ОвенВъпреки летните горещини ще трябва да се върнете към добрите

...
ОвенВъпреки летните горещини ще трябва да се върнете към добрите
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Лъвовете ще пробият с талант, а Водолеите да внимават с ревността

Овен

Въпреки летните горещини ще би трябвало да се върнете към положителните си привички, когато Марс навлезе в Дева в понеделник и се реалокира в зоната на рутината. Следващите няколко седмици са отлично време да започнете здравословни привички, да се грижите за себе си и да бъдете продуктивни с времето и силата си. Само не прекалявайте. Това не е съревнование.

Лятната горещина разкрива креативната ви страна, когато Меркурий навлиза в Лъв в понеделник, премествайки се във вашата зона на удоволствията. Следващите няколко седмици ще бъдат отлично време за флиртове, рационализиране на креативните ви гении, вдишване на опасности и развлечение.

Завършете седмицата, като превърнете къщата си в дом, когато в петък Слънцето в Рак сексира с Уран в Телец. Фокусирате се върху преобразяването на пространството си, с цел да дава отговор на персоналните ви усети. Прекарайте деня в декориране, преустрояване или разчистване.

Телец

Лятната горещина е идеалното време за буйни романси, когато Марс навлиза в Дева в понеделник и се реалокира във вашата зона на удоволствието. Следващите няколко седмици са идеални за креативно изложение на възприятията ви, тъй че търсете наслаждение на всички места и по всевъзможен метод. Не се тормозете отрезултата, а просто се наслаждавайте.

Особено като се има поради, че страстите ви ще поемат ръководството през идващите няколко седмици, откакто Меркурий навлезе в Лъв в понеделник и се реалокира в зоната на дома ви. Независимо дали се чувствате предпазени от околните си или оставате покрай дома, ще ви бъде мъчно да мислите рационално. Практикувайте грижа за себе си, преди диалозите да се трансфорат в трагични.

Въпреки това може да се наложи да тръгнете по собствен път, когато в петък Слънцето в Рак сексира с Уран във вашия знак. Сега сте свободни да изразите своята автентичност. Това е креативен ден, в който сте в положение да вършиме всичко. Покажете кои сте.

Близнаци

Ще копнеете за домашния уют до края на лятото, откакто Марс навлезе в Дева в понеделник и се реалокира в домашната ви зона. През идващите няколко седмици ще имате мощна потребност да превърнете жилището сив дом. Това е идеалното време да извършите някои поправки и да преобзаведете.

През идващите няколко седмици ще имате гений да разказвате истории, откакто Меркурий навлезе в Лъв в понеделник и се реалокира във вашата зона на другарство. Дарбата ви да разказвате се ускорява доста и сте подготвени да разговаряте с всеки, който срещнете на празненства или на отмора. Само не разкрасявайте прекомерно доста.

Съсредоточете се върху значимите неща в живота, когато в петък Слънцето в Рак прави секстил с Уран в Телец. Това е превъзходен ден за грижа за себе си, защото се фокусирате върху личната си стойност.

Рак

Честността е най-хубавата политика до края на лятото, откакто Марс навлезе в Дева в понеделник и се реалокира в зоната на другарство. Ще би трябвало да казвате на хората тъкмо това, което мислите и чувствате, даже и да не ви е прелестно. Това е чудесна опция да прекарате време с другари, да си вземете къса отмора и да планирате идващия си ход.

Направете си услуга и скрийте портфейла си, когато Меркурий навлезе в Лъв в понеделник и се реалокира във вашата зона на полезностите.

Завършете седмицата, като извършите смяна, когато в петък Слънцето във вашия знак сексира с Уран в Телец. Това е отлично време да излезете на открито и да извършите значими промени във вашата общественост. Независимо дали работите като доброволци или имате друга идея, предайте посланието си.

Лъв

До края на лятото всичко е обвързвано с парите и вие се фокусирате върху това да спечелите колкото се може повече, откакто Марс навлезе в Дева в понеделник и се реалокира в зоната на полезностите. Съсредоточете се върху потреблението на гениите си, с цел да спечелите спомагателни пари, в това число странични действия и понижаване на ненужните разноски.

За благополучие, през идващите две седмици ще получите сериозен подтик на увереността си, откакто Меркурий навлезе във вашия знак в понеделник. Имате опция да употребявате смелите си думи и гения си за драматизъм, с цел да получите това, което желаете. Използвайте чара си, само че не се възгордявайте прекомерно.

В края на седмицата преценете какво в действителност желаете, когато в петък Слънцето в Рак сексира с Уран в Телец. Скритите ви упоритости най-сетне оживяват и вие сте подготвени да вземете това, което ви принадлежи. Не се опасявайте да създадете собствен личен път към триумфа.

Дева

Ще се чувствате добре до края на лятото, откакто Марс навлезе във вашия знак в понеделник. Силата на Марс ви дава доста сила, с цел да започнете нови неща и да вървите напред с убеденост. Бъдете смели и не чакайте всичко да бъде " съвършено ". Времето е в този момент.

Носталгията по лятото ви връхлита бързо, когато Меркурий навлиза в Лъв в понеделник, придвижвайки се в зоната на подсъзнанието ви. През идващите две седмици ще бъдете изгубени в мислите си, тъй че това е отлично време да анализирате фантазиите си и да разкриете скритите си гении.

Завършете седмицата със обществена нотка, когато в петък Слънцето в Рак ще направи секстил с Уран в Телец. Това е съвършен аспект за срещи с нови хора, за проучване на нови места и за осъществяване на оживени диалози, които ви карат да се замислите.

Везни

Тази седмица Марс може да помрачи летните ви занимания, когато в понеделник навлезе в Дева и се реалокира в зоната на подсъзнанието ви. През идващите шест седмици може да почувствате потребността да изтъквате дефекти и да разваляте нещата, тъй като " не са задоволително положителни ". Практикувайте самоприемане, с цел да продължите напред, а не да гледате обратно.

За благополучие навлизането на Меркурий в Лъв в понеделник ви дава малко слънце, тъй като планетата на връзката навлиза във вашата обществена зона. Това е отлично време да влезете в светлината на прожекторите и да си намерите другари на всяко празненство, което посетите. Въпреки това диалозите могат да бъдат трагични, когато става въпрос за неща, които ви вълнуват.

Актуализирайте професионалния си профил и автобиографията си, когато в петък Слънцето в Рак прави секстил с Уран в Телец. Това може да докара до по-добри благоприятни условия за кариера и да промени живота ви към по-добро. Покажете на света най-хубавата версия на себе си.

Скорпион

Вътрешният ви хуманитаризъм излиза на повърхността, когато Марс навлиза в Дева в понеделник и се реалокира във вашата обществена зона. До края на лятото ще желаете да посветите времето си на това да извършите света по-добър. Съсредоточете силата си върху практични способи да помогнете на общността си. Бъдете смяната!

Следващите две седмици са идеални за основаване на контакти, изявления на срещи и презентации - всичко, което ще ви накара да бъдете видяни. Оставете упоритостите си да приказват сами.

Ако си търсите другар за пътешестване или нова група другари, може да ги намерите, когато в петък Слънцето в Рак сексира с Уран в Телец. Погледнете отвън зоната си на комфорт, с цел да откриете хората, които в действителност ви схващат. Може да извършите магия дружно.

Водолей

Лятото ви в действителност стартира да се разгорещява, когато Марс навлиза в Дева в понеделник и се реалокира във вашата зона на фамилиарност. Това е добър миг да извършите огромни промени в персоналните си взаимоотношения, защото връзките се задълбочават и вие поемате по пътя на личностното си израстване. Готови сте да измененията живота си към по-добро, Водолей.

Ако сте разкрили някой специфичен човек, по-добре го " грабнете ", когато Меркурий навлезе в Лъв в понеделник, преминавайки във вашата зона на партньорство. Това е отлично време да си партнирате с хора в бизнеса или креативната работа и да подписвате контракти. Само внимавайте ревността да не сътвори драма преди ретроградния интервал.

Завършете седмицата продуктивно, когато в петък Слънцето в Рак ще направи секстил с Уран в Телец. Бъдете заети, като превърнете жилището сив дом посредством декориране, преустрояване или даже пренасяне на ново място. Създайте пространство, което е по едно и също време функционално и комфортно.

Риби

През идващите шест седмици ще усвоите тънкото изкуство на компромиса, откакто Марс навлезе в Дева в понеделник и се реалокира във вашата зона на партньорство. Ще би трябвало да балансирате взаимоотношенията си преди идната ретроградна Венера. Това е отлично време да си партнирате и да завладеете света. Особено откакто ще се чувствате продуктивни, когато Меркурий навлезе в Лъв в понеделник, преминавайки във вашата зона на навиците. Погледнете на живота си през креативен обектив и помислете дали да не вършиме нещата от друга позиция. Може да се получи по-добре. Бъдете благи с сътрудниците си и избягвайте всевъзможни служебни драми.

Продължавайте да изразявате себе си, когато в петък Слънцето в Рак сексира с Уран в Телец. Готови сте да покажете на света кои сте и по какъв начин се чувствате. Това е превъзходен ден за изложение във всичките му форми.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР