ОВЕН Сутрин е по-добре да не планирате важни неща. Няма да

...
ОВЕН
Сутрин е по-добре да не планирате важни неща. Няма да
Коментари Харесай

Трудностите за две зодии продължават, друга открива любовта

ОВЕН

Сутрин е по-добре да не планирате значими неща. Няма да е елементарно да се концентрирайте върху работата и може да допуснете досадни неточности, което по-късно ще се окаже значимо. Не бързайте с транзакции и покупки. Близките хора надали ще ви схванат, само че ще се опитат да ви поддържат.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ден за нови запознанства, както и срещи с другари. Няма да е мъчно да извършите удобно усещане, а мнозина ще желаят да се сприятелят с вас. Не е изключено сантиментално въодушевление по време на работа. Денят ще бъде удобен и от финансова позиция.

БЛИЗНАЦИ

Днес нещата няма да се случват по проект. Ще би трябвало да импровизирате, да взимате решения в придвижване и да отлагате срещи, с цел да се концентрирайте върху неотложни задеачи. Въпреки объркването, което от време на време ще царува към вас, ще запазите положително си въодушевление и няма да позволите на другите да паднат духом.

РАК

Ще имате време да извършите доста потребни неща и то освен за себе си. Вашата вътрешен глас ще ви подскаже с какво да се захванете незабавно. Съветите на другите би трябвало да се приемате сериозно, тъй като надали ще ви бъдат потребни. Денят сигурно ще ви изненада с непредвидени събития и странни съвпадения.

ЛЪВ

Малко евентуално е този ден да мине умерено. Хиляди неща ще изискват внимание, а е допустимо да ви се наложи и промяна на неточности на други хора. Ще свършите страхотна работа, само че ще би трябвало да положите доста старания. Деня е подобаваща за разискване на съществени въпроси.

ДЕВА

Ще свършите доста, в случай че не се мотате и не отлагате задания. По-добре е да решавате съществени проблеми заран. Това е времето, когато ще ви бъде по-лесно да се концентрирате и никой няма да се намесва в работата ви. Но договарянията и срещитее по-добре да бъдат отсрочени.

ВЕЗНИ

Фокусирането върху работа през днешния ден може да бъде по-трудно от нормално. Често ще се разсейвате от дребни задания, изискващи огромно внимание. Това ще ядоса доста от вас и мъчно ще запазите хладнокръвие. Избягвайте диалози и разногласия. Вечерта ще ви зарадва с положителни вести.

СКОРПИОН

Денят може да донесе някои дребни недоразумения, злополучни съвпадения и мотиви за безпокойствие. Опитайте се да бъдете метафизичен настроени към протичащото се. Не постоянно ще е елементарно, само че в случай че останете спокойни, евентуално бързо ще разберете по какъв начин да действате и да измененията нещата.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта няма да е подобаваща за решение на комплицирани проблеми. По-добре да не планирате значими срещи по това време - най-вероятно те няма да оправдаят упованията ви. Въздействието на позитивните трендове ще се усилва с времето. Постепенно ще се отварят от ден на ден благоприятни условия и ще усетите прилив на сила.

КОЗИРОГ

Днес забавните диалози ще доминират. Не пропускайте шанса да се консултирате с човек, чийто опит ви е бил потребен повече изведнъж. Това ще ви помогне да избегнете досадни неточности и неприятни обстановки и като цяло ще ви улесни в постигането задачите.

ВОДОЛЕЙ

Имате доста неща за извършване и ще се заемете с тях с възторг. Ще бъдете удовлетворени от опцията да решите някакъв необикновен и в действителност забавен проблем, както и да намерите приложение за вашите гении. Не са изключени нови запознанства или срещи с хора, които споделят вашите цели и възгледи за живота.

РИБИ

Ако сте упорити и не отстъпвате пред компликациите, които ще срещнете през днешния ден, ще бъде допустимо да завършите работа, за която сте положили доста старания. С малко помощ ще съумеете да решите проблем, който ви е тормозил доста време. Приятели ще споделят страхотни вести с вас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР