ОвенЩе бъде добре да прекарате повечко време с вашата половинка.

...
ОвенЩе бъде добре да прекарате повечко време с вашата половинка.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 февруари: Овни, прекарайте повече време с половинката си!

Овен

Ще бъде добре да прекарате повечко време с вашата половинка. Това осезателно ще освежи връзката ви. Малките закачки, смешки и занимания сигурно ще извърнат настроението и на двамата. Днес вниманието ви ще бъде ориентирано към прогрес в кариерата. Вероятно, ще се стремите към съвършенството, а за това е належащо изключителна толерантност. Така или другояче ще имате триумф. Възможно е някой от близкото ви обграждане, да ви помогне във финансов проект. Не се шокирайте, в случай че индивидът прояви предпочитание да ви помогне, може да разчитате на една такава поддръжка.

 Телец

В случай, че сте фамилни, може да очаквате един прекрасен ден. Ако сте в любовна връзка имайте едно на разум, тъй като се обрисуват пререкания. Самотните да не залагат на очаквания през този ден. Възможно е през днешния ден да прекалите с планирането на работното си място. Това ще ви се отрази неподходящо, по-добре не взимайте световни решения през този ден и най-много преценете своите благоприятни условия. През този ден ще се наложи да деянията повече еластичност и да сте отворени за всевъзможни финансови оферти.  Адаптирайте се в ситуацията, с цел да се приспособите към новите покупко-продажби, с цел да увеличите капиталът си.

 Близнаци

Денят е подобаващ за хармонизиране на любовните ви взаимоотношения - повече романтика, занимания и приятни диалози, тъй като планетите ви дават обещание извисяване в персонален проект. Предстои ви ден, през който ще бъдете извънредно заети  професионално. Срещите и диалозите ще ви лишават съвсем целия работен ден. Така че, подгответе се да бъдете рационални, с цел да не пропилеете и минута през този ден. Днес е удобен, в случай че имате за погасяване остарели вноски. За някои от вас този ден е добър за финансова поддръжка на ваш непосредствен другар. Също по този начин, надали ще бъдете консервативни във връзка с парите.

 Рак

Венера може да ви помогне да си начертаете явен проект за бъдещето ви с обичаният ви човек и това, което би трябвало да си осигурите като материални придобивки. Ако желанията ви към сегашния ви сътрудник са съществени, помислете до какъв брой сте подготвени да се обвържете дълготрайно. Може би, ще пожелаете да работите независимо през този ден. Уви, не залагайте на това възприятие, сътрудниците ще ви търсят, питат, даже ще пожелаят да им помогнете. Най-вероятно ще откликнете на сходни апели. Възможно е този ден да ви донесе приятни изненади, които ще продължат няколко дни. Така че, в случай че имате подготвеност да инвестирате или да похарчите парични средства за някоя потребна покупка, може умерено да действате.

Лъв

Днес може да се наложи да обедините вашите старания с тези на колегата ви, с цел да планирате лятната си отмора. Наблегнете на най-малките елементи и проверете няколко пъти дали не сте не запомнили неща в листата ви с движимости и документи. Вероятно, през днешния ден ще се наложи да работите под напън от депресивните мисли. Служебните задължения ще ви се сторят освен скучни, само че и доста сложни. Денят не е удобен в професионален проект. За множеството от вас звездите ще извърнат тил. Вероятно, ориста ще разгласи червен код в бранша шанс. Стойте по-далеч от всевъзможни вложения и крупни покупки, явно ще би трябвало да изчакате до идващите дни.

 Дева

Вероятно, доста пъти сте заявявали, какъв брой доста значи сътрудникът ви за вас. Днес е време да докажете своята обич на каузи. Направете всичко допустимо, с цел да изненадате прелестно вашата половинка. Вие надали ще имате съществени проблеми с работата, макар натоварващият ден, който ви чака. През този ден полемиките в работен проект ще ви доведат до някои позитивни резултати. Вашето финансово обмисляне през днешния ден ще бъде на равнище. Възползвайте се от финансовият си усет и ще съумеете да привлечете повече парични средства.

 Везни

Не позволявайте на скептицизмът да се настани в съзнанието ви през днешния ден. Ако желанията ви са съществени към половинката ви, то ще намерите и точните думи да покажете най-искрените си усеща, планове и упования. Просто разговаряйте. Днес, ще би трябвало да обедините напъните си с тези на сътрудниците ви и да разберете какъв брой е значима работата в екип. Това ще направи работата ви по-лесна, по-добра и по-бърза. Също по този начин ще намерите  решение на всяка компликация, в която сте изпаднали. Финансовите покупко-продажби направени през днешния ден, ще донесат богати награди в бъдеще. Трябва доста съществено да обмислите проектите си за нови вложения, тъй като ще бъдете доста признателни на ориста за възможни приемливи облаги.

 Скорпион

Днес ще съумеете да разрешите най-малко един от проблемите, които пречат на хармонията във връзката ви. Не отлагайте сериозните диалози и не се опасявайте да кажете цялата истина на колегата ви, колкото и да ви е мъчно. Нека няма тайните посред ви. Има огромна възможност персоналните ви проблеми да се отразят съществено на работата. Вероятно, ще ви липсва нужната сила, с цел да се справите със своите задания. Гъвкавостта ще бъде един от най-важният актив, който може да се наложи да приложите, с цел да се справите с финансите си. Трябва да можете да оперирате с финансите и да реагирате навреме на всяка опция за облага.

 Стрелец

Днешното разположение на звездите, ще ви даде опция да изразите най-дълбоките си и съкровени усеща. Възползвайте се от този аспект, с цел да внесете повече топлота и непосредственост във връзката ви. Днес, може да се изявите като отличени ръководители на компанията, за която работите. Бъдете уверени и ще се справите чудесно в договарянията с бизнес сътрудници и сътрудници. Доброто ви финансово състояние, ще ви разреши да инвестирате в доста планове. Най-вероятно ще бъдете признателни за положителният приход, който се чака.

 Козирог

Не всичко във връзката ви с обичаният човек, ще се подчинява на прецизното ви мисловно планиране. Оставете се на магията на любовта да ви води през днешния ден. Така ще сте доста по-спокойни и щастливи с въодушевление за занимания. Вероятно, ви предстоят премеждия на работното място през днешния ден. Каквото и да се случи, ще би трябвало да повярвате на вашите качества и да положите повече старание в работата си. Няма нищо невероятно, стига да имате голямото предпочитание. Днес, ориста ще ви подложи на тест при положение, че сте прекомерно уверени в качествата си да печелите пари. Всъщност изпитът ще бъде, по какъв начин спестявате по-скоро. Така че, имайте подготвеност да се лишите от огромни разноски.

 Водолей

Не се крийте зад непознат облик през днешния ден, пробвайки се да скриете нещо от половинката ви. Рано или късно ще бъдете разкрити, тъй че не си усложнявайте живота да се чудите какво да обяснявате по-късно. Бъдете такива, каквито сте. Звездите подсигуряват през днешния ден, че тези от вас, които са безработни ще имат опцията да открият свободна работна позиция. Този ден е съвършен ден за изявление за работа, за срещи за промоции. Не удобно за вас, през днешния ден да изразходите всичките си спестявания, само че може да се здрависате с изключително добра договорка за нещо, което сте чакали по този начин търпеливо от много време.

 Риби

Неангажираните дами да чакат проливен дъжд от обожатели. Комплиментите ще са разнопосочни от прекомерно неприлични, до рицарски почтени. Най-добрата формула е да знаете, по кое време и какъв брой да се раздавате. Очертават се промени в работата ви, които най-вероятно не сте планували. Няма място за обезсърчение, адаптирайте се бързо, това е най-хубавият метод да се справите с изненадващите събития, които вероятно предстоят. Днес, евентуално ще имате по-малко разноски, само че в това време приходите ви ще са лишени от наклонността за напредък. Приложете някоя хитрост, с цел да се възползвате оптимално от всяка една финансова обстановка.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР