ОвенСтигнали сте до пълна задънена улица. Изглежда нищо не напредва

...
ОвенСтигнали сте до пълна задънена улица. Изглежда нищо не напредва
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 юли: Деви, отложете всички планирани инвестиции и покупки

Овен

Стигнали сте до цялостна задънена улица. Изглежда нищо не напредва и се изкушавате да признаете проваляне. Считайте такива моменти за тестване на вашата воля; излиза наяве какъв брой е значимо да следвате проектите си и да намерите силата да продължите, без значение от пречките. В противоположен случай би трябвало да се откажете, да започнете изначало с изцяло пресен и друг взор.

Телец

Трудно ви е да вземете решение какво тъкмо да извършите, само че чувствате, че би трябвало да е нещо свястно. Вие се съпротивлявате единствено на мощни видения, свързани с притежания или власт или засягащи еротични прекарвания, с доста старания. Изследвайте тревожните усеща, които сте събудили и които може да са останали спящи, скрити за дълго време.

Близнаци

Днес е идеалният ден за сантиментални часове с половинката. Най-после би трябвало да наваксате начинанията, които от дълго време имате в общия си лист със задания. Може даже да изненадате колегата си. Днес ще се справите с финансовите въпроси с нормалния си самоувереност и би трябвало да обмислите разнообразни типове вложения. Добрата концепция може да значи сполучливо бъдеще. Дори в случай че просто търсите преференциални оферти, ще можете да различите положителни от неприятни предложения.

Рак

Склонни сте да сте нервни и да вършиме другите също неспокойни. В резултат на това им е мъчно да се оправят с вас и вие ставате все по-недоволни. Приемете, че имате отговорности, които би трябвало да извършите, към които би трябвало да подхождате умерено и невъзмутимо, като се уверите, че не разстройвате най-близките си и в това време не предизвиквате непотребни разногласия.

Лъв

Не мислете прекалено много, вместо това си представете, че сте блокирани и можете да се измъкнете единствено като извършите деятелен скок. Докато го вършиме, резултатът е важен и прелестен резултат. Други хора избират вашата топлота и схващане пред невъзмутимия метод и отвръщат на тази топлота. Внимавайте да не бъдете погълнати от прекомерно буйния си вкус за живот.

Дева

Ако можете, отложете всички планувани вложения и покупки. Непредвидени събития могат да провалят вашите желания и планове. Дръжте парите си, с цел да можете да реагирате гъвкаво на непредвидени събития. Не се оставяйте да бъдете погълнати от неприятни препоръки, в които не вярвате изцяло.

Везни

Спазвайте верния баланс и помислете за условията си. Не приемайте персонално рецензията към вашето държание. В съпоставяне с приятелите си, вие сте придирчиви и обръщате прекалено много внимание на много неуместни, тривиални въпроси. Това може да ви направи непопулярни, бъдете по-спокойни и не приемайте дребните проблеми толкоз съществено.

Скорпион

Вашите финанси минават през турбулентна фаза. Мислите, че вашите решения постоянно са верни, само че в реалност не е по този начин. Скоро ще стане ясно, че вашите вложения не са по никакъв начин печеливши. Не обвинявайте другите – обуздайте гордостта си и приемете, че вашето отчуждение е предизвикало това злощастие.

Стрелец

Имате силата и издръжливостта, нужни да започнете планове, за които единствено сте мечтали преди. Не се опитвайте да избягвате формалности или дълготрайни предизвикателства; вашата динамичност кара всичко да наподобява като детска игра. Въпреки това, внимавайте да не станете прекомерно упорити. В противоположен случай събитията може бързо да се окажат съществено упорита работа, която може да не ви се стори толкоз лесна.

Козирог

Трудно ви е да бъдете въодушевени от досадните неща, които непрестанно ви изправят, това е изцяло естествено възприятие, само че въпреки всичко не сте сигурни какво тъкмо пропускате. Забавете темпото, вместо трескава активност, потърсете съвет от другари, от време на време могат да ви оказват помощ да се отдръпнете и да преосмислите обстановките.

Водолей

Харченето на непропорционални суми пари за първокласни предмети не постоянно води до съответното количество наслаждение. Едно пътешестване до провинцията ви оказва помощ да намерите това, от което се нуждаете, напомняйки ви какво е значимо в живота и какво е положително за тялото и душата ви.

Риби

Опитайте се да преминете от съществуващите тактики за решение на проблеми, които намирате за разочароващи. Вместо това потърсете нови способи за метод към проблемите. Далеч по-малко стандартен път от време на време води до доста по-задоволителен резултат за всички заинтригувани.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР