ОвенЩе има някои новости, които ще можете да управлявате, но

...
ОвенЩе има някои новости, които ще можете да управлявате, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 март: Везни, звездите повеляват да бъдете дръзки

Овен

Ще има някои новости, които ще можете да управлявате, само че постоянно се нуждаете от някой до вас, който ще ви разреши да управлявате времето си по-добре. Може да имате доста забавен продан на отзиви, с помощта на който ще разберете, че има цели, които не трябва да се подценяват и за които не сте били изцяло наясно преди.

Телец

Ще се вдъхновявате от концепциите на другите, с цел да създадете свои лични такива. Всъщност признаването на заслугите на някои, който е съумял е минимумът като  ваше самопризнание. Трябва да се научите да бъдете признателни за дребните гениални триумфи, които сте постигнали посредством ваши другари или близки.

Близнаци

Настоящите ви проекти може да са в повратна точка, защото през днешния ден може да има съблазнителната опция да ги реализирате доста по-добре. Опитайте се да не давате зелена светлина на нападателните и отрицателни мисли. Търсете  по-нататъшни новаторски завършения, и мислете за най-хубавия резултат. За вас това не е мъчно, и най-вероятно ще съумеете.

Рак

Имате огромна умствена еластичност, само че организацията може да ви куца. Трябва освен да мислите, само че и да практикувате фантазиите си. Поради тези аргументи може да се чувствате комплицирани, само че няма основателна причина, с цел да се чувствате по този метод. Ето за какво не трябва да прекалявате с мисленето, а да се фокусирате върху една цел съответно и да действате самоуверено.

Лъв

Ангажиментите ви през този ден може да са доста, само че поради планетарната обстановката, в която се намирате, може да не съумеете да ги извършите всички. Въпреки това не превръщайте пречките в покруса. Винаги има авариен проект, изключително за тези моменти, в които не се чувствате на равнище или сте се отклонили от предначертаният ви път.

Дева

Може би, сте се опитвали да давате пояснения на близки си хора за вашето  държание, само че те не са били оценени. Трябва да признаете, че не постоянно сте били доста ясни във връзка с възприятията си или във връзка с съжденията си. Вероятно предпочитате да запазите някои аспекти от живота си, но обкръжението го е приемало като опрощение, а не като правота. Днес обаче нещата ще се трансформират.

Везни

Не се опасявайте да се изправите пред тежките проблеми през днешния ден, тъй като ще знаете по какъв начин да се организирате. Някои хора могат да ви нарекат придирчиви, само че вашата акуратност постоянно идва от деликатното ви наблюдаване. Така че, не стойте неподвижни на едно място или вторачени в една концепция. Звездите повеляват да бъдете дръзки в истината.

Скорпион

През този ден ще ви се даде опцията да се дистанцирате от тези хора, които  ви основават доста алтернативи. Не би следвало  да се притеснявате какво ще мислят, какво ще приказват и какво ще вършат зад гърбовете ви. Това, на което би трябвало да обърнете повече внимание, просто ще бъдат усвояването на вашите правила, точно през днешния ден е момента да ускорите тези неща.

Стрелец

През този ден имате благоприятни условия, които ще бъдат доста по-интересни от предходните през днешния ден, просто тъй като те ще бъдат по-забавни и ефикасни. Това ще промени вероятността ви. Ако преди в никакъв случай не бихте създали крачка напред, през днешния ден ще се опитате да я извършите непременно, защото вероятно ще сте разбрали кой е верният ключ към портите на реализацията.

Козирог

Вероятно ще бъдете разчувствани, защото планетите ще ви придават огромно значение и внимание. Любовта ви ще бъде от огромна изгода. За да бъдете още по-щастливи, просто се насладете на моментите, които ще ви бъдат разполагаем и които няма да пропуснат да се умножат с вярната настройка.

Водолей

Ще се наложи през днешния ден, да отстраните някои ваши дребни тресчици за дялане, тъй като околните ви към момента се надяват да ви оказват помощ, с цел да можете да се почувствате актуализирани. Необходимо е да се измененията и да си дефинирате нови тласъци. Разбира се, приятелите ще ви дадат по едно рамо, само че вие също ще би трябвало да поемете някакъв персонален ангажимент.

Риби

Ако желаете да спечелите малко повече почитание през днешния ден, би трябвало да се опитате да бъдете малко по-открити с хората към вас, които сигурно имат своите мечтани упования от вас. В случай, че откриете някакви промени, това ще значи, че тази тактичност е доста по-функционална. Трябва да се запитате, за какво не сте я приложили преди.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР