ОвенТози ден може да бъде изпълнен с напрежение за вас,

...
ОвенТози ден може да бъде изпълнен с напрежение за вас,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 януари: Романтична изненада за Девите!

Овен
Този ден може да бъде изпълнен напрегнато за вас, защото евентуално ще откриете нещо от колегата си, което може да заплаши връзката ви. Може да се наложи да се сблъскате с истината и да вземете коренно решение.
В региона на кариерата, звездите ви поучават да се примирите с обстоятелството, че не всичко води до триумф от първият опит. Нямате право на обезсърчение и неспокойствие.  

За тези, които се занимават бизнес обвързван с пътешестване, би трябвало да сте в крайник с внезапните промени, които ще ви сервира този ден. Бъдете фокусирани, защото предстоят внезапни финансови поврати.

Телец

Шансовете ще са впечатлителни през днешния ден и ще съумеете да съживите романтиката си с подобаващата наслада. Възползвайте се от този миг, когато любовта е във въздуха.

Има възможност от неочаквани данъчни инспекции или същите от друга институция.  Запазете успокоение и съответно реагирайте на обстановката.

Има възможност да имате разтърсвания във финансовият бранш през днешния ден. Уверете се, че прецизно се придържате към бюджета си. Това ще ви помогне да избегнете финансовото напрежение.

Близнаци

Днес може да е подобаващ миг да си починете от динамичния  живот и да отидете на драго сърце отвън града с вашата половинка. И двамата вероятно се нуждаете от отмора от натоварения си живот, и това несъмнено ще въодушеви връзките ви.

Извънредни обстановки не се обрисуват през този ден. Останете и този ден все по този начин усмихнати, внасяйки естетика на работното място.

Този ден ще бъде добър за вас в бранша на финансите. Можете да получите облаги във връзка с финансови участия или владеене на активи. Това ще бъде резултат от някои далновидни покупко-продажби, които сте създали неотдавна.

Рак

Въпреки че сте в положителни връзки с колегата си, може да бъдете привлечени от различен човек, с който има възможност да се впуснете загадка любовна случка. Това може да бъде вълнуващо за вас, само че и много рисково.

Днес е належащо да се понижи вашата враждебност и умерено да се отнесете към рецензията - в случай че има някаква истина в думите на рецензията, тогава би трябвало да работите върху себе си.  

Препоръчително е да помислите за цялостната капиталова тактика и да я сравните с краткосрочната облага. Тъй като  дълготрайните вложения могат да слагат добра основа за благополучие.

Лъв

Изглежда, че това ще бъде добър ден за фамилните двойки, които неотдавна са имали раздори. Има възможност през днешния ден да се примирите и да намерите нови способи да ощастливите  връзките си.

Въздържайте се от всевъзможни страсти - има възможност да се породи остарял спор с някой от сътрудниците ви. Овладейте се и запазете нужният такт и баланс в думите си.  

Анализирайте бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, дружно с това какъв брой пари ще ви са нужни през днешния ден и в идващите няколко дни. Така ще постигнете дълготрайните си финансови цели.

Дева

Ако към момента не сте се влюбили в някого, то през днешния ден вероятно ще бъдете сантиментално сюрпризирани. Може би стелите на Амур ще намерят място в сърцето ви. Все отново бъдете деликатни, не всичко се базира на чаровност.

Вероятно ще осъзнаете възприятието за преданост в работната среда към сътрудници, ръководители или екипната работа като цяло. Уверете се, че хората с които работите, се стремят към едни и същи цели, към които и вие сте се насочили.

Купуването и продажбата на недвижими парцели може да бъде печеливша активност през днешния ден. Цените на земята на доста места може да продължи да се повишава в близко бъдеще. Този ден може да бъде рентабилен за продажбата на всевъзможни парцели.

Везни

Вероятно ще срещнете някой, чието отношение в живота елементарно би допълнило вашето. Може да се чувствате по този начин, като че ли се познавате доста добре, макар че преди малко сте се срещнали.

На работното място се обрисуват промени в графика, заплата, други задания или пренасяне. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд.  

Опитайте се да избегнете илюзиите за бързо струпване на пари, защото в последна сметка това може да докара до финансови загуби. Проверете обстоятелствата, преди да сключите някакви съглашения или покупко-продажби.

Скорпион

За фамилните двойки, внимавайте да не участвате в някакъв развълнуван спор с колегата си, защото през този ден  страстите могат елементарно да ескалират. Приложете повече деликатност, взаимни отстъпки и дипломатичност.

Вероятно ще има някои затруднения в работното място. Потърсете безконфликтни способи за разрешаване на разногласия. Не предприемайте нищо при положение, че не сте подготвени да извършите поставената ви задача или ангажимент.

Изглежда, че ще ви споходи финансов крах, който ще ви отнеме известно време, с цел да се възвърне. Бъдете бдителни, има възможност през идващите дни да получите злополучни вести по отношение на парите.

Стрелец

Ако не сте фамилни, това може да е денят, в който ще се насладите на прелестното възприятие да се влюбите за първи път и да изпитате какво е любовта. Въпреки това, не се поддавайте на изкушението да се отдадете на полови връзки незабавно.

В работата си сте привикнали да разчитате на първо място на себе си, създавайки усещане за самонадеян човек. Големи земетресения не се чакат.

Трябва избягвате оферти, включващи продажба на жилище или отдаване чартърен. Колкото и да е преференциална офертата, не се заблуждавайте в нея.

Козирог

Днес ще би трябвало да обърнете по-голямо внимание на потребностите и желанията на колегата си. Ако сте несемейни, най-вероятно ще срещнете човек, чието духовитост и прелести ще завладеят вашата фикция.

Този ден ще подхранва вашата професионална убеденост, ще притегля благоприятни условия и ще ръководи нещата в доходна посока. Така че може да извлечете и да се възползвате оптимално от тази поддръжка.

Трябва да се доверите на инстинктите си през днешния ден. Не слушайте други препоръки във връзка с вашия финансов фронт. Другите може да ви заблуждават, тъй че би трябвало да помислите над всеки въпрос доста деликатно.

Водолей

Може да имате противоречие с колегата си през този ден. Ако неотдавна сте се разделили с някого след дълга връзка, целесъобразно е да не бързате в нова.

Днес ви чака някакво предизвикателство, което ще удвои възможностите ви за триумф. Ако търсите работа, през днешния ден евентуално ще възникне добра опция. Възползвайте се!

Сключването на бизнес партньорство този месец няма да ви даде обещаващи резултати. Би било рационално да го отложите за по-късно и да го избягвате към този момент. Фокусирайте силите си върху ресурсите си, с цел да увеличите облагите.

Риби

Препоръчително е да говорите почтено с колегата си и да кажете това, какво тъкмо очаквате от вашата връзка. Ако сте самотни, вероятно някой ще ви впечатли със своята обаятелност. Мислете преди да извършите първата стъпка.

На работното място за наслада не се обрисуват екстремни  обстановки. С вашият оптимизъм, можете да убедите по-предпазливите и песимистични сътрудници за значимостта и изгодите от ваша тактика или план.

Този ден би бил подобаващ миг за продажба на транспортно средство, което сте желали да продадете от известно време. Започнете да пускате разгласи, говорете с бъдещите купувачи и приключете договорката. Ще можете да получите цената, на която се надявате.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР