ОвенВашата оптимистична и положителна харизма ще бъде магнетична. Приятел или

...
ОвенВашата оптимистична и положителна харизма ще бъде магнетична. Приятел или
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 юли: Овни, бъдете скептични към чуждите съвети!

Овен

Вашата оптимистична и позитивна харизма ще бъде магнетична. Приятел или член на фамилията може скоро да се нуждае от вашата помощ. С финансите надали ще се толкоз добре през днешния ден, тъй че бъдете деликатни, в противоположен случай може да претърпите загуби. Някои хора ще се опитат да ви „ пратят за зелен хайвер “. Бъдете скептични към препоръките, които другите ви дават. Някои от тях биха могли да бъдат егоистични и нечестни, мислещи единствено за техните лични ползи.

Телец

Семейният ви живот се дължи на някакви разстройства. Ще се чувствате се подтиснати от другари и семейство или даже ще влизате в разногласия с тях. Погледнете сериозно към себе си - може би желаете прекалено много от околните си. Сдържайте се малко и разрешете проблемите, като говорите с тях, вместо да се пробвате да налагате своя стандарт от самото начало. Бъдете деликатни, когато работите с пари. Инвестирането на капитал сега може да има доста отрицателни, в случай че не и пагубни последствия.

Близнаци

Осветете всекидневието си с дребни изненади един за различен. Винаги помнете, че вашият сътрудник прави оценка дребните похвали толкоз, колкото и вие. Финансите ви са под щастлива звезда. Пред вас ще са отворени редица положителни предложения, както и благоприятни условия за вложения, в случай че ги търсите. Лесно е да загубите обзора, само че вашата изясненост на мозъка и самоувереността ще ви оказват помощ. Можете да решите коя алтернатива да изберете. Шансовете за паричен триумф надали биха били по - положителни от това.

Рак

Тъй като сега не сте настроени към вътрешен баланс, би трябвало да обърнете внимание по този начин, че да не реагирате прекомерно на партньорските забележки. Към днешна дата просто си позволявате да харчите малко повече, макар, че не сте сигурни, че харчете за ненужни покупки. Преди всичко се запитайте, какъв брой дълго ще им се наслаждавате. Ако следите разноските си и бюджета ви са в ред, нищо не може да се обърка.

Лъв

Внимавайте да не оставите възприятието на неодобрение наранявайки другите. Вашите другари и семейство би трябвало да бъдат доста търпеливи с вас. Ако отидете прекомерно надалеч, връзките ви ще пострадат доста. Денят не е подобаващ за финансови еквилибристики. Донякъде ще бъде бавни и въобще няма да сте изобретателни. Въздържайте се от пускане на амбициозни планове. Нямате да имате нужната мощ на волята, с цел да ги завършите сполучливо.

Дева

Споделете възприятията си с колегата си, това е единственият метод те да ви схванат и да имат опция да се оправят позитивно с настроенията ви. Би било идеално, в случай че двамата можете да намерите решение по какъв начин най - добре да преживеете това неприятно време. Ще бъдете прекомерно погълнати от себе си, с цел да водите сполучлив бизнес. Избягвайте комплицирани покупко-продажби или рискови вложения, защото могат да се провалят. Намалете разноските си до нужното.

Везни

Чувствате се неспокойни и уплашени? Следователно би трябвало да определите верните граници на сила и благоприятни условия, които притежавате. Вероятно обръщате малко внимание на другите и предложенията им. Ако желаете да избегнете разрушителните последици, би трябвало да деянията доста повече грижи и самодисциплина. Ако желаете да закупите нещо, можете да го извършите през днешния ден. Ще извършите верния избор и няма да бъдете подведени от комерсиалния личен състав.

Скорпион

Връзката ви ще бъде изцяло хармонична. Трябва да се насладите на това умерено доближаване, което няма да бъде нарушено от никого! Съществува тихата, нежна любяща грижа, която хвърля магическото проклинание на обич върху вас и която оставя надълбоко усещане върху вас всяка секунда и минута. Време е да завършите от дълго време закъснелите планове и да подредите бюджета си. Положителният непряк резултат от това ще бъде, че ще виждате по какъв начин са ситуирани вашите финанси.

Стрелец

Не се изненадвайте, в случай че сътрудникът ви прави похвали без забележима причина. Другите ви намират за по - завладяващи и примамливи повече от всеки път и това ви разрешава да флиртувате внимателно. Инстинктите ви са мощни и ще ви притеглят към благоприятни условия, които в последна сметка водят до сантиментален триумф. Късметът е на ваша страна, що се отнася до парите, тъй че продължете с проектите. Излезте в света, смесете се с други хора и в точния миг ще забележите, когато се появи подобаващата опция за вас. Бъдете деликатни и не натискайте шанса си прекалено много.

Козирог

Възможно е другите да ви загатнат, че допускате много неточности. Това е подобаващ миг да преоцените ситуацията си. Останете спокойни, бъдете оптимисти за бъдещето и оставете събитията да се развиват за по - положителни времена. Има някои спънки по пътя, които пречат на въпроса да бъде решен толкоз безпрепятствено, в сравнение с сте си представяли. Въпреки че бихте желали да купите нещо, по - добре изчакайте, в случай че желаете удобен резултат.

Водолей

За благополучие звездите са ви снабдили с доста сензитивност, тъй че не би трябвало да срещате проблеми, когато се сблъскате с колегата си с вашите стремежи. Но също по този начин бъдете отворени за техните потребности. Ако просто търсите преференциални цени, ще можете да извършите разлика сред положителни и неприятни предложения. Възползвайте се от тях преди някой различен да го направи!

Риби

Днес е идеалният ден за сантиментални часове с колегата ви. Най - най-после би трябвало да наваксате начинанията, които сте имали в своя споделен лист със задания отдавна. Затова дръжте крепко колегата си за ръка и погледнете дружно в бъдещето! Ако би трябвало да се вземат сложни финансови решения, можете да разчитате на поддръжката на други хора. Говорете искрено и се пробвайте да намерите решение дружно. Скоро ще се почувствате сигурни и свободни да вършиме рисковани избори.

Хороскопът е направен за всички читатели на от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР