ОвенСегашното ви състояние на ума не ви позволява да присъствате

...
ОвенСегашното ви състояние на ума не ви позволява да присъствате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 23 юли: Рак- бъдете по-сериозни в любовта, Козирог- бъдете внимателни

Овен

Сегашното ви положение на мозъка не ви разрешава да присъствате доста от сантиментална позиция. Прекалено сте заети с работа или други смешки, тъй че хората към вас няма да го оценят доста. Брачните двойки ще се опитат да избегнат несъразмерни несъответствия в връзките, само че ще бъде мъчно да не се сблъскате с отношението ви. Опитайте се да посветите още няколко момента на колегата си, единствено за вас!

Телец

Наистина ли сте сигурни, че използването на внезапен звук и неотстъпчивост към връзките ви е най - положителното нещо, което би трябвало да извършите през този ден? Помислете, имате задоволително време! Двойките могат да преживеят възходи и падения. Вероятно не е удобно за всички, които биха желали да са тихи и спокойни в личните си домове, само че в края на краищата - каквото повикало, такова се обадило.

Близнаци

Ще би трябвало да се задоволите с чудното задоволство през този ден. Със сигурност приятните изненади не са това, което бихте си показали, само че сърпрайзите ще прескочат границите на вашите упования. Избегнете терзанията, тъй като шанса ви чака. Вероятно някои ще се опитат да ви предупредят за най - горчивите разочарования, само че нямате потребност от това, тъй като такива просто няма да има.

Рак

Не се грижете прекомерно доста, с цел да се включите първи в романтиката, любовта не постоянно е игра, от време на време също можете да се опитате да бъдете съществени и да дадете повече сигурност на хората към вас. Не постоянно можете да се шегувате, като че ли опциите ви са безкрайни. Семейните наложително ще би трябвало да разрешат някои подозрения, подбудени от не изключително решителното държание на един от двамата. Няма значение кой и няма значение каква е повода. Важното е да реципрочност.

Лъв

Не се ядосвайте прекалено много на хората, които не са съумели да ви схванат и които не са такива новини, както бихте желали. Вие сте тези, които би трябвало сами да революционизирате живота си, изключително прочувствения си живот, като разберете повече вашите потребностите на околните си. Двойките биха могли да реализират страхотни резултати с малко повече старания, с малко обич към връзката ви и с повече свежи хрумвания.

Дева

Опитайте се да извършите сантименталната си връзка по -осъзната, в случай че имате такава. Да бъдете по - сплотени и по - близо един до различен може да усили възможностите ви да изградите щастливо и умерено бъдеще, тъкмо както постоянно сте желали. Семейните наложително би трябвало да се опитат да се схванат, точно тъй като имат мощна връзка и продан, които са единствено най - мощното оръжие за победа над подозренията и недоразуменията.

Везни

Опитайте се да бъдете по - малко настойчиво настъпателни през този ден, защото околните ви хора могат да се притеснят и не желаят да одобряват рекомендациите, които се пробвате да им внушите. Ще бъде подходящо да се ограничите в избрани изявления и в действителност да се самоцензурирате, с цел да не бъдете прекомерно обусловени в взаимоотношенията си.

Скорпион

Още през първите часове на деня, евентуално ще усетите, че има нещо, което ви липсва. Вероятно това е контакт с някой съответен човек и че ще би трябвало да си възстановите връзките и да се подобрите. Бракосъчетаните ще работят върху връзката си, пробвайки се да я подобрят във всеки един аспект. Това към този момент е добра насочна точка и не трябва да се страхувате да го извършите.

Стрелец

Някой може да се нуждае от вашата помощ, както и от вашите рационални умения. Обикновено сте импулсивни и възприятие за съпричастност, заради което през днешния ден бихте се справили доста добре като консултант. Може би сте намерили най - потребния метод да се обърнете към нуждаещите се. Ще имате златната опция и през днешния ден да покажете своята добрина и всичките си положителни планове, които постоянно са били одобрявани на съществено.

Козирог

Може да ви е мъчно да приведете възприятията си в ред в самото начало на денят. Бързо ще би трябвало да се изясните, преди някой да бъде афектиран и обиден от това ви държание. Двойките ще продължат да вървят един до друг, само че това сигурно няма да им попречи да поспорят за някои дребни неща. Ще би трябвало да внимавате.

Водолей

Всичките ви терзания за харесван от вас човек може скоро да изчезнат, като се има поради, че ще има доста благоприятни условия за запознанства и време за взаимна среща. Хората към вас може да видят връзки сред неща, които сте пренебрегнали. Това би могло да ви разреши да видите проблемите по друг метод и да ви даде опция да ги развиете по нови, динамични способи.

Риби

От значение ще бъде да поддържате положителни връзки с другите, в случай че желаете да продължите да се разбирате добре с тях. Подхождайте сдържано и деликатно към обстановки, вместо да поставяте личните си потребности преди всичко, помислете за желанията на тези, които ви интересуват най -много. Не бъркайте упоритостите си с безсърдечен блян към триумф.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР