ОвенСтремете се добре да обмисляте всяка казана дума днес, тъй

...
ОвенСтремете се добре да обмисляте всяка казана дума днес, тъй
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 18 ноември: Успехи в работата за Овен, Скорпион- днес ще покажете истинската си същност

Овен

Стремете се добре да обмисляте всяка казана дума през днешния ден, защото може да бъдете разбрани неправилно. Някои ваши думи може да бъдат извадени от подтекста и да бъдат разтълкувани погрешно от страна на колегата ви.

Творческата ви сила и талантливост ще ви изведат на челни позиции на работното ви място. Ще сте генератор на нови хрумвания и концепции, които ще ви създадат почитан управителен кадър измежду колектива ви.

Търсенето на смяна в самите вас, през днешния ден може да ви коства много средства като се почне от нови облекла, премине се през скъпи здравословни храни и се стигне до хранителни добавки.

Телец

Днес, ще имате опцията да проведете един доста бездънен диалог с половинката си за общите ви цели в живота. Необвързаните може да открият, че имат по-специални усеща към някой непосредствен от предишното другар.

Вземането на решения няма да е по никакъв начин елементарно през този ден. Обмислете всички разновидности, преди да се обвържете с някаква отговорност или да подпишете някакво съглашение.

Въпреки че спестяванията ви нарастват с доста мудни темпове, евентуално ще сте удовлетворени от себе си, защото за вас това е събитие, да имате някой лев на страна. Продължавайте в същия дух!

Близнаци

През множеството време обръщате задоволително доста внимание на половинката си, само че през днешния ден помислете и за себе си. Направете нещо, което ви доставя наслаждение и ви кара да се чувствате добре.

Днес, може да ви се прииска да купите доста нови неща за офиса ви, само че не избързвайте с инвестицията, а помислете няколко хода напред. Направете лист с сътрудниците ви за нещата, които е неотложно да се подменят и започнете с най-неотложните покупки.

Ако имате личен бизнес, все още може да регистрира добър растеж на облагите. Имате мотив да отпразнувате процъфтяването на бизнеса ви и не забравяйте да благодарите на бизнеспартньорите ви.

Рак

Днес, най-вероятно ще прекарате вечерта в компанията на вашите общи другари. Ще се изявите като душата на компанията с възприятието ви за комизъм.

Комуникацията ще е основна за вас през този ден. Постарайте се да откриете точният бизнес сътрудник, с който да реализирате плануваните от вас планове.

Ако смятате, че ще съумеете като самостоятелен състезател, най-вероятно през днешния ден няма да ви се получи. Обединете знанията и уменията си с други като вас, с цел да реализирате облагата, която бихте желали.

Лъв

Днес, може да сте интровертно настроени и да поискате да прекарате вечерта уединено дружно с вашата половинка в уюта на дома ви. Веселията ще почакат за някой различен по-благоприятен ден.

Обединете концепциите си с тези на вашите сътрудници, с цел да не разхищавате запаси, сила, пари и време. Помислете, кое ще проработи най-добре за компанията си, преди да се впуснете в нови инициативи.

Знанията и информацията, които може да получите единствено до момента в който наблюдавате хората към вас и метода, по който харчат парите си, ще са извънредно скъпи за вас. Бъдете като безмълвна сянка през днешния ден и ще узнаете някои доста скъпи препоръки.

Дева

Не се изненадвайте, в случай че през днешния ден сътрудникът ви изиска съвет от вас. Това би трябвало да ви поласкае, че мнението ви е значимо за половинката ви. Преценката ви постоянно е точна, тъй че изложете откровеното си мнение без терзание.

В този ден ще имате опция да се свържете с почитан човек, клиент или бизнес сътрудник от друга страна. Използвайте интелекта си, с цел да проведете стойностен диалог. Изградете мощна връзка за бъдещото ви съдействие.

Днес, ще сте склонни към импулсивни покупки, тъй че си наложете предел и не излизайте с огромна сума пари в себе си. Укротете страстите в себе си и добре си помислете дали нещата, които желаете да си купите в действителност са ви толкоз нужни.

Везни

Професионалните ви задължения през днешния ден ще са преобладаващи и надали ще ви остане време да обърнете внимание на обичания ви човек. И въпреки всичко, нищо не ви коства да се обадите за пет минути по телефона, да чуете половинката си.

Разпределете работните си задължения още от сутринта и си осигурете помощници измежду сътрудниците ви, с цел да се справите с купищата документи.

Очаквайте сполучлив ден във финансово отношение изключително, в случай че работите с сътрудници от чужбина. Ще прекарате не малко часове в диалози, само че в последна сметка ще сте задоволени от крайния резултат.

Скорпион

Ако досега сте давали тип на малко сладко котенце, то през днешния ден може би ще си покажете тигровите нокти. Партньорът ви евентуално ще бъде сюрпризиран от странното ви държание, само че в последна сметка ще се съгласи, че не е бил прав за постъпката си.

Днес, може да се наложи да се допитате до правист, с цел да финализирате някои покупко-продажби в работата ви. За благополучие всичко ще премине сполучливо, с помощта на някои ваши точни причини и професионален доклад.

Планирането и изчисленията на всеки ваш разход ще ви спести много пари и нерви за в бъдеще. Ако някой от хората към вас, не е надъхан на вашата спестовна вълна и удобен метод на живот, просто го отдалечете от себе си.

Стрелец

Денят е удобен да се погрижите за физическата си интензивност и да привлечете на своя страна и колегата си. Предложете на половинката си да отидете дружно на фитнес или да потичате в близкия парк.

Това, което е целесъобразно да извършите през днешния ден на мястото, където работите, е да се опитате да изградите положителни професионални връзки с сътрудниците ви, с цел да може елементарно да се включвате в екипна активност и даже да се сприятелите с някои от тях.

Някои повишени цени или високи сметки може да ви подразнят през днешния ден, само че не позволявайте на едни числа да скапват настроението ви. Планирайте бъдещите си разноски и мислете положително, с цел да не изпаднете в меланхолия.

Козирог

Без значение на какъв брой сте години, времето, което прекарате с половинката си през днешния ден, евентуално ще ви върне в детството и ще се радвате на най-простичките неща. Забавлявайте се на воля като деца.

Потърсете поддръжка и препоръки от сътрудниците си през днешния ден, даже да си мислите, че сте наясно с всичко в работата ви. Ако действате под управлението на добър наставник, доста скоро ще се издигнете в кариерата.

Може би, мъчно се възстановявате от финансовият ви провал и загуби от неприятни вложения или хазартни игри. Поискайте средства от родителите си, които може да ползвате само за нещата от първа нужда за оцеляването ви.

Водолей

Каквото и да вършиме през днешния ден, даже да подреждате дома си, половинката ви мъчно ще устои на чара ви. Чудесен ден за вас, в който може да упражните въздействие над обичания ви човек и да постигнете начертаната от вас цел.

Денят е подобаващ да предизвиквате заседание на сътрудниците си и да изложите тактиката си за бъдещото развие и финансов напредък на компанията, за която работите. Изразете свободно мнението си без да се притеснявате по какъв начин ще реагират другите.

Вероятно, през днешния ден ще имате разногласия с член от фамилията ви по отношение на метода, по който се харчат парите от общия ви бюджет. Въпреки, че не се настроени отрицателно и не търсите спор, препоръките ви няма да бъдат разбрани.

Риби

Усещането за задоволеност, което ви дава връзката ви, ще ви помогне да се справите с всички битови проблеми. Разчистете хаоса в душата и дома си и се отървете от всичко, което не ви носи наслада.

Толкова доста страсти ще бушуват във вас през днешния ден, че едвам ще се сдържите да не отправите мисловните си нападки, обиди и остри забележки към сътрудниците си. Овладейте се и не влизайте в пререкания, защото губещите ще сте само вие.

Новите ви планове, през днешния ден може да донесат положителни облаги. Бъдете деликатни през този ден, защото може някой ваш прочут да ви излъже или измами с не дребна сума пари.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР