ОВЕН Сутринта ще имате интересни срещи. Някои от вас ще получат

...
ОВЕН
Сутринта ще имате интересни срещи. Някои от вас ще получат
Коментари Харесай

Отличен ден за 2 зодии и романтични изненади за други

ОВЕН

Сутринта ще имате забавни срещи. Някои от вас ще получат оферти, които не би трябвало отхвърлят. Ще може да завършите някои задания и да поправите остарели неточности. Ще съумеете да наложите мнението си за решаването на значим проблем. Вероятни са парични приходи, и то от непредвидени места.

ТЕЛЕЦ

Малките недоразумения няма да скапват настроението ви през днешния ден. Ще сте настойчиви и няма да се отказвате от замисленото. Често ще имате по-големи триумфи, в сравнение с сте очаквали. Днес може да обсъждате изискванията за съдействие. Ще се появят надеждни сътрудници и ще имате ненадейно положителни оферти.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви доста работа. Няма да се справите, в случай че действате планувано. Импровизирайте и вземайте решения в придвижване. Ако не бързате, няма да допуснете съществени неточности. Вероятни са парични доходи и преференциални покупко-продажби. Може да купите някои потребни неща за дома – по този начин ще зарадвате и околните си.

РАК

Ден за положителни хрумвания, които ще имате опция скоро да реализирате. Не са изключени необикновени оферти, касаещи работата ви. Не бързайте да давате отговор. Постарайте се да получите повече информация и обмислете всичко деликатно. Вечерта е време за решение на фамилни въпроси.

ЛЪВ

Ден за другарство. Ще се срещате с най-различни хора и към всеки ще намерите нужния метод, с цел да проведете забавен диалог. Понякога ще ви трябват няколко минути, с цел да си извършите правилните заключения. Всичко това ще ви разконцентрира. Ще са нужни много старания, с цел да приключите със дилемите си.

ДЕВА

Днес мъчно ще поддържате прочувственото си равновесие. Често незначителна забележка ще бъде задоволителна, с цел да скапе настроението ви. Не се захващайте със съществени действия, преди обстановката да се усъвършенства. По-късно ще получите вести, свързани с работата ви.

ВЕЗНИ

Днес ще настъпят събития, които ще ви накарат да измененията проектите си и да погледнете от различен ъгъл на случки, настъпили наскоро. Работа и грижи ще имате много, само че това няма да скапе настроението ви. Радвате се от опцията да решавате комплицирани проблеми и да помогате на хора в мъчно състояние.

СКОРПИОН

Ползотворен ден. Днес сте изключително настоятелни и ще постигате задачите си, дори в случай че събитията не са положителни. Мнозина от вас ще схванат, по какъв начин да надделеят над съперници и да обезвреждат нападки от недоброжелатели. Вечерта е време за сантиментална среща и изненади.

СТРЕЛЕЦ

Добър ден за работа. Отлично ще се справяте и с най-сложните задания. Ще покажете своите най-хубави качества. Успехите ви няма да останат незабелязани и скоро ще получите забавни оферти. Вечерта ще прекарате с хора, споделящи вашите увлечения.

КОЗИРОГ

Внезапни промени ще ви изненадат прелестно. Не губете времето си в напразни мисли и не изпускайте удобните моменти. Доверете се на интуицията си. Тя ще ви подскаже по какъв начин да действате. Добре ще вървят и деловите договаряния. Много от въпросите може да обсъдите в неофициална конюнктура.

ВОДОЛЕЙ

Отличен ден. Вие сте изобретателни и деликатни, а това ви оказва помощ да намирате отговорите на доста въпроси. Ученето ви се отдава и бързо ще запомняте всичко, което ще ви е от изгода. Подходящо време е за настоятелен договаряния и разискване на въпроси, засягащи ново съдействие.

РИБИ

За да имате триумфи, през днешния ден би трябвало да действате уверено. Затова не губете времето си. Колкото по-рано се отървете от подозренията си, толкоз по-бързо ще получите това, към което се стремите. Възможни са не планувани пътувания и срещи, които ще открият пред вас нови професионални вероятности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР