ОВЕН В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате

...
ОВЕН
В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате
Коментари Харесай

Взрив от емоции за две зодии, трета пълна с пари

ОВЕН

В неделя избягвайте да взимате значими решения или да стартирате начинания, защото е допустимо нещата да се развият напълно друго от плануваното. Ще ви е добре, в случай че сте измежду близкото си обграждане. Бъдете деликатни, в случай че теглите пари от банкомат. Любовта върти света и още по какъв начин, даже да е любовта към математиката. Емоциите, които мъчно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си. Най-добре ще е, в случай че през днешния ден се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате положителни връзки в колектива, в който се намирате. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на ориста си, тя няма да ви изостави.

ТЕЛЕЦ

Днес пораждат персонални задължения при реализирането на мечтани цели. Днес ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще ви върви в любовните връзки. Бъдете деликатни в случай че оформяте финансови документи, свързани с идни вложения в нови планове. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Професионална образност, настоятелен контакти, договаряния за нови професионални задължения или за промяна на работата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

БЛИЗНАЦИ

Неделя ще е забавен ден за огромна част от представителите на зодията. Може да се посветите на енергийни практики, да изучавате логика на психиката. Ще ви зарадват доходи. Прекрасен ден, който да посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Владее ви и друго възприятие – сантиментален флирт, а за какво не и нова обич. Съобразявайте се единствено с събитията, които може да затруднят работата ви. Бъдете оптимисти.

РАК

Днес имате куп неща за извършване. Много скоро ще се радвате на позитивните резултати от работата си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, в случай че следвате потребните си привички и спазвате здравословен режим. Ваш непосредствен има потребност да го изслушате и да му дадете подобаващ съвет. Приятел може да ви изиска пари, само че сумата е огромна за вас. Намерете метод да му обясните в какво положение се намирате. Повечето от представителите на знака ги чака ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днес не е належащо да се случва нещо значимо.

ЛЪВ

Бъдете виновни към своите действия. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ваш непосредствен от публичните среди ще се намеси навреме. Неделя се оказва под напрежение ден за много от Лъвовете, а аргументите се свеждат до прочувствена импулсивност, предразполагаща към любовни стремежи. Днешният ден ще е подобаващ за рутинна работа и за осъществяване на нормалните задания и задължения. Паричните проблеми се вземат решение сполучливо. Съвършенство и перфекционизъм даже в дребните елементи дефинират държанието ви през днешния ден.

ДЕВА

Избягвайте да взимате значими решения или да стартирате начинания, защото е допустимо нещата да се развият напълно друго от плануваното. Съхранявайте усърдно документите и парите си. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Днес ще би трябвало да споделите възприятията си. Обърнете внимание на децата и на обичаните си хора. Работата ви ще бъде видяна и високо оценена. Неделя носи тествания и провокации.

ВЕЗНИ

Днес имате доста неща за извършване и дотъкмяване. Днешният ден ще е финансово печеливш за мнозина. Повлияни сте от оферти за материални триумфи, свързани с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви сега. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, следва да вземете значими решения, свързани и със фамилията ви. Опитът демонстрира, че разговорът е значим и оказва помощ. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате съществени проблеми е належащо да бъдете внимателни. А какъв брой влюбени ще се чувствате днес…. Бъдете бдителни и не взимайте недомислени решения.

СКОРПИОН

Днес не отхвърляйте преференциални оферти за работа, даже и да са свързани с смяна на работното място. Не мислете за парите, а за отговорностите си и се постарайте да ги извършите по упования метод. Избягвайте да влизате в спор с хората в дома си и с членовете на фамилията си. Избягвайте да влизате в спорове с сътрудниците на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще ви се отразяват благотворно. Днес проведете съвещания.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете виновни към своите действия. Градете проекти за нови инициативи, в които ще включите и фамилията си. Може да учите и да извършите нещо потребно за здравето си – да вземем за пример да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Може да спечелите спомагателни пари от преподавателска и консултантска активност. Всички представители на Стрелец са длъжни да работят по подобен метод в деловата и обществената сфери, който без подозрение ще ги докара до цялостна стабилизация. Днес обърнете внимание на връзките си. Бъдете борбени.

КОЗИРОГ

Възможно е да похарчите повече пари в сравнение с е рационално и след това да се ядосвате. Грижите по фамилията ще правят отстъпка място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с готовност. Моментът също е подобаващ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Професионалната ви, креативна и интелектуална работа ще бъде повлияна от положителната енергетика и без огромно натоварване ще отхвърлите повече задания. Общувайки с обичания човек и близки хора, взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. Днес е по-добре да не пътувате.

ВОДОЛЕЙ

Днес умората ви идва вповече, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. Предстои ви повече работа и би трябвало да сте съсредоточени. Говорете и с околните си, в случай че имате към момента неизгладени недоразумения, с цел да не ви тормозят и разсейват. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и персонален проект. Няма значение дали ще усетите мощно сантиментално увлечение към остарял другар или съществуваща любовна връзка ще охлади пристрастеността си. Днес би трябвало да избягвате разногласията.

РИБИ

В неделя е допустимо да попаднете в конфликтни обстановки. Сутринта обърнете внимание на фамилията си, което има потребност от вашата поддръжка. Не посягайте към финансови спекулации - ще последват тежки проблеми. Физически сте добре, работете за възстановяване на психическото си здраве. Имате предпочитание да пътувате, заради което на работното място сте отпуснати и без предпочитание за работа. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да ви принуди да прелистите нова страница в връзките си. Днес е по-добре да не пътувате.

Източник: Знаците
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР