Овен Странно ще се чувствате днес. Способни сте да погледнете собствените

...
Овен
Странно ще се чувствате днес. Способни сте да погледнете собствените
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 27 септември

Овен
Странно ще се чувствате през днешния ден. Способни сте да погледнете личните си страсти в профил, само че не и да ги контролирате. А това е прекомерно разочароващо, нали?

Телец
Прекрасен ден за всичко, с което се захванете. Като изключим някои дребни изненади, няма какво да помрачи деня ви. Заблуждавате се по отношение на възприятията на хората до вас, не бързайте да ги обвинявате в каквото и да е, а обмислете трезво по какъв начин стоят нещата.

Близнаци
Днес ще ви обземат всякакви мании и страхове, които несъмнено ще вгорчат живота ви. Струва ли си да обръщате внимание на неща от предишното. Я погледнете по-ведро, живейте тук и в този момент, и се радвайте на живота.

Рак
Имате потребност от човек до себе си, само че някак ви е позор да си го признаете. Не драматизирайте, няма да изгубите от чара си, в случай че кажете на някого, че се нуждаете от него, даже в противен случай, може единствено да спечелите от това.

Лъв
Не съжалявайте за нещата, които не сте съумели да извършите и за срещите, които не сте осъществили. По-добре направете малко неща, само че с кеф, в сравнение с да се тормозите за дивотии. Не бъдете максималисти.

Дева
Ден, изпълнен с страсти, само че избягвайте мощните прояви, тъй като може да провалят дейностите ви. Бъдете по-инициативни и ще откриете в себе си неподозирани качества, а освен това и всичко ще става по-лесно.

Везни
Направо ще танцувате от наслада,освен в случай че не сте решили да драматизирате събитията. Винаги е по-добре да се усмихвате и да се надсмивате над грешките си. И несъмнено - да се радостните.

Скорпион
Доста деен ден. Разнообразните прекарвания ще ви харесат и на следващия ден сигурно ще може да кажете, че сте си изкарали ужасно.

Стрелец
Днес ще сте даже прекомерно пъргави и приказливи.мМожете да свършите доста неща, само че в случай че говорите по-малко и действате повече. Не се разсейвайте.

Козирог
Днес ще ви се мързелува и няма нищо неприятно в това стига да не дразните с държанието си близките. Ще търсите сигурността на познатите неща. Хубав ден да премислите тактиката си за деяние.

Водолей
Малко разсеяни ще сте през днешния ден, само че в случай че нямате да вършите нещо в действителност значимо, оставете всичко както е. Отделете повече време за разходки и в случай че можете останете за малко сами, по този начин ще се почувствате в действителност отпочинали и ще съберете вътрешните си сили.

Риби
Вече настъпи и същинската есен, което може да донесе малко горест в душата ви. Но пък какъв брой топлота и уют има в есенните вечери на чаша алено вино в приятна компания...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР