ОвенСедмицата ви е малко кисела, когато става дума за романтика,

...
ОвенСедмицата ви е малко кисела, когато става дума за романтика,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Водолеите са изправени пред съдбовен избор, а Телците ще се откъснат от миналото си

Овен

Седмицата ви е малко кисела, когато става дума за романтика, защото Венера в Лъв е в квадрат с Уран в Телец в сряда и цените своята самостоятелност повече от партньорствата.Не се заплитайте в каквито и да било забежки в края на лятото.Може да не си коства сърдечната болежка.

Съсредоточете се върху триумфите.Ще можете да просперирате с твърдоглав труд.Това е ужасно време за пускане на планове, положителни връзки с сътрудниците и намиране на способи да работите по-интелигентно, с цел да постигнете задачите си.

Въпреки това, в случай че желаете да се отдадете на лятна забежка, направете го, когато слънцето съедини Венера във вашата зона на наслаждение в неделя, което ви кара да се чувствате много сантиментално.Само не забравяйте да го поддържате нехаен жанр. Забавлявайте се!

Телец

Венера в Лъв е в квадрат с Уран във вашия знак в сряда,така че денят не е подобаващ да сте си вкъщи. Семейството ви може да желае да се съобразите с традициите, до момента в който вие желаете да вървите по своя път. Откъснете се от предишното си и намерете своя лична светлина.

Особено като се има поради, че ще се почувствате като същински визионер, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева се съедини с Юпитер във вашия знак. Думите ви ще покачат увереността ви. Това е отлично време за изнасяне на презентации и показване на хрумвания.

За благополучие, ще можете да извоювате своето място в света, когато в неделя Слънцето се свърже с Венера в зоната на вашия дом. Прекарайте деня в основаване на лично пространство посредством декориране, ремонт и създаване на мощна прочувствена основа за себе си. Починете си.

Близнаци

Имате мощна потребност от време за уединение, когато Венера в Лъв прави площ с Уран в Телец в сряда. Партньорът ви може да желае да монополизира цялото ви време, когато вие просто желаете да бъдете сами. Опитайте се да балансирате сред времето за " мен " и времето за " нас ", тъй като в противоположен случай може да нараните възприятията му.

Всъщност може да се нуждаете от известно време вкъщи, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева се съедини с Юпитер в Телец. Семейството ви може да ви помогне да повишите увереността си и да ви даде рамо, на което да поплачете, до момента в който разберете по какъв начин да продължите напред.

За благополучие, вие се чувствате общителни, когато Слънцето се съединява с Венера във вашата зона на другарство в неделя. Това е превъзходен ден да се съберете с другари и близки, до момента в който говорите за всичко под слънцето.

Рак

Възможно е да изпаднете в известна етична рецесия, когато в сряда Венера в Лъв образува площ с Уран в Телец. Въпреки че цените идеалите си и сте наясно с проблемите на света, може да получите сурова инспекция на действителността. Въпреки това не позволявайте това да ви докара до обезсърчение.

Вместо това поговорете с някого, на който имате доверие, когато по-късно в сряда Меркурий се съедини с Юпитер в Телец. Това е отлично време да поговорите за всички свои мисли, усеща и полезности, с цел да разберете по-добре себе си.

Завършете седмицата, като си припомните своята стойност, когато Слънцето се съедини с Венера във вашата зона на полезностите в неделя. Този аспект ви дава сериозен подтик на самочувствието, защото най-сетне се сещате да добавите себе си в листата на хората, за които би трябвало да се грижите.

Лъв

Възможно е да изпитвате усложнения в партньорските си връзки, когато в сряда Венера във вашия знак е в квадрат с Уран в Телец. Свикнали сте да поемате водеща роля в съвсем всичко и не желаете да се обвързвате в партньорство - под каквато и да е форма. Въпреки това не бъдете прекомерно упорити, тъй като това може да се обърне против вас.

Съсредоточете се върху съдействието, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Дори единствено представянето на себе си може да ви помогне да затвърдите упоритостите си в кариерата и може би даже да ви даде подтик. Не се опасявайте да създавате връзки.

За благополучие ще се почувствате на мястото си до края на седмицата, когато в неделя Слънцето се съедини с Венера във вашия знак. Готови сте да извършите ужасно първо усещане, тъй че това е съвършен ден за запознанства с нови хора, за срещи и за провокации. Това може да е началото на нещо хубаво.

Дева

Сряда не е добър ден за персоналните взаимоотношения, когато нещата излизат на ярко, защото Венера в Лъв е в квадрат с Уран в Телец. Вие желаете връзките ви да порастват и да се развиват, а другите просто желаят нещата да си останат същите. Можете или да продължите напред дружно, или да тръгнете по разнообразни пътища.

Помислете какво в действителност желаете, когато по-късно в сряда Меркурий във вашия знак прави тригон с Юпитер в Телец. Трудните решения могат да се решат по-лесно, когато ги обмислите, употребявайки логичност, а освен усеща.

Завършвате седмицата с уединение, когато в неделя Слънцето се съединява с Венера в зоната на подсъзнанието ви, насърчавайки ви да се оттеглите в възприятията си. Съществува огромна възможност да прекратите взаимоотношения, които към този момент не работят, защото откривате от какво в действителност се нуждаете, с цел да се чувствате обичани. Не позволявайте на връзките да бъдат вашата крах.

Везни

Приятелствата може да се сблъскат със стена, когато в сряда Венера в Лъв прави квадрат с Уран в Телец. Съществува огромна възможност да напуснете значими другарства, защото ставате по-независим човек. Може би ще желаете да продължите напред, в случай че хората към вас не имат намерение да порастват дружно с вас.

Това обаче е и превъзходен ден за дълбоки диалози с хора на вашето равнище, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Говорете за възприятията си и създайте мощно чувство за фамилиарност, до момента в който се сближавате с същинските си другари. Ще се почувствате доста по-добре.

За благополучие седмицата приключва с чудесна опция да намерите нови другари, когато в неделя Слънцето се съединява с Венера във вашата обществена зона. Готови сте да се социализирате, с цел да намерите новия си екип. Това е и отлично време да се концентрирайте върху фантазиите си и посоката, в която се движите в живота.

Скорпион

Границата сред професионалното и персоналното се размива, когато в сряда Венера в Лъв прави площ с Уран в Телец, което прави нещата доста комплицирани. Искате да напреднете в кариерата си, само че на каква цена? Опитайте се да разделите тези сфери или може да съжалявате.

Свържете се с приятелите и обичаните си хора, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Независимо дали ще пиете кафе, ще изпратите SMS с " положително утро " или ще си изпращате занимателни мемета в DM, значимо е да поддържате тези връзки отворени, без значение дали са онлайн или не. Не забравяйте да протягате ръка.

Завършете седмицата, като подобрите обществения си имидж, когато Слънцето се свърже с Венера във вашата зона на репутацията в неделя. Вие сте повече от подготвени да изградите обществени връзки, които могат да ви оказват помощ да повишите репутацията си и да постигнете избран статус. Изглеждайте и се дръжте като началник и ще стигнете надалеч.

Стрелец

Възможно е да ви е мъчно да се отворите към хората, когато в сряда Венера в Лъв е в квадрат с Уран в Телец. Толкова сте привикнали да бъдете вълк единаки да вършиме всичко сами, че забравяте какво е да си част от екип. Не забравяйте да позволявате на хората да ви оказват помощ.

За благополучие, ще можете да запазите професионализма в работата, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Пряката връзка може да докара до работлив ден. Използвайте положителните си привички, с цел да движите нещата, и най-после може да получите премия. Успех!

Завършвате седмицата с авантюристичен дух, когато в неделя Слънцето се съединява с Венера във вашия знак. Впуснете се в търсене на себепознание, с цел да научите повече за света и за себе си. Може даже да срещнете нови хора, които да разширят хоризонтите ви.

Козирог

Лятната горещина може да докара до прекомерно огромна активност във взаимоотношенията ви, когато в сряда Венера в Лъв образува площ с Уран в Телец. Чувството, че би трябвало да споделяте всяко нещо с различен човек, може да ви накара да се почувствате изтощени и разочаровани. Оставете някои неща единствено за себе си.

Мислете ексцентрично и се концентрирайте върху това, което ви прави щастливи, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Помислете за разширение на креативната си страна и погледнете на проблемите от друга позиция. Може би ще видите отговор.

За благополучие уикендът връща някои интимни моменти, когато Слънцето се съединява с Венера в Лъв и вашата зона на фамилиарност в неделя. Това е отлично време да се сближите с някой специфичен човек, защото връзката ви се развива и трансформира по нови и неповторими способи. Това е и превъзходен ден да извършите идната значима стъпка, като да вземем за пример да си поделите сметките.

Водолей

Седмицата ви няма да е толкоз сантиментална, когато в сряда Венера в Лъв се съпоставя с Уран в Телец, създавайки напрежение във всичките ви взаимоотношения. Може да ви се наложи да избирате сред колегата си и фамилията си, когато разберете, че двете неща не се съчетават добре. Балансът е от основно значение.

За благополучие шерването е грижа в домашния ви живот, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е отлично време за задълбочени диалози, с цел да се схванат всички, изключително в случай че известно време ще споделяте близки пространства.

За благополучие краят на седмицата е сантиментален, когато в неделя Слънцето се съединява с Венера във вашата зона на партньорство. Този аспект оказва помощ да превърнете " аз " в " ние ", защото ви предизвиква да сепомирявате. Съществува огромна възможност да се съюзите с значими хора, които могат да ви преобразят.

Риби

Тази седмица може да се окаже сложна за вас,когато в сряда Венера в Лъв образува площ с Уран в Телец. Може да ви е мъчно да се изразявате ясно пред сътрудниците си, което ще докара до недоразумение и липса на работливост.

За благополучие ще имате доста повече шанс на масата за договаряния, когато по-късно в сряда Меркурий в Дева се съедини с Юпитер в Телец. Това е отлично време да прегледате договорите и да сключите съглашения, които ще ви обезпечат най-хубавите предложения. Не се опасявайте да поискате това, което желаете. Възможно е да го получите.

Екипната работа прави фантазиите сполучливи, когато Слънцето се свърже с Дева във вашата зона на работливост в неделя. Готови сте да работите с други хора, с цел да постигнете обща цел, без значение дали става въпрос за работен план, фитнес група или връзка. Умението да организирате може да ви помогне да сближите хората.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР