ОвенЩе развиете ново приятелство, което ще бъде много полезно и

...
ОвенЩе развиете ново приятелство, което ще бъде много полезно и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 декември: Ново приятелство за Овен, Козирог- не бъдете негативни

Овен

Ще развиете ново другарство, което ще бъде доста потребно и значимо. Най-вероятно ще се радвате на почитание и чест от интелигентни хора и ще бъдете много известни измежду противоположния пол. Препоръчвам ви да не се отказвате пред усложненията, а да се борете, до момента в който не усетите, че сте спечелилите.

Телец

Днес могат да зародят сложни обстановки, само че не губете вярата сърцето си, вследствие на това самочувствието ви ще работи във ваша изгода. Споровете би трябвало да бъдат сведени до под нулата, тъй че ви поучавам да бъдете деликатни. Вероятно през този ден ще бъдете повече от проницателни, питащи и най-много подозрителни.

Близнаци

Ще имате задоволително предпоставки, с цел да хармонизирате изцяло тази област от персоналния си живот. Това е деня в който можете да затвърдите своя статус и позиция в фамилния си живот. Ще постигнете положителни резултати в решенията си. Вашата прословута упоритост ще носи единствено изгоди през този ден.

Рак

Възможни са известни неразположения. Опитайте се да продължите напред, все пак, което ще ви предложи този ден. Вероятно обстановките ще се окажат за вас много объркващи и няма да можете да вземате решения, които са съгласувани още в самото начало.

Лъв

Опитайте се да завишите упованията си през днешния ден. Въпреки всичко, когато сте в привилегировано състояние, за това няма да имате от какво да се оплаквате, а единствено да благодарите. Въз основа на това съмнение ще можете да си извършите заключенията. Към края на този ден хармонията доста ще се усъвършенства.

Дева

Духовно ще бъдете доста постоянни. Вашият другарски кръг също ще се усили. Трябва да обърнете особено внимание на връзката с вашия сътрудник, тъй като там нещата ще бъдат прекомерно деликатни. Може би ще препрочетете да изоставите пътя на своето его, в сравнение с да наранявате възприятията на другите или да ги разочаровате.



Везни

Ще имате доста благоприятни условия да тръгнете и да постигнете някои цели, изключително през днешния ден, тъй че в действителност би трябвало да се концентрирате и да давате единствено най-хубавото от себе си. Може да има приятни изненади със фамилията и роднините. За вас е удобен интервал, по тази причина използвайте най-добре това време.

Скорпион

Ще има отлични условия за вас и вашите истории, само че тази седмица ще би трябвало да поработите по-усилено. Думите няма да са задоволителни, вие също ще би трябвало да докажете какво чувствате. Не се страхувате да се приемете тежките провокации на деня, тъй като ще знаете по какъв начин да се организирате.

Стрелец

Вашата съществена задача за през днешния ден е, първо да се справите с това, да се разбирате с хората към вас, а едвам по-късно да приложите волята си. Навярно ще откриете известни несъответствия сред вас и колегата. Разбирателството ще ви бъде единствено от изгода.

Козирог

Този ден ще ви научи да бъдете по-честни, пробвайки се да изразявате възприятията си непосредствено. Възможно е да имате някакво малко усложнение, което може да ви накара да удължите времето на вашите хрумвания или планове. Опитайте се да реагирате, само че без да сте прекомерно отрицателни изказите си.

Водолей

Влюбените ще се опитат да придадат по-пълен смисъл на връзката. Това ще даде мощен сантиментален подтик и на двама ви. Може и да не съумеете да останете удовлетворени от това, което вършиме. Имането на прекалено много непостижими упования сигурно не е най-хубавият метод за повишение на самочувствието.

Риби

Въпреки че притежавате мощно качество да бъдете водачи, вие ще бъдете в положение на безусловна спонтанност. Ако сте мощно заинтригувани да поставите любовта си преди всичко, тогава ще би трябвало да извършите доста повече от една задача. Думите няма да са задоволителни, когато има обилни дефекти.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР