ОвенСлънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия

...
ОвенСлънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 януари: Везни, Меркурий ще ви насърчи финансово!

Овен
Слънцето и Венера ще са в отлична позиция с вашия знак и ще не престават да ви облагодетелстват и дават обещание един добър ден, изпълнен с чудесни междуличностните връзки. Досадите, породени от Марс и Юпитер, в сложен аспект, ще бъдат усетени единствено от някои родени през втората и третата декада и ще бъдат изнервени от споходилите ги неуспехи. С повече самообладание заплетеното ще се разплете.
Телец

Бързите планети предвождани от Меркурий, ще бъдат в добра позиция за вас през днешния ден. Това ще съживи персоналният и общественият живот. Очертава се един много забавен в положителния смисъл ден за тези които са родени през първата и втората декада. Негативността на Венера, ще намали настроението и силата на родените в третата десетдневка и ще провокира съмнение от страна на близки, познати и другари.

Близнаци

Двата удобни аспекта на Юпитер и Сатурн ще ви оказват помощ да се държите на висота измежду околните ви хора. Венера ще бъде извънредно добре ситуирана и обаятелна към вас, предоставяйки ви един ден изпълнен с романтика и неописуеми усеща. Звездната настройка е отлично ситуирана през този ден, давайки ви чувството за огромна независимост на деяние и повече сила. Междувременно пъргавият Меркурий ще продължава да ви предизвиква по отношение на финансите.

Рак

Вероятно ще останете на гребена на вълната в персонален проект. Благодарение на многото планетарно - хармонични аспекти, които ще ви предават извънреден подтик към вас. Това са планетите: Слънцето, Венера и Марс. Много от вас ще се окажат изцяло прави в своите разсъждения. Родените през втората декада ще имат опция да създадат решителна смяна в персонален проект.

Лъв

На небесната ви карта ще се пресичат разнообразни планетни аспекти, които в действителност ще раздвижат доста спокойните  води на живота ви. Меркурий, Юпитер и Сатурн ще бъдат във ваша изгода, до момента в който Слънцето и Марс ще играят против ви. Очертава се един много сложен звезден ребус за решение. Следвайте реализма на Сатурн или се доверете на Меркурий. Така или другояче топката остава във вас.

Дева

Планетарната настройка ще варира през днешния ден. Добре разположеното Слънце ще ви изпраща положителни новини, само че противопоставените Меркурий и Венера евентуално ще ви държат изправени на нокти. Междувременно не забравяйте вродените си аналитичните си умения, по този начин ще избегнете безполезното отношение към вас от близките.

Везни

Няколко звезди греят на небето ви, подготвени да ви дадат благополучен ден, с цел да задоволят всяко ваше предпочитание. Юпитер ще упорства да се чувствате удобно и да бъдете в мир със себе си, изключително в случай че сте през втората декада от този месец. Сатурн, въпреки това, ще ви помогне да изясните мозъка и сърцето си. И това не е всичко, Меркурий, който ще опита да ви насърчи финансово.

Скорпион

Много позитивен ден за вас. Изненадващо, но радващо, Марс ще бъде удобно надъхан, ще влее спомагателен заряд, който ще ви тласка напред по пътя. Венера също ще ви поддържа, предавайки отлични витални сили и ще ви улесни в фамилните връзки. Така ще можете да се справите с офанзивите на Меркурий, който ще се опита да ви дестабилизира.

Стрелец

Слънцето и Марс ще бъдат против вас, като се причислят към Юпитер и Сатурн. Очаква ви изтощителен, а за някои много плевел ден. Опитайте се да запазите успокоение и да избягвате напрежението. Хармоничната Венера ще ви донесе успокоение най-малко в сантименталната сфера. Ще изпитате непосредственост с обичания човек. Дори самотните ще могат елементарно да забавляват с нови връзки.

Козирог

Слънцето и Марс и този ден също ще продължат да ви подтикват позитивно. Ще бъдете в положително въодушевление и много енергични и решителни във всяка обстановка, изключително в обществения живот. Дисонансът на Венера, обаче може да ви затрудни и да сътвори съмнение тъкмо когато става въпрос за задълбочаване в житейски проект, изключително в случай че сте през първата десетдневка. Въпреки това, не се опитвайте да насилвате обстановките.

Водолей

Променлив ден за вас, заради опълчването на Слънцето, което ще се опита да отнеме силите ви. За благополучие и Венера, и Марс ще бъдат подготвени да ви поддържат и улеснят решаването на всевъзможни проблеми. Тези от вас, кои сте родени през третата декада, може да очаквате един доста динамичен и многолюден ден, през който ще почувствате страховит подтик към деяние и вдишване към нови житейски хоризонти.

Риби

Някои звездни напрежения ще ви попречат да бъдете толкоз спокойни, колкото бихте желали. Меркурий и Венера в действителност ще бъдат в мъчно разположение за вас. Очаква ви изтощителен ден, изключително на релационно и отзивчиво равнище. Опитайте се да запазите успокоение и да избягвате напрежението. С малко повече еластичност ще съумеете да преодолеете трудностите. Хармоничният Юпитер и Нептун ще ви дадат положителни музи за смяна.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР