ОвенЩе трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата,

...
ОвенЩе трябва да се изправите пред вътрешно изпитание на силата,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 ноември: Раци, ще чуете разочароващи истини!

Овен
Ще би трябвало да се изправите пред вътрешно тестване на силата, непрекъснато притиснати от проблемите на други хора. Те могат даже да наранят възприятията ви или да ви разстроят. Вземете градивен метод към тази сложна обстановка. Може да сте изпълнени с доста сила в работата си през този ден, само че вероятността да пропилеете тази сила по тривиални въпроси е огромна. Също по този начин, евентуално с неспокойствие ще очаквате решение или резултати от ваш план. Неблагоприятен ден за  сполучлив бизнес. Стойте настрани от рискови планове, защото възможностите ви за облага са дребни. Възможно е да понесете обилни загуби и ще съжалявате за днешните решения.
Телец

Поведението ви евентуално ще бъде неприятно и раздразнително. Помислете добре дали си коства да се разстройвате за избрани неща. Не се изолирайте от другари и семейство, а се пробвайте да бъдете по-общителни. Вероятно, ще деянията непримиримост при осъществяване на работните си задания, а това по никакъв начин няма да се понрави на сътрудниците ви. Изглежда, че ще отстъпите, в името на общото богатство. Ако планирате да вършиме някакви финансови транзакции, изчакайте малко и обмислете нещата. Има някои трудности по пътя, които пречат на въпроса да се справите толкоз безпрепятствено, колкото сте си представяли.

Близнаци

Излезте и се насладете на живота пълноценно. Вие ще излъчвате вътрешно успокоение и спонтанност, които другите намират за неустоими, тъй че се присъединете към звездната благословия. Ще имате доста сила да се справите с доста нови планове, само че за жалост нещата няма да вървят безпрепятствено в работата ви и ще се наложи първо да се справите с проблем, който ви спъва работата и ви основава много компликации. Днес ще се справите с финансовите въпроси с нормалния си самоувереност и би трябвало да обмислите разнообразни типове вложения. Дори в случай че просто търсите преференциални оферти, ще можете да различите положителни от неприятни предложения.

Рак

Вашата оптимистична и положителна харизма е магнетична. Приятел или член на фамилията може да се нуждае от вашата помощ много скоро, тъй че не се колебайте да им предложите помощ. Относно кариерата ви, с цел да стигнете до сърцевината, ще би трябвало да се потрудите много, и може би ще претърпите много разочарования от истините, които ще разкриете. В случай че желаете да инвестирате спестяванията си в нещо ново, в този момент е моментът да го извършите. Ако пък обмисляте да инвестирате в нещо по-осезаемо, не се колебайте да попитате околните си за съвет.

Лъв

Време е да се насладите на живота със фамилията и приятелите и да планирате дружно развлекателни действия. Днес имайте поради, че тези специфични моменти са доста редки и скъпи. Избягвайте да бъдете злонамерени във връзка с каквото и да било случай, по-скоро покажете професионалното си въздействие, с цел да наложите почит върху подчинените си. Днес ще се почувствате сигурни и свободни от нуждата да извършите рискови избори. Най-добре можете да разрешите проблемите с бистра глава и самоуверено сърце.

Дева

Ще би трябвало да се примирите с известни неприятности в персоналния си живот, като неведнъж ще ви се желае да вземете отношение към неуместни спорове. Ако намерите верния метод да се справите с нещата, ще имате триумф. Не бъдете прекомерно твърди към сътрудници, които биха желали да изразят мнението си. Вероятно позволяват неточности, които към момента не осъзнават. Ще бъде добре, да не ги съдите по хипотеза. Помолете ги да ви разяснят вижданията си. Вашите препоръки по финансови въпроси са доста търсени, изключително за планове, които предприемате с други хора. Споделяйте знанията си свободно с тях, само че не раздавайте всичко.

Везни

Имате обилие от сила за себе си, отношението по отношение на семейство и другари, ще бъдат спокойни и хармонични. Можете да сте сигурни, че вашите близки ще ви дават нужната поддръжка. Променете тактиката си, пробвайте се допустимо най-бързо да коригирате метода си на мислене и работете с цялостна пара. Ако съумеете да приложите това, работата  ще ви се стори като детска игра. В случай, че имате свободни пари, в този момент е добър миг да инвестирате. След това можете да гледате към бъдещето по позитивен метод, сигурни в знанието, че вашата инвестиция ще бъде ползотворна.

Скорпион

Може да пострадате от прегаряне и да загубите интерес към другите, евентуално имат да ви връщат избрана услуга. В последна сметка връзките работят най-добре, когато има реципрочност. Вероятно, някои от вас ще се почувстват като корабокрушенци на работното си място. Вместо да изпадате в такива драми, направете всичко допустимо да се запознаете в дълбочина с работните си задължения. Нищо не може да ви спре през този ден и цялата ви финансова тактика наподобява сполучлива. Това важи и домакинските въпроси. Няма защо да се притеснявате, защото сте в печеливша серия.

Стрелец

Гледайте умерено на живота и оставете тревата да пораства над старите вражди. Насладете се на съживяването на старите контакти и потъването в носталгия. Условията са идеални, защото ще получите доста доверие и любов. Въпреки натовареният ви график, делегирането на задания ще се окаже елементарно. Звездите ви подсигуряват равномерен прогрес, както в качеството, по този начин и в успеваемостта на работата ви. Вашите финанси минават през позитивна фаза. Ако се притеснявате, че сте затънали в коловоз от  неуспехи, животът ви ще стартира да се трансформира в този момент. Старите трудности ще отпаднат.

Козирог

Ако сте възнамерявали да подновите остарели другарства или да разрешите спор, само че не сте знаели по какъв начин да го извършите, в този момент е най-хубавият миг да загърбите опасенията си и да продължите напред. Трябва да стигнете до върха на нервното напрежение, с цел да разберете, че всеки един миг е скъп за растежа в кариерата ви, че в никакъв случай не би трябвало да спирате да се обучавате, а в противен случай. Ако би трябвало да се вземат сложни финансови решения, можете да разчитате на непозната поддръжка. Говорете искрено за подозренията си с половинката или с сътрудникът си и се пробвайте да намерите решение дружно.

Водолей

Използвайте този ден, с цел да подновите контактите със фамилията си. Те ще бъдат удовлетворени и може даже да съумеете да разрешите остарели спорове, като медиатор или като извършите първата стъпка за изясняване на нещата. Звездите ви поучават да избягвате всевъзможни несъгласия с шефовете си през този ден. Оправданията на заложени към вас въпроси, биха могли да доведат до развълнуван спор, от който надали ще излезете спечелили. Звездите са удобно ситуирани и в случай че не сте прекомерно прибързани, можете да извършите някои положителни облаги. Не се опасявайте да потърсите съвет от трето лице.

Риби

Взаимното доверие, което споделяте, ще се усили и другите хора ще се усещат спокойни с вас. Може би някой ще ви разкрие интимни детайлности, които вършат връзката ви с него или нея още по-интензивна. Работният ви ден се обрисува да бъде напрегнат, изпълнен с прекалено нови работни задължения. Опитайте се да съставите такива работни проекти, отговарящи на опциите ви. Нещата наподобяват добре във връзка с финансите. Всяка транзакция ще върви добре и нормалните битки с  конкуренцията стават ненужни. Използвайте тази тиха фаза, с цел да разберете за нови вложения.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР