ОвенСлед четири интензивни седмици ще се впуснете в търсене на

...
ОвенСлед четири интензивни седмици ще се впуснете в търсене на
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Телците преминават на нов етап от живота си, а Рибите ще подобрят репутацията си

Овен

След четири интензивни седмици ще се впуснете в търсене на завършения, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и зоната на разширение. Независимо дали планирате да пътувате преди празниците или да се запишете на курсове, вие сте подготвени да отворите живота си за нови и забавни прекарвания.

Чувството ви за завършения единствено се ускорява, когато Марс навлезе във вашата зона на разширение в петък. През идващите няколко седмици ще търсите завършения някъде на огромното, необятно пространство, защото търсите неспокойствие в живота си. Това е идеалното време да пътувате, да откривате своята просвета и да пробвате нови неща.

Вътрешният ви мечтател също се демонстрира тази седмица и през идващите няколко седмици ще сте подготвени да отворите мозъка си за разнообразни хрумвания и убеждения. Подхранвайте разширяващия си разум и той може да ви води на невероятни места. Свържете се с висшата си същина.

Телец

Листата се трансформират, както и вие, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелеца и навлезе във вашата зона на промяна. През идващите четири седмици ще преживеете известно прераждане преди началото на новата година. Не се опасявайте да изгорите някои мостове, до момента в който проправяте своя път.

В петък, когато Марс навлезе във вашата зона на промяна, ще имате някои огромни благоприятни условия да измененията нещата. Ако има нещо в живота ви, което не работи, ще можете да го измененията в този момент. Макар че настъпващата нова година може да ви се стори като краен период, не бързайте да предприемате нищо.

Драматичните трансформации не престават в събота. През идващите няколко седмици ще би трябвало да се освободите от прочувствения си багаж и да преминете към идващия стадий в живота си. Това може да бъде разтърсващ миг, по тази причина се осланяйте на околните си, изключително за финансова поддръжка.

Близнаци

Сезонът на есенните и зимните сантиментални романи стартира публично тази седмица, когато в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелец и във вашата зона на партньорство. Това е отлично време да извършите скок на вярата във всичките си взаимоотношения; това може да се окаже най-хубавото. Просто му позволете да се случи.

" Аз " бързо се трансформира в " ние " през идващите няколко седмици, за положително или неприятно, когато Марс навлиза във вашата зона на партньорство в петък. Ако връзката ви е щастлива и здрава, можете да преминете на последващо равнище. Ако обаче има проблеми в парадайса, в този момент може да се почувствате малко в капан.

Може да намерите мощ във връзките, които създавате в събота. Това е отлично време за насърчаване на мощни връзки, в това число персонални, сантиментални и професионални. Сплотете се, преди зимата да ви затрупа със сняг. Почувствайте любовта.

Рак

Продуктивността може да разшири живота ви по разнообразни способи, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на вашите привички. Тъй като сезонът стартира да се трансформира, вие променяте живота си към по-добро, започвайки с навиците си. Това е отлично време да действате по идните си новогодишни решения.

Особено като се има поради, че стремежът ви да измененията живота си се усилва, откакто Марс навлезе в зоната на навиците ви в петък, давайки ви подтик на продуктивността. Това е идеалното време да си поставите цели, да планирате тренировки и да се погрижите за хората в живота си, които имат потребност от вас, като започнете със себе си.

Продължавайте да се посвещавате на ежедневните си занимания. През идващите няколко седмици даже най-обикновените дейности могат да ви донесат огромна изгода. Използвайте утринната и вечерната си рутина, с цел да се заземите и да благодарите за всички дребни неща в живота си.

Лъв

Късната есен носи обич и неспокойствие, когато в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелеца и във вашата зона на удоволствията. През идващите четири седмици ще сте подготвени да се влюбите във всичко, което ви кара да се чувствате живи. От любовни връзки до креативен планове и празнична декорация - време е да се наслаждавате на живота!

Не се опасявайте да отприщите горещината на изгарящата в вас пристрастеност, когато Марс навлезе във вашата зона на удоволствията в петък. Разхождайте се, до момента в който изследвате нови пътища в житейския си път. Бъдете игриви и се забавлявайте! Това е най-прекрасното време от годината.

Творчеството може да бъде надълбоко лечебно за вас. През идващите няколко седмици ще търсите наслада във всеки аспект на живота си - от любовта до работата. Правете това, което ви прави щастливи. Животът е прекомерно къс, с цел да бъдете нещастни.

Дева

С наближаването на празниците ще се върнете към корените си, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на дома ви. Това е сезонът, в който би трябвало да се концентрирайте върху фамилните обичаи и мястото, от което идвате. Независимо дали пътувате до дома си за празниците, или стартирате нови обичаи, разширете определението си за семейство през този сезон.

Домът в действителност е там, където е сърцето ви, когато Марс навлезе във вашата фамилна зона в петък. През идващите няколко седмици ще копнеете за уюта на дома и даже ще се връщате да посещавате дома от детството си. Въпреки че може да изпитате мощни талази на носталгия, не се застоявайте в предишното.

Това е отлично време да се свържете с обичаните си хора, защото през този сезон се грижите за всички. Само не забравяйте да се погрижите и за себе си.

Везни

Сезонът на отпуските наближава бързо и имате доста работа, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелеца и се реалокира в зоната на другарство. Това е отлично време да разширите интелектуалните и обществените си хоризонти, като се държите резервирани и заети. Само се уверете, че няма да прегорите.

Особено като се има поради, че ще разполагате с космически мозък през идващите няколко седмици, откакто Марс навлезе във вашата зона на другарство в петък. Мозъчната офанзива може да докара до буйни хрумвания, въпреки че може да не съумеете да ги осъществите. Изказвайте мнението си, само че не бъдете прекомерно откровени на празничните празненства. Повярвайте ни.

Стремежът ви към учене продължава. Ако сте мислили да се върнете в учебно заведение или да посещавате някакви курсове, в този момент е моментът да го извършите, тъй като ще можете да се развивате и да разширявате мозъка си. Използвайте думите си, с цел да изградите своя свят.

Скорпион

Наближава сезонът на отпуските, по тази причина помислете какво е в действителност значимо за вас, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и във вашата ценностна зона. Не се вманиачавайте по парите и властта, а разширявайте добротата си към другите посредством прояви на благотворителност.

Уверете се обаче, че държите под око парите си, когато Марс навлезе във вашата зона на полезностите в петък, тъй като ще е елементарно да бъдете прекомерно великодушни в навиците си за харчене. Това е отлично време да разширите приходите си и даже да се хванете на втора работа, с цел да спечелите спомагателни пари.

Също по този начин ще копнеете за комфорт повече от всичко друго. През идващите няколко седмици ще можете да практикувате грижа за себе си, изключително когато стефинансово постоянни. Седнете покрай комфортен огън, прочетете хубава книга и се отпуснете.

Стрелец

Добре пристигнали във вашия сезон! В сряда слънцето засиява във вашия знак и през идващите няколко седмици ще имате увереността да завладеете света. Превърнете се в първопроходец, като вървите по собствен личен път през този интервал на ново начало. Преследвайте задачите си. Няма нищо, което да не можете да извършите!

Тази убеденост единствено ще продължи, когато Марс навлезе във вашия знак в петък, давайки ви още повече сила и пристрастеност. Ще можете да започнете всяка задача с възторг и да преживеете нови неща през идващите няколко седмици. Сега нищо не може да ви уплаши и всичко е на една ръка разстояние. Успех!

Не забравяйте да се поглезите в събота. Това е идеалното време за посещаване на спа център, масаж или даже за чисто нов дрешник. Все отново това е сезонът на рождения ви ден. Не забравяйте да дадете приоритет на себе си в този момент. Всичко е за вас!

Козирог

Тъй като сезонът минава от есен към зима, ще се почувствате рефлексивни, когато в сряда слънцето навлезе в зоната на Стрелец и вашето подсъзнание. Може би ще желаете да започнете да спите зимен сън по-рано, до момента в който се оттегляте в себе си, с цел да разберете по-добре кои сте и накъде отивате. Оставете предишното и продължете напред.

Прекарайте уикенда (и идващите няколко седмици) в хибернация, откакто Марс навлезе в зоната на подсъзнанието ви в петък. Този пренос може да изсмуче цялата ви сила и да ви е мъчно да свършите каквото и да било.

Емоционалните рани могат да бъдат поправени, като се изправите пред някои сурови истини за себе си и за света. Бъдете смели и ще получите мощ.

Водолей

Това е най-социалното време от годината за вас.Това е по този начин, тъй като в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелеца и във вашата обществена зона. Това е отлично време да разширите обществения си кръг, тъй като ще можете да намерите другари от всички сфери на живота. Не отхвърляйте никакви предложения. Притежавате положителни трептения и чудесни другарства.

Това е и сезонът на даването, а идеалистичната ви природа ще ви стимулира да помагате на ближните си, когато Марс навлезе във вашата филантропична зона в петък. Общността е надълбоко значима за вас, тъй че проявявайте деен интерес към потребностите на доста хора.

За благополучие можете да извършите най-вече положително благодарение на приятелите си. Наистина е нужно едно село, тъй че съберете приятелите си, с цел да организирате доброволчески действия и да бъдете смяната, която желаете да видите в света, плюс да създадете някои мемоари.

Риби

Макар че новата година ще стартира чак след няколко седмици, вие сте подготвени да дадете старт на решенията си, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на кариерата. Имате доста упоритости и цели, които желаете да постигнете. Съсредоточете се върху репутацията си, с цел да бъдете видяни от верните хора.

Вложете цялата си сила и пристрастеност в задачите си, когато Марс навлезе в зоната на кариерата ви в петък. С какво желаете да ви запомнят? Това е отлично време да разширите професионалните си хоризонти, като се запишете на курсове, кандидатствате за работа, започнете бизнес и даже се преместите. Продължавайте да се изкачвате.

Това е и добър миг да актуализирате автобиографиите, мотивационните си писма и профилите си в обществените мрежи. Репутацията ви е всичко сега, тъй че се погрижете да я приведете във форма, с цел да можете да блеснете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР