ОвенТова е ден, в който ще оцените цената на свободата.

...
ОвенТова е ден, в който ще оцените цената на свободата.
Коментари Харесай

Четири зодии летят от щастие! Стрелецът - отрупан от задачи

Овен

Това е ден, в който ще оцените цената на свободата. Направете го освен за себе си, само че и за колегата ви. Бъдеще великодушни.

Телец

През този ден бъдете подготвени за различия с непосредствен човек. Не правете от мухата слон. Различните отзиви от време на време не би трябвало да въздействат на другарствата.

Близнаци

Това е ден, в който ще би трябвало да се постараете да приключите всички незавършени неща. Много евентуално е да нямате повече благоприятни условия за отсрочване.

Рак

Това е ден, в който ще постигнете доста в служебно отношение. Вечерта вкъщи ви чака доста обич и реципрочност.

Лъв

Това е ден, в който е най-добре да махнете с ръка на дребните неща, които ви ядосват. Преминете в предваканционен режим и на първо място се погрижете за нервите ви.

Дева

Това е ден, в който да извършите разбор на финансите ви. Предстои лято, тъй че не бързайте с огромните покупки, с цел да не неуспехите ваканцията си.

Везни

Потърсете меродавен източник на информация, който да употребявате при изследването на въпрос от особена значимост за вас. Не попадайте в плен на илюзии.

Скорпион

Това е ден, в който ще се наложи да извършите избор. Помислете кой какъв брой е направил за вас и не вярвайте на празни приказки.

Стрелец

Това е ден, в който ще ви се струпат повече задания, в сравнение с е редно за петъчен ден. За да не си усложнявате и уикенда, най-добре се справете с всичките.

Козирог

Това не добър ден за демонстрация на твърдоглавие. Рисувате да преминете в положение напук, което ще ви донесе единствено негативи.

Водолей

Това е ден, в който нещата за вас ще стартират да се развиват в позитивна тенденция. Важното да сте малко повече оптимисти, с цел да помогнете на Съдбата.

Риби

Това е добър ден за взимането на значими решения. Сега може да сте по-твърди в позицията си, изключително в случай че сте 100% сигурни в нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР