ОВЕНВ този ден проведете планираните делови разговори, които, ако са

...
ОВЕНВ този ден проведете планираните делови разговори, които, ако са
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Планирани разговори носят постъпления на Овните, Телците са уморени и разсеяни

ОВЕН

В този ден проведете плануваните настоятелен диалози, които, в случай че са учредени на съответни претенции от ваша страна, ще ви донесат предстоящите резултати и финансови приходи. Бъдете толерантни към сътрудниците си при предложение за бъдеща взаимна активност, като включите и тях даже и с малко присъединяване, с цел да ви поддържат. Няма причина за раздразнителност и опити да вините половинката си за проблемите в брака. Разпределете дилемите си за всеки ден и няма да се постанова да спорите. Необвързаните може да срещнат забавни хора и да не помнят самотата.

ТЕЛЕЦ

Обмислете бъдещите си професионални проекти и пристъпете още през днешния ден към тяхното осъществяване, само че без припряност, тъй като сте изтощени и разсеяни. На работното място запазете успокоение и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с непознати задания, за което няма да получите признателност. От сутринта не е изключена препирня вкъщи поради нежеланието ви да пазарувате следобяд,  а и вие не споделяте повода. Приключете връзките си с родственици, които вършат опити да навредят на персоналните ви връзки.

БЛИЗНАЦИ

Не ви поучавам да уговаряте заеми в този ден, в случай че желаете да инвестирате в нов план. Ако си извършите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, само че вложете половината.  Работата ви спори, сътрудниците ви се възхищават, а спомагателните задания също ще ви донесат отлични доходи.  След работа си създайте приятни страсти, поканете си посетители или отидете при другари за утеха от умората. Заведете и брачната си или интимна половинка. Сексуалните удоволствия са естествения свършек на вечерта.

РАК

Вашето изменчиво държание е повода да дразните сътрудниците си от сутринта. Няма по какъв начин да поддържат начинанията ви, а сами мъчно ще се справите поради инатливото ви опълчване без да сте се стимулирали. По-добре се заемете със отговорностите си и не се ядосвайте, че разчитате единствено на себе си. Това е вашият път към триумфа. Няма по какъв начин да избегнете проблемите в фамилията си, в случай че сте напрегнати и подготвени да спорите и да нападате. Бъдете сговорчиви, в случай че ви молят да свършите някаква работа вкъщи. Вечерта не пропускайте половите удоволствия.

ЛЪВ

Деловите оферти ви носят изгода. Не ги отхвърляйте. Ще постигнете задачите си, в случай че сте виновни към отговорностите си и не се пробвате да властвате над вашите сътрудници. Тези от вас, които се занимават с планове свързани с задгранични вложения, може  в този ден да реализират мечтаните договорености. Близките ви са сюрпризирани от внезапната смяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят, а и не знаят и не схващат къде се крие повода да сте по този начин изнервени. Споделете с тях терзанията си, с цел да намерите заезно решение на казуса.

ДЕВА

Не сте склонни да приемете отправената ви градивна рецензия, само че е добре да се вслушате. Поставяйте си действителни цели, в случай че желаете триумфът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задания на работното си място, само че и за компликации в общуването, поради припряност и недомислени приказки. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде мотив за интриги за вашата недобросъвестност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, с цел да избегнете разлъка или липса на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Сутринта сте разсеяни и не ви се върви на работа, макар че сте дежурни дружно с други ваши сътрудници, само че те не моган да свършат и вашата работа. Затова, в случай че няма по какъв начин да си останете вкъщи, само че го сторите не е изключено да се неуспехите или да си изпросите наказване. Разговорите и деловите ви срещите също ще са неуспех, в случай че се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината. След работа очаквайте сантиментална среща, която ще ви зарадва, тъй като ви оказва помощ да избегнете самотата в тези дни, в случай че не сте фамилни и нямате обичан човек до себе си. Пазете се от несъответствуващи познанства, с цел да не се разочаровате.

СКОРПИОН

Началото на нови занимания няма да е по този начин сполучливо, както се надявате. Заемете се с рутинните си отговорности и проявете самообладание, с цел да се справите. Избягвайте запознанствата.  Не се изненадвайте, в случай че ви създадат ненадейно предложение за пътешестване и делова среща в чужбина, само че не бързайте да давате позитивен отговор. Отношенията с околните ви са нестабилни, поради прояви на ревнивост от тяхна страна. Добре знаете за какво се случва това, само че предприемате нужните дейности да се измененията. Не е изключено да се разминете със половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стига да поискате ще постигнете нов връх в професионалното си развиване още през днешния ден следобяд. Не забравяйте, че сте потвърдили себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате настоятелен проблеми с сътрудниците или бизнес-партньорите си, проведете диалозите следобяд. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са съществени, само че въобще не трябва да ви тормозят. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата обвързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Не отхвърляйте предложенията за потребно съдействие, отправени ви в този ден, само че единствено ги обмислете до най-малките елементи, с цел да избегнете загубите. Помощта на авторитетни хора ви носи изгода, в случай че не прекалите с претенциите си. Пазете се от оферти свързани с търговия на артикули, които не са ви познати. Не се колебайте да предложите пътешестване на обичаните си хора в идващите почивни дни, само че през днешния ден уточнете детайлностите. Вечерта посетете ваше обичано заведение, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Финансови проблеми са мотив за неприятното ви въодушевление. Избегнете пропуските, в случай че сте на работното място, тъй като по-късно мъчно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете плануваните настоятелен диалози, само че е във ваша изгода да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на идващия месец. Семейните да не се лишават от вниманието на околните си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението денем и да заличи разочарованията, които сте изживели.

РИБИ

Справяте се чудесно с професионалните си отговорности и не се притеснявате от компликациите по пътя си, макар че към вас все има някой, който да ви подсети за тях. Деловите контакти и запознанства с нови евентуални сътрудници са сполучливи, само че предпазливостта както постоянно е наложителна. В интимните връзки ще имате триумф, в случай че не изневерявате и си спестите хвалбите какъв брой сте ухажвани и мечтани от всички към вас, изключително от противоположния пол. Вашето държание се проектира и върху половите стремежи на интимната ви половинка.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР