Овен Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане

...
Овен
Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за неделя, 21 май

Овен
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
  Телец
Днес ще би трябвало да деянията забележително самообладание, в случай че желаете нещата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, само че тя ще позакъснее и в най-нужния миг ще би трябвало да се справите сами с компликациите. Не изпадайте в отчаяние, най-сетне всичко ще приключи наред за вас.
  Близнаци
Ще задълбавате прекалено много в детайлностите и по този начин ще загубите цялостния взор към нещата. А той е даже по-голям. Правете нещата вярно.
  Рак
Днес ще се наложи да отделите повече време за решение на битови проблеми. Ще би трябвало да преразпределите функционалностите в фамилията. Може да се наложи да се погрижите за здравето на някой нехайник към грижите за физическото тяло.
  Лъв
Чуден ден, забавен, друг, невероятен. Важно е да има с кого да го споделите, кой да ви повярва, да ви поддържа, да разделите с някого насладата си. Празнувайте другарството.
  Дева
Ден за достижения и реализация. Не си правете илюзии, не изпадайте в непотребни детайлности, просто действайте. Комуникацията е значима, само че още по-важни през днешния ден са резултатите. Не се разсейвайте.
  Везни
Ще имате потребност от повече свободно време, персоналните задължения ще имат предпочитано място. Любовните връзки разцъфтяват. Днес ще имате удивително наличие, където и да отидете. Намерете време вечерта за някое културно мероприятие.
  Скорпион
Чувствата ви през днешния ден ще са толкоз мощни, че ще стряскате близките. Опитайте да се контролирате по-добре, другояче нещата ще станат неуправляеми.
  Стрелец
Склонни сте да клюкарствате през днешния ден ей по този начин, с цел да се почувствате като част от една група. Внимавайте, може да ви въвлекат в нечестни връзки.
  Козирог
Дайте си сметка, че парите, с които разполагате, са резултат на личното ви отношение към света. Важното е да сте поредни, даже когато се променяте.
  Водолей
Желанието Ви да отхвърлите всичко остаряло е изцяло обосновано, само че изчакайте понеделник и тогава започвайте с новите неща. Подходящ ден за привършване и почистване. Днес сте изключително раними, по тази причина се пробвайте да не давате ухо на приказките към вас.
  Риби
Лек и лежерен ден. Не се опитвайте да се скриете или да избягате от неща, които Ви нервират, по този начин те няма да изчезнат. Бъдете смели, изправете се против това, което Ви плаши и вижте, че не е нито толкоз огромно, нито толкоз ужасно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР