ОвенСамотните ще се радват на внимание и ще имат успех

...
ОвенСамотните ще се радват на внимание и ще имат успех
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 септември: Овни, четете дребния шрифт!

Овен
Самотните ще се радват на внимание и ще имат триумф във флирта и заниманията през късните часове на деня. А фамилните двойки търсещи непоклатимост в връзките и комфорт ще се радват на прелестен разговор с колегата си. Днес, може да усетите някакво напрежение към изразяването на креативните ви хрумвания и зародилите несъгласия. Опитайте се да не се подавате на страстите и да не изпадате в нападателни офанзиви. Претеглете добре плюсовете и минусите на всяко едно бизнес предложение и четете дребния шрифт, защото там може да се крие ключът към вярното финансово решение.
Телец

Поради позицията на пламенния Марс, през днешния ден може да сте много прочувствени, избухливи и ревностни. Съмненията ви по отношение на колегата ви ще са във върхови стойности и безусловно от мухата може да извършите слон. Доминиращият Плутон ще ви попречи да продължите работата си по плана, с който сте се захванали. Денят ви може да е много под напрежение и стресиращ от работната атмосфера, в която слушате единствено рецензия и забележки. Така наречените „ безвредни “ вложения и покупко-продажби могат да се окажат подводен камък, от който да пострадате и да загубите пари, тъй че постоянно имайте едно на разум, че няма нищо несъмнено и безвредно в днешната стопанска система.

Близнаци

Днес, ще се радвате на доста внимание и благи жестове от страна обичания ви човек. Ще ви се отдаде опцията да извършите връзката си още по-стабилна и устойчива на всевъзможни неподходящи въздействия. Това да сте самостоятелни на работното място, ви носи същинско наслаждение и през днешния ден ще имате поле за самостоятелна изява. Планетите ще са на ваша страна да впечатлите сътрудници, шефове и клиенти. Вече знаете по какъв начин да вършиме пари, тъй че продължете да прилагате същите печеливши тактики и останете смирени. Помощта за нуждаещи се хора ще ви бъде върната многократно.

Рак

Планетата на любовта дава знак на  фантазиите и сантименталните ви усеща. Очертава се превъзходен ден за срещи, без значение дали сте обвързани или търсите вашата половинка. Чудесен ден за основаване на нови контакти и партньорски връзки в бизнес средите. Създадените връзки през днешния ден ще дадат своите плодове в бъдеще, тъй че бъдете допустимо най-социални и отзивчиви в този ден. Бъдете образец за подражателство за всички от вашето семейство като им покажете по какъв начин и защо да харчите парите си рационално. Децата ви ще получат скъп урок по финансова просветеност.

Лъв

Търсещите сътрудник в живота, може да го открият в началото в интернет пространството. Семейните могат се радват на превъзходен ден със своите най-близки другари. Днес, ще имате опцията да отбележете огромни достижения във вашият професионален живот. Лидерските ви изяви няма да останат незабелязани и даже ще бъдете приветствани и наградени за своят труд. Ако имате потребност от финансова зараза, то вашите родители и близки ще са първите, към които може да се обърнете и няма да ви бъде отказано. Искайте заем, единствено в случай че е в действителност неотложно и се касае за разноски свързани със здравето ви.

Дева

Луната през днешния ден попадаща във вашият дванадесети дом, ще ви даде чудесна опция за занимания, завършения и опознаване на нови места с вашият сътрудник. Ако вие сами не оценявате високо работата си, то може да си сътвори доста стресови обстановки от погрешно взети решения. Преценете добре какво влагате в работата си и дали получавате действителното възнаграждение за труда си. Погрижете се за увеличението на вашите спестявания и основаване на спешен фонд за непредвидени обстановки. Ако мислите, че в този момент финансите ви са в положително положение, то постоянно може да добавите още към спестовната си сметка.

Везни

Луната през днешния ден ще сервира много чудни моменти в интимността, романтиката и еротиката. Независимо дали сте самотни или обвързани, ще имате шанса да създадете дълбока връзка с вашият сътрудник. Сексапилът ви ще е във високи равнища. Работата ви през днешния ден може да обвързвана с доста документи, доклади и сметки. В края на деня всичко ще си пристигна на мястото и ще сте задоволени от това, че сте се справили с цялата бумащина. Не се водете от страстите си през днешния ден, защото те могат да бъдат неприятен консултант и да извършите някои недомислени покупки, за които да съжалявате по-късно. Забранете си да пазарувате през днешния ден, изключително онлайн и то неща, които не можете да върнете по-късно.

Скорпион

Венера и през днешния ден ще се навърта към вашият осми дом и ще ви донесе много сантиментално въодушевление. Партньорът ви ще се зарадва на нежите ви целувки и обятия. Предстои ви забавна, гореща, сантиментална вечер. Работата може много да ви изтощи, изключително в случай че някои договаряния с бизнес сътрудниците ви не са минали съгласно упованията ви. Запазете хладнокръвие и приемете компликациите като урок. Ако не сте удовлетворени от актуалното си финансово положение, то най-вероятно повода е в това, че не поемате никакви опасности и обичате да играете на несъмнено. Бъдете по-смели в вложенията, с цел да съумеете.

Стрелец

Макар сътрудникът ви да не е съвършен, то нещата във връзката ви лека-полека ще стартират да се оправят и ще можете да изградите едни по-стабилни връзки с вашата половинка, приемайки всички нейни позитивни черти и дефекти. Стар спор с ваш сътрудник може да бъде жарък още веднъж през днешния ден, тъй че бъдете готови за нещо сходно. Не влагайте страсти в полемиките, защото останалите ви сътрудници могат да бъдат настроени от вашият конкурент и да са на негова страна. В момента може да сте във финансова рецесия и да имате застой в бизнеса, само че това ще се усъвършенства в идващите няколко седмици. Не се отчайвайте и продължете да работите старателно.

Козирог

Всички задръжки и тематики табу ще бъдат разрешени в този ден, тъй че да реализирате и най-смелите си мечти. Обвързаните ще имат шанса да прекарат една чудесна, буйна и пламенна вечер. Днес, ще сте извънредно стимулирани да сте най-хубавите в специалността си и да сте на върхът. С помощта на вашият разсъдък и твърдоглав труд ще получите утвърждението на авторитетни хора в обкръжението ви. Не се подвеждайте от гръмки реклами и примамливо изглеждащи лъскави, първокласни движимости. Целта на търговците е да изхарчите парите си, тъй че се замислете, дали в действителност имате потребност от това, което възнамерявате да купите.

Водолей

Грижите за най-любимите ви хора ще ви създадат същински щастливи, тъй че подгответе апетитна вечеря за превъзходен свършек на деня ви. Комуникацията с сътрудниците ви през днешния ден ще е основна за вашият триумф. Ще ви бъдат разпореди виновни задания, тъй че бъдете оптимално точни и правилни, когато става въпрос за бизнес диалози. Спрете да се притеснявате за финансите си и да изчислявате всяка една изхарчена стотинка, тъй като щастието не се крие единствено в парите. Позволете си да се насладите на живота, без в главата ви да се извършават куп калкулации и сметки.

Риби

Това, от което ще имате потребност през днешния ден ще е да се доверите на колегата си като към най-хубав другар и да му споделите всичките мисли и усеща. Това ваше въодушевление ще бъде повлияно и от Луната. Днес, може да се почувствате смазани от работа и да изпитвате извънредно огромна отмалялост, която може да преодолеете с малко по-дълга отмора. Множеството задължения, които са се натрупали с дни, несъмнено ще дадат своето отрицателно въздействие. Опаковката на продуктите и външният тип като цяло, ще ви повлияе много, когато би трябвало да вземете решение дали да купите или не. Това, което наподобява добре и лъскаво на външен тип, може да не се окаже толкоз надеждно.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР