ОвенЩе трябва да се примирите с неприятностите в личния си

...
ОвенЩе трябва да се примирите с неприятностите в личния си
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 март: Деви, споделете излишъка си от любов и топлина с любимите си хора!

Овен

Ще би трябвало да се примирите с неприятностите в персоналния си живот, като ще бъдете неведнъж помолени да заемете позиция по неуместните спорове. Може да се вземат някои решения, които ще ви причинят огромна болежка. Опитайте се да видите тази фаза като късмет за вътрешен напредък. Ако намерите верния метод да вършиме нещата, ще бъдете предостатъчно щастливи.

Телец

Не очаквайте никакъв комфорт от фамилията си през днешния ден. Многото дребни дразнения, с които ще се сблъсквате, по този начин или другояче няма да ви накарат да се почувствате по - добре. Заемете умерено отношение. Ако настойчиво се придържате към своите възгледи, споровете ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простими толкоз бързо. Ако сте подготвени на взаимни отстъпки, всичко ще бъде наред.

Близнаци

Семейните каузи ще вървят безпрепятствено с помощта на вашия спокоен и открит фасон. Никакви неприятни изненади не ви чакат зад ъгъла и имате шанса най - най-после да изясните остаряло неразбирателство. Очевидно сте добър слушател и давате на фамилията и приятелите си чувството, че сте на същата дължина на вълната като тях.

Рак

Подбирайте доста деликатно думите си през днешния ден. Склонни сте да вършиме тъкмо противоположното, наранявайки от време на време околните хора и може да страдате от следствията за дълго време. Събудете още веднъж от дълго време изгубените си дипломатически умения, даже и да ви е мъчно. Комуникацията по открит и почтен метод прави хората по - съпричастни.

Лъв

Навярно ще бъдете в обсадно положение в личния си дом и в фамилния кръг. Близките ще ви подлагат на критика непрекъснато и ще чувствате, че вършиме всичко неправилно. Отделете време за размисъл, преди да отвърнете, тъй като те в действителност биха могли да са прави по някои възгледи. Ако реагирате по изтрезнял метод, фамилията ви ще възвърне доверието ви доста бързо.

Дева

Вероятно ще ви се прииска да прегърнете целият свят. Започнете с приятелите и фамилията си. Всички тези остарели разногласия и проблеми ще бъдат забравени и простени, оставяйки ви да се концентрирате върху значимите неща в живота. Споделете остатъка си от обич и топлота с обичаните си хора, които в действителност значат доста за вас.

Везни

Срещите ви ще протичат безпрепятствено и другарски, като спокойна течаща река. Семейството и приятелите биха желали да яхнат тази вълна с вас. Вече ще имате тази опция да разрешавате остарели спорове и пострадвания, и да продължите напред дружно. Ако деянията схващане за това, ще укрепите връзките с околните си.

Скорпион

Изглежда, че проблемите, с които се сблъсквате, не понижават. Бъдете решителни и се уверете, че разбирате вярно кое е най - значимото. В противоположен случай ще претърпите несъмнено нежелателен крах. Претеглете деликатно нещата, помислете кои цели желаете да постигнете и кои би трябвало да пренебрегнете. Ако можете да извършите това, ще намерите по - елементарно решения на нещата.

Стрелец

Може би, несъответствията, които показвате досега, са директно разследване от прочувственото ви въодушевление. Като разумен човек, даже вие ще сте сюрпризирани от резултата, по който вашето мислене ще оказва върху вашите дейности. Вероятно ще усетите, за какво другите към този момент не се съмняват в метода, по който се държите, и се възползвате от опцията да покажете на най - околните си една друга страна от вашата отличителна персона.

Козирог

Чувствителността и отзивчивостта, които проявявате, ще повлияят върху метода, по който другите се държат към вас. Изпращането на такива позитивни знаци може да бъде единствено в интерес на всички. Чувствайки се прелестно, ще поискате да говорите с другите и ще имате способността да насърчите всеки, който се нуждае от утешение.

Водолей

Насладете се на хармонични връзки със фамилията и приятелите си. Отделете време за споделени действия - те ще ви доставят огромно наслаждение. Поводи като този ви разрешават да видите какъв човек сте и каква роля играете измежду фамилията и приятелите. Какво по - хубаво от това да се окажеш в компанията на другите?

Риби

Може би ще се почувствате през днешния ден, изцяло уверени и спокойни, в персоналния си живот. Това ви положително отношение ще се отразява върху другите засягайки околните връзки, които имате с колегата и фамилията си, както по повод за взимането и даването. Поддържайте вътрешното си успокоение и направете проекти за дълготрайно благополучие.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР