ОвенТози ден може да бъде свързан с трудности и загуби,

...
ОвенТози ден може да бъде свързан с трудности и загуби,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 14 март 2024 г.

Овен
Този ден може да бъде обвързван с компликации и загуби, само че Вие имате късмет да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, само че нужни действия. Много значима е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на поддръжка. Ако не се страхувате от безмълвното наказание на близките, звездите вероятно ще Ви поддържат. Предстои Ви да решавате освен свои, само че и непознати проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате различия или да влизате в ролята на трети арбитър. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в непознати неща повече, в сравнение с би Ви се желало. От друга страна чувството за изпълнен дълг до някъде украсява деня.
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
През този ден може да започнете да реализирате и най-смелите си професионални проекти. Ако сте задоволително действени и напористи, може да извършите първата си крачка към покачване в службата, или най-малко да си завоювате известност на заслужаващ доверие помощник. От позиция на персоналните връзки денят ще бъде забавен, изключително в случай че неотдавна сте прекъснали сантиментални връзки и в този момент желаете да ги възстановите. В тази сфера през днешния ден доминират позитивните трендове.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде доста нужна Вашата помощ и ще се наложи да положите всички вероятни и невъзможни старания, с цел да помогнете да се измъкне от блатото, в което ненадейно е попаднал. Наистина, не е лека задачата, да измъквате от тресавище хипопотам, само че Вие ще се справите...

Дева
Колкото и тъжно да звучи това, Вашият обичан човек с изключение на Вас има още доста ползи и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за следващ път.. Не би трябвало да ревнувате, тъй като е неефикасно. Няма да имате цена като половинка, в случай че не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Не е нужно да воювате със своите стремежи – през днешния ден те са напълно оправдани, а и също толкоз безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та за какво да не се възползвате от това? Ако към момента не сте намерили своята „ половинка ”, би трябвало да се вслушате в интуицията си, и да извършите решителната крачка към своето благополучие. Има възможност за пораждане на компликации в общуването с членовете на фамилията, само че най-голяма е заплахата от пораждане на спор с родителите. Поведението Ви ще им се коства обидно, въпреки че по-късно ще се дадат сметка, че бъркат...

Стрелец
И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин?

Козирог
През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста екстарвагантен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание...

Водолей
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Риби
Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР