъдат към този момент взети. 

Водолей

Ще се наложи да проведете диалог за нещо, което вълнува вашата половинка. Вероятно си мислите, че знаете желанията на обичаният човек, само че има нещо, което сте пропуснали.

Само с самообладание ще можете да стабилизирате постигнатото до момента на работното си място. Предоставя ви се късмет да изградите бъдещите си проекти и да се реализирате в кариерата си.

Днес, звездите ви предизвестяват да ограничите разноските си. Хората с бизнес би трябвало извънредно доста да внимават при боравенето с пари в брой и подписването на финансови контракти.

Риби

Бъдете доста деликатни и не се забърквайте в каквито и да било разногласия с колегата си, защото това може да докара до съществени спорове. Отношенията в фамилен проект ще се усъвършенстват.

Няма да извършите положително усещане на сътрудниците си, в случай че се деянията като работохолик, който желае да поеме цялата работа. Тези от вас, които развиват нещо независимо, скоро ще пожънат непредвиден триумф.

Тези от вас, които имат личен бизнес, може да чакат сериозен растеж на облагите си. Като цяло денят ще е удобен за закупуване на движимости - заложете на потвърдени марки с положително качество.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР