ОВЕНСклонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или

...
ОВЕНСклонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Неочаквана похвала за Водолеите, Рибите да бъдат реалисти

ОВЕН

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или рецензия. Ако сте сдържани ще избегнете споровете с вашите сътрудници. Всички рисковани инициативи са несполучливи, забравете за тях. Не е желателно да пътувате през днешния ден, само че можете да уговорите сътрудниците да дойдат при вас. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни моменти, само че никой не ви има вяра, че е било единствено флирт. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви дейности, които мъчно овладявате. Направете оценка на връзките си на работното място, с цел да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да поддържате връзка се постанова да проведете настоятелен срещи тъкмо през днешния ден. Запазете успокоение. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на обичаните ви хора.

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква да не се колебаете, в случай че ви създадат предложение за поддръжка, с цел да поставите началото на плануваните планове. Разговорите ви носят триумф. На работното място се справяте чудесно. Внимавайте да не нагрубите сътрудниците си и не налагайте мнението си. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия.

РАК

Не взимайте прибързани решения за вложения, в случай че се занимавате със личен бизнес, с цел да не неуспехите постоянното си състояние. Проявете умерено състрадание към проблемите на хората към вас. Нарочно драматизират обстановката, в която са попаднали, с цел да им помогнете с пари, които няма да си получите назад. През деня се подгответе за приятни страсти, тъй като вечерта сте поканени на вечеря с родственици. Внимавайте с интимната си половинка, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Не правете скъпи дарове и не обръщайте внимание на хапливите им забележки.

ЛЪВ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, с цел да не ви измести някой незапознат, само че напорист сътрудник. Не предприемайте инициативи. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте доходи от приключени задания. Вечерта, удовлетворени от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на дейна отмора. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. С диалог и без експанзия и опит да наложите мнението си ще се справите бързо.

ДЕВА

На работното място не допускайте интервенция на всезнаещи сътрудници, които са задоволително некомпетентни, с цел да ви заблудят и провалят със препоръките си и настойчивостта си да са ви потребни. Бъдете внимателни и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от компликациите. Вашите близки ви поддържат в начинанията. Въпреки напрежението денем сте удовлетворени от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не е нужно да посещавате безценен ресторант. Ще ви се услади и вкусна сантиментална вечеря, приготвена от вас вкъщи.

ВЕЗНИ

Бъдете решителни и действайте отговорно и задълбочено, в случай че сте на работното място и имате незабавни задания, с цел да не се неуспехите. Промените са във ваша изгода. Докажете че за вас сложни задания не съществуват. При опция уговорете делово пътешестване, само че не трябва да договаряте вложения. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, поради среща с другари на чашка. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Пригответе се за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия.

СКОРПИОН

Не пътувайте, тъй като сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден. Анализирайте повода за пропуските на вашите сътрудници. Ако се постанова да работите интензивно и без отмора в този ден, вечерта си позволете отдих. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте.

СТРЕЛЕЦ

Отложете делово пътешестване, което няма да е сполучливо и ще ви сътвори проблеми. Бъдете правилни към вашите сътрудници, в случай че сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, тъй като е във ваша изгода да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят схващане, даже и в случай че се постанова да се забавите вечерта. Днес деянията еластичност в общуването с околните си, родственици и другари. Ако сте основали семейство бъдете виновни към половинката и децата си. Във ваша изгода е да овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте отпаднали и изтощени до обед ще се съвземете и ще проведете сполучливи настоятелен срещи на вашето работно място или на настоятелен обяд. Осигурете си спомагателни доходи. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите съперници, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Не предизвиквайте сами личният си неуспех с неточно и неоснователно нападателно държание към вашите близки. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще ви изненада непредвидена, само че заслужена хвалба и парично заплащане, а и мечтаното самопризнание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, само че би трябвало да се примирите и да изтърпите наличието им, изключително в случай че са бъдещи настоятелен сътрудници или сте канени на вечеря. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във виновността й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия.

РИБИ

Задачите ви носят финансови триумфи в този под напрежение ден. Възникналите проблеми в фамилията са ви развалили настроението още сутринта, само че ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото досега е наложителен, тъй като ви подсигурява триумф на работното място. Бъдете реалисти. Бъдете деликатни с околните си, тъй като с нищо не са заслужили упреците ви, откакто ви подаряват цялата си поддръжка. Възможни са недоразумения и спорове, които ще туширате със полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР