ОвенТова е ден за пълен релакс, не си поставяйте препятствия

...
ОвенТова е ден за пълен релакс, не си поставяйте препятствия
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 юли

Овен
Това е ден за цялостен релакс, не си поставяйте трудности за превъзмогване. Още първоначално ще разберете, че това напълно не е по физическото ви въодушевление. Посветете се на книгите.

Телец
Денят ще ви завари неподготвени за това, което ви е приготвил. Може да се бунтувате колкото си желаете, само че каквото би трябвало да се случи - ще се случи.

Близнаци
Тази събота ще би трябвало да се справите с някои отговорности. Ако вложите повече творчество, както вие си знаете, ще видите, че въобще не е толкоз тази активност, от която бягате толкоз дълго.

Рак
Тази събота бъдете самото самообладание и посрещайте всичко с усмивка. Много по-лесно ще ви бъде да се впуснете в всеобщата еуфория, вместо да вървите против всички - най-малко през днешния ден.

Лъв
Днес ще получите позвъняване от ваш другар. Бъдете изцяло откровени с него. Не бавете срещата. Не бягайте от меланхолията на спомените, напълно бързо ще се смени с насладата от срещата ви.

Дева
Денят ще показа в нова светлина ваш другар. Може да бъдете сюрпризирани, само че не бързайте да съдите. Всеки си има своите дефекти, както и аргументите да ги крие.

Везни
Днешният ден може да ви изненада с доста условия, ориентирани към вас. Дали не сте давали прекомерно доста препоръки? Следващият път бъдете по-малко претенциозни към останалите.

Скорпион
Изкуството е това, което ще ви извади от неприятното въодушевление през днешния ден. Не се подавайте на разрушителни мисли, тъй като те ще се извърнат първо към вас. Пожелайте всичко най-хубаво и на тези, които не харесвате.

Стрелец
Тази събота може да си пожелаете немислимото. Дали ще се извърши или не е толкоз значимо. Важното е да сте на гребена на вълната. Вечерта не си уговаряйте задължения, защото може изненадващо да ви поканя на празненство.

Козирог
Денят може да ви предложи ново занятие, към което да методите с цялото си сърце. Направо започвайте да мислите по какъв начин ще разпределите времето си, с цел да съумеете да му обърнете повече внимание.

Водолей
За да се справите със обстановката би трябвало да признаете пред себе си по какъв начин тъкмо наподобяват нещата. В противоположен случай ще се въртите в личната си фикция и ще ви е мъчно да намерите верния излаз.

Риби
Денят ще ви изненада с прелестно посещаване от страна на ваш родственик. Не се тормозете дали у вас е подредено. Бъдете естествени и открити към индивида. Това е най-важното.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР