ОВЕНС наближаването на края на зимата, вие се свивате и

...
ОВЕНС наближаването на края на зимата, вие се свивате и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Стрелците ще пуснат корени в нов дом, а Девата ще се отдаде на флирт

ОВЕН

С наближаването на края на зимата, вие се свивате и личните ви мисли ви гълтам. Със слънцето във вашата персонална зона, вие се фокусирате върху вашата самотност и успокоение.Позволете на мозъка си да се скита и вижте къде ще ви води.

Понякога краят е единствено началото, нещо, което ще почувствате надълбоко в неделя по време на новолунието във вашата персонална зона.Това е страховит ден най-сетне да се откажете от неща, които към този момент не ви служат.Седнете с възприятията си и изследвайте скритото си аз, Овни.

За благополучие, вие ще възприемете изцяло любовта към себе си, когато Венера влезе във вашия знак в неделя.Следващите няколко седмици са идеално време да се обсипете с обич, внимание и дарове.Оправете се с ново облекло и изискана прическа и се впуснете в самоуверен флирт без никакви упования.

БЛИЗНАЦИ

Вие имате силата да създадете своята известност, когато слънцето влезе в Риби в събота, премествайки се в зоната на вашите упоритости.Имате доста неща, които желаете да постигнете и нямате доста време да го извършите.Това е превъзходен миг да преследвате фантазиите си и да уведомите хората, че вие ​​сте шефът.

Започнете да си поставяте някои цели, когато новолунието е във вашата зона на упоритост в неделя.Няма нищо отвън твоя обхват, Близнаци.Позволете си да мечтаете за огромни неща, до момента в който засаждате семената на своя триумф.Съсредоточете се върху обществения облик, който желаете, и разберете по какъв начин да го създадете.

Започнете със сериозна работа, когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата обществена зона.Връзките са по-важни от всеки път тъкмо в този момент, изключително в случай че желаете да напреднете.Не се опасявайте да се визиите на нови хора и да поемете водеща роля в обществени обстановки.

РАК

Разширете хоризонтите си през идващите няколко седмици, откакто слънцето навлезе в Риби в събота, премествайки се във вашата зона на разширение. Това е ужасно време да изследвате своята духовна страна, до момента в който отстоявате своите вярвания.

Разширете духовните си хоризонти, когато новолунието е във вашата зона на разширение в неделя.Може да се почувствате актуализирани от нова позиция за живота, духовна книга или премеждие, което ви изважда от светската ви рутина и ви води към нови хоризонти.

Пригответе се да рискувате в кариерата си, когато Венера влезе в Овен в неделя, преминавайки във вашата зона на упоритости.През идващите няколко седмици ще научите за вашите цели и какво в действителност цените.Не се опасявайте да бъдете малко по- амбициозни.Това ще ви помогне да постигнете великолепие.

ЛЪВ

Пригответе се за някои огромни промени, когато слънцето влезе в Риби в събота, премествайки се във вашата зона на промяна.Слънцето огрява всичко, което е прикрито, Лъвове, тъй че пуснете всичко, което не ви служи, с цел да бъдете свободнида преследватенови неща.

Неделя подготвя към фамилиарност, когато новолунието е във вашата зона на промяна.Ще имате опция да се потопите надълбоко в мистериите на живота и да развиете по-дълбоки връзки с другите.Това може да бъде интервал на прераждане, когато се откажете от това, което към този момент не е належащо в живота ви.Промените идват, даже в случай че към момента не се усещат действителни.

Завършете седмицата с приключенска нотка, защото Венера навлиза в Овен в неделя, преминавайки във вашата зона на разширение.Следващите няколко седмици са отлично време да се срещнете с хора от всички сфери на живота.Ще видите хубостта в дребните неща.Насладете се!

ДЕВА

Свети Валентин пристигна и ще си отиде, само че вие към момента ще чувствате любовта седмици откакто слънцето влезе в Риби в събота.Докато слънцето грее във вашата зона на партньорство, концентрирайте се върху най-важните взаимоотношения в живота си.Обърнете внимание на персоналния си живот и той ще ви даде наслада в подмяна.

Изчистете връзките си, когато новолунието е във вашата зона на взаимоотношения в неделя.Независимо дали каните вкъщи обекта на вашите усеща, наслаждавате се на връзката на фантазиите сиили стартирате нова страница с някого, връзката ви ще стане по-силна от всеки път.

Връзките не престават да се развиват единствено когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата зона на фамилиарност.Динамиката на силата във всички ваши взаимоотношения най-сетне се измества във ваша изгода.Използвайте това време, с цел да изследвате табутата и да се осмелите да сте малко палави с някого, на който в действителност държите.Заслужавате го, Деви!

ВЕЗНИ

Разбира се, стартирате късно с новогодишните си обещания, само че когато слънцето влезе в Риби в събота, най-сетне ще имате мотивацията да постигнете фантазиите си.Това е по този начин, тъй като слънцето навлиза в зоната ви на работливост, което улеснява развиването на здравословни привички, които могат да подобрят живота ви.

Започнете с тези положителни привички, когато новолунието е във вашата зона на работливост в неделя.Разработването на солидна рутина може да ви докара до мечтаното ви аз.Все отново, Везни, внимавайте какви привички развивате, тъй като отрицателните могат да останат с вас и през целия лунен цикъл.

Все още ще имате задоволително време за малко романтика, когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата зона на партньорство.„ Аз “ се трансформира в „ ние “, до момента в който елементарно установявате връзка преди пролетта.Бъдете смели и преследвайте колегата си.Може да имате шанс, когато поставите желанията си преди всичко.

СКОРПИОН

Оставете въображението си да бъде ваш лидер, когато слънцето навлезе в Риби в събота, премествайки се във вашата зона на наслаждение.Това е ужасно време да се насладите на романтика, да се забавлявате и да развиете своя артистичен гений.Не се опасявайте да изразите себе си оптимално, Скорпиони.

Ако не сте разкрили любовта, можете да получите финален късмет, когато новолунието е във вашата зона на наслаждение в неделя.Това е страхотна нощ за започване на мечтана любовна спекулация, занимания и заемане на ново креативно занимание.Няма ограничаване накъде може да ви води вашето въображение довечера.

Пролетта е на хоризонта, тъй че намерете си фитнес другар, когато Венера влезе в Овен в неделя, преминавайки във вашата зона на здраве.Това е превъзходен миг да подобрите всяка област от живота си.Съсредоточете се върху здравето и всичко ще пристигна елементарно.

СТРЕЛЕЦ

Зимата към момента е тук и вие сте се затворили вкъщи, когато слънцето навлезе в Риби в събота, премествайки се във вашата фамилна зона.През идващите няколко седмици ще мислите какво значи концепцията за „ дом “ за вас.Изградете основа, от която не е нужно да бягате.

Започнете да полагате основите, когато новолунието е във вашата домашна зона в неделя.Това е превъзходен ден да помислите за закупуване на дом, основаване на семейство или стартиране на корени, с цел да наблюдавате по какъв начин нещо пораства.Това е идеалният ден да започнете нещо огромно, Стрелци.

Хладните нощи стартират да се затоплят, когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата зона на наслаждение.Това е превъзходен миг да добавите повече хубост и романтика към живота си.От предекорирането на дома ви до намирането на сътрудник, бъдете смели и започнете да създавате вълнуващи мемоари.

КОЗИРОГ

Ако зимната рутина ви е обзела, време е да избягате от всичко това, когато слънцето навлезе в Риби в събота, премествайки се във вашата информационна зона.Това е ужасно време да отидете на малко пътешестване, с цел да посетите другари или даже просто да изпиете по кафе със комшия.Споделянето на вашите огромни хрумвания може да ви помогне да се вдъхновите, Козирози.

Завършете седмицата, като научите нещо ново, когато новолунието е във вашата информационна зона в неделя.Независимо дали посещавате някаква група, чувствате умствена връзка с другите или най-сетне стигате до всички тези имейли, които сте пренебрегвали, стимулирайте мозъка си за триумф.

Въпреки че празничният сезон завърши, ще би трябвало да се погрижите за някои фамилни въпроси, когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата домашна зона.Тъй като вътрешните проблеми идват на върха, е време да изчистите въздуха, с цел да изградите солидна основа.

ВОДОЛЕЙ

Може да се превърнете в шопинг фанатик, когато слънцето навлезе в Риби в събота, премествайки се във вашата ценностна зона.Може да имате предпочитание да харчите малко повече от нормално за неща, които смятате, че имате потребност, от облекла до джаджи.Все отново, Водолеи, не харчете целия си бюджет за нещо, което ще ви достави единствено моментно наслаждение.

Вместо да се пробвате да си купите благополучие, потърсете го в себе си, когато новолунието е във вашата ценностна зона в неделя.Ако се пробвате да се определите с това какъв брой пари вършиме или какво притежавате, ще бъдете нещастни.Дайте си малко обич тъкмо в този момент, до момента в който упражнявате самоуважение.

Все отново не забравяйте да се забавлявате, когато Венера влезе в Овен в неделя, премествайки се във вашата информационна зона.С пролетта на хоризонта, това е ужасно време за срещи на кафе с другари, къси пътувания и празненства.Забавлявайте се!

РИБИ

Вашият сезон публично стартира, когато слънцето влезе във вашия знак в събота, което ви дава спомагателен подтик след дълга зима.Това е превъзходен миг да излезете от черупката си и да започнете неща, за които сте мечтали.От това да сте център на вниманието до това да си вземете това, което желаете, Риби, Вселената работи във ваша изгода!

Неделя носи опция за нови благоприятни условия, когато новолунието е във вашия знак.Това е ден на безкрайни чудеса и нищо не наподобява недостижимо за мечтатели като вас.Това е ужасно време да срещнете нови хора, да измененията външния си тип или да засадите семената, с цел да пораснат фантазиите ви.

Сега, когато се чувствате добре, помислете дали да не се поглезите с нещо хубаво, когато Венера влезе в Овен в неделя, преминавайки във вашата зона на полезности.Това е превъзходен миг за надграждане във всички области на живота ви.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР