ОвенЩе успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако

...
ОвенЩе успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако
Коментари Харесай

Хороскопът за 11-ти октомври: Една зодия трябва да отстъпи, а друга да


Овен

Ще съумеете да реализирате една от най-смелите свои хрумвания, в случай че малко поотстъпите пред основаните обичаи. Тук основното е, да не прекалявате; в случай че малко се увлечете, неотложно ще Ви разгласят за извършител, унищожител и провинен за кой-знае още какво. Съвсем не би било неприятно, да се образува краткотраен съюз с човек, който е надъхан другарски към Вас, и който не е съкрушен с дипломатически гении. Неговите качества да води договаряния, дружно с Вашата сила и витална мощ, ще образуват коктейл, под името „ Непобедимите ”. Денят се характеризира с доста висок витален капацитет – толкоз висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте желали да насочите своите сили, става първокачествен.

Телец

Сложно ще бъде през днешния ден за Вашия обичан човек да направи избор сред хубаво и значимо, а и сред забавно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата в случай че ще и да се наложи да организирате специфични мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа – от блатото да се наложи да дърпате хипопотам…

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак

Този ден е обвързван с значими и изискващи внимание работи. Затова не би трябвало въображаемо да се потапяте в предишното или да се стремите към бъдещето – от Вашето внимание се нуждае сегашният ден. Възможна е непредвидена среща с хора, които наскоро са били Ваши съперници и противници, а ще се обясни, че в този момент се намирате от една и съща страна на барикадата. Отношенията в фамилията са комплицирани и все по-видимо става присъстващото в тях напрежение. Само че времето да изкажете своите искания още не е настъпило: през днешния ден всеки опит да изясните нещата, единствено ще утежни обстановката.

Лъв

През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.

Дева

Днес на Вашият обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие – както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..

Везни

Денят подготвя към отмора или свободно творчество, в сравнение с към напрегната работа в съответно направление. През това време с триумф може да се откъснете от професионалните или други отговорности и да излезете от графика на точната стратегия. Избирайте ексцентрични развлечения, както и необикновени места за другарски и любовни срещи. Ако не Ви доближава едно денонощие, с цел да се насладите на своята самостоятелност, изцяло може да разчитате и на идващия ден. Като умозаключение: постарайте се, да се насладите на несъразмерната консервативност и традиционализъм.

Скорпион

Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите – денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.

Стрелец

През този ден ще бъдете склонни към практичност. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не дребни потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да вършиме, ще се наложи да се ръководите освен от своите стремежи, само че и от здравия разсъдък или служебните си отговорности. Вечерта ще Ви донесе нови ползи и ще Ви накара да се откажете от несъразмерната суровост, взискателност и етикеция. Неформалните другарски връзки ще Ви примамват с огромна мощ. Не изменяйте на задачите, които сте си сложили, и всичко ще бъде наред.

Козирог

Всички несъгласия през това денонощие последователно ще се смекчат. Днес ще имате много спомагателни благоприятни условия, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате поддръжка на хора, които са надалеч, преписка по електронната поща или от някакъв информативен канал. Помнете, че това са единствено шансове, които бихте могли ловко да употребявате.

Водолей

Трябва да си отдъхнете. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и по тази причина ще се уморявате елементарно, а има заплаха и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото благоприятни условия са свързани със съществени енергийни загуби и по тази причина избирайте единствено тези неща, които са фактически по силите Ви. Може да разчитате на помощ и поддръжка от другари, а родителите и другите близки родственици може да Ви дадат положителни препоръки. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, с цел да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за това, което Ви тревожи.

Риби

Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашият знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте главен водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.

Източник: lamqta.com

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР