ОвенТази неделя няма да се чувствате особено бодри, но нека

...
ОвенТази неделя няма да се чувствате особено бодри, но нека
Коментари Харесай

4 зодии да си почиват, 2 са нагърбени с тежки задачи

Овен

Тази неделя няма да се чувствате изключително бодри, само че дано това не ви пречи да се насладите на деня. Изберете си сянка и разхладителна напитка и се отпуснете уместно.

Телец

Тази неделя се пробвайте да преразгледате позициите си и да не бъдете толкоз взискателни. Е, ясно е че даже и да съумеете, то няма да е за дълго, само че най-малко през днешния ден ще ви донесе изгоди.

Близнаци

Това не е ден за дейни действия. Каквото и да вършиме, няма да имате ентусиазъм. Посветете на дейна отмора и размисъл.

Рак

Тази неделя е ден за другари, с които не сте се виждали от „ милион “ години. Става въпрос за същински другари, а не просто познати. Не правете взаимни отстъпки с качеството на прекарването.

Лъв

Тази неделя не прекалявайте с ситуацията си, с цел да не се окаже, че сте изгубили доста правилни на вас хора и то единствено поради някакви прищявки и фикс идея за великолепие.

Дева

Това е ден, предопределен за реципрочност. Изслушайте тези, които имат потребност и се пробвайте да вникнете в ситуацията им, с цел да има помогнете!

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да заемете твърда позиция и няма да можете да лавирате. От вас ще се желае да кажете „ Да “ или „ Не “ и никакъв различен отговор няма да бъде признат. Ако не желаете да отговорите ясно, ще би трябвало да се опитате да отложите отговорите за различен ден.

Скорпион

Тази неделя е добре да бъдете твърди във всичко, което вършиме и да не се подавате на порива да мислите, кое ще е най-хубавото в дадената обстановка. Можете да сте сигурни, че първото нещо, което ще ви пристигна на разум през днешния ден ще е най-хубавото за вас.

Стрелец

Това е ден, в който да подадете ръка. Помислете дали не сте длъжници някому. Отплатете се по най-красивия метод, на който сте способни.

Козирог

Това не е ден, в който да се предавате. Не си мислете, че нищо не можете да измененията. Силата ви ще е във вашата религия и в случай че вярвате задоволително мощно ще можете да преместите планини.

Водолей

Очаква ви спокоен ден, изпълнен с съгласие. Използвайте го, с цел да прекарате приятни моменти със фамилията си или други обичани хора. Ако имате опция излезте на пикник измежду природата.

Риби

Това е ден за обич и запознаване с непознатото. Днешното ви отношение към другите ще предопредели тяхното към вас в идващите дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР