Овен С картата Колесница“ Овенът ще има успех, ако не се

...
Овен
С картата Колесница“ Овенът ще има успех, ако не се
Коментари Харесай

ТАРОПРОГНОЗАТА за седмицата от 14 до 20 юни: ДЕВА, действате според съвестта си! ВЕЗНИ, картата символизира победа и успех

Овен
С картата „ Колесница “ Овенът ще има триумф, в случай че не се колебае и поставя всички старания, с цел да притегли благосъстоянието и просперитета към живота.

 В средата на седмицата Овенът ще би трябвало да разбере повода за терзания и да откри метод да се оправи с нервността си. Арканата най-често сочи към  страхове , които в действителност се оказват неоснователни.

Картата също дава обещание на Овена нови познанства и придобиване на потребни връзки, както и настойници, които могат да оказват помощ при решаването на комплицирани въпроси или проблеми. Според тази карта краят на седмицата ще бъде сполучлив, в случай че вярно определите целите.

Телец

Според картата „ Обесеният “ Телецът не би трябвало да стартира седмицата, като се пробва да промени нещо. Арканата показва проблеми, които не могат да бъдат отстранени, в случай че повода не бъде открита, в противоположен случай времето ще бъде изгубено.

Според тази карта Телецът би трябвало да прекара средата на седмицата с премерено движение, с цел да не пропусне знаците, които демонстрират пътя към благосъстоянието .

Картата също приказва за прелестен свършек на седмицата: проблемите ще бъдат позволени и няма да има спънки по пътя към задачата.

Близнаци

Картата „ Императорът “ дава обещание на Близнаците обещаващ старт на седмицата. С нея има опция както да се  издигнете в кариерата, така и да спечелите престиж. За Близнаците е значимо да съблюдават разпоредбите и да се научат да намират компромисни решения.

Картата също осведоми за неизбежните промени. Близнаците в средата на юнската седмица ще би трябвало да се сбогуват с проектите, които са изгубили своята новост. Те също по този начин ще имат опция да пресечен връзките си с тези, които се пробват да живеят за непозната сметка и да манипулират.

Оптимистичното отношение и желанието да се приближат до мечтаната цел ще разрешат на Близнаците бързо да се ориентират и да изберат най-краткия път към персоналната победа.

Рак

Арканата „ Императрицата “ предвещава положително начало на седмицата за Раците. Според тази карта е значимо да се вслушате в интуицията си, която ще ви помогне да вземете вярното решение и да не залитате, поддавайки се на провокации.

Раците в средата на седмицата ще могат както да завършат сложни случаи, по този начин и да стартират нещо ново и вълнуващо. Положителната карта демонстрира неналичието на трудности и интервал, когато самият триумф е в ръцете.

Лъв

Според картата „ Смърт “, Лъвовете при започване на седмицата би трябвало да се примирят с обстоятелството, че стадий от живота е към своя край. Промяната е неизбежна и Лъв не би трябвало да скърби за остаряло минало. Дошло е времето да се слагат основите за нови победи и достижения.

Лъвовете би трябвало да демонстрират рационални грижи в края на седмицата.

Арканата също посочва заплахите и неприятностите, които могат да зародят, в случай че Лъвовете се отдадат на лошите си навици .

Дева

Картата „ Страшният Съд “ демонстрира на Девите опцията да защитят правото си на спокоен живот. Арканата приказва за значимостта на вземането на осведомени решения и  съпротивлението от външния натиск .

Картата също значи мъдрост и напредък в оформлението. Според нея Девите ще могат да реализират триумф, в случай че спрат да бързат и да работят за всички неща едновременно. Редовността и вниманието към детайлите ще ви разрешат бързо да завършите всичко, което е било в проектите.

Хармоничния завършек на седмицата, когато трудностите изчезват и животът играе с нови цветове. Съветът на картата е да действате съгласно съвестта си и да не отказвате помощ на тези, които в действителност се нуждаят от нея.

Везни

Картата „ Справедливостта “ отваря седмицата и дава обещание на Везните триумф, само че единствено в случай че дейностите им са обективни. В случай на пропуски, Везните ще би трябвало да работят върху грешките, което значи, че би трябвало да сте бдителни и да не се изкушавате от опцията да изневерявате.

Везните в средата на седмицата ще би трябвало да претеглят всички плюсове и минуси, с цел да се оправят с дребни жертви и да получат доста повече.

Картата символизира победа и триумф и съгласно тази Аркана Везните ще могат да завършат седмицата с позитивна нота. Картата приказва за шанс, който ще ви съпровожда на всяка стъпка , което значи, че можете да извършите повече през уикенда, в сравнение с за цяла седмица.

Скорпион

„ Кулата “ в оформлението е карта на неизбежни промени. Според нея Скорпионите ще би трябвало да се сблъскат с проблеми, произлизащи от надценяване на мощните им страни. Съветът на картата е да не висите в облаците и да подхождате рационално към решаването на зараждащи проблеми.

Находчивост и деятелност ще оказват помощ на Скорпионите да внесат позитивна смяна в живота. Определянето и отхвърлянето на отлагането ще ви разреши бързо да се справите с належащите проблеми и да постигнете страхотни резултати.

Стрелец

Картата „ Смърт “ обещава неизбежни промени за Стрелеца . Според тази карта е време да се сбогуваме с обстоятелството, че е подготвена да отиде в предишното, да скъса токсичните връзки и да откри път, водещ до проспериращ живот и нови триумфи.

Картата също значи освобождение от неприятности и токсични хора. Според тази Аркана Стрелецът ще може да се оправи с всевъзможни компликации и да оцелее в битката против тези, които се пробват да го манипулират или излъгват.

Стрелецът ще може да поеме контрола над събитията, да се потвърди и да реализира триумф посредством креативен метод към решаването на зараждащи проблеми.

Козирог

Според картата „ Кулата “ Козирозите при започване на седмицата може да се сблъскат с обстоятелството, че някои от проектите им ще се срутен. Това положение на нещата не би трябвало да предизвиква неприятно въодушевление, тъй като с помощта на тези условия Козирозите ще могат да отделят време за нов обещаващ бизнес.

Арканата обещава на Козирозите цикъл от събития, които може да не вървят по проект и да ги изненадат. Съветът на картата е да не бързате с изводите, с цел да имате време да се ориентирате и  да вземете верните решения .

Според тази карта Козирозите са на прага на ново бъдеще, изпълнено с забавни и обещаващи действия. Отказът от смяна е изпълнен със застоялост и липса на шанс.

Водолей

Картата „ Висшият сановник “ открива седмицата и тази карта дава на Водолея късмет за смяна към по-добро. Съветът на картата не е да се придържате към остарели правила и ритуали, а да действате по свое убеждение и настойчиво да вървите към фантазията си.

Според тази Аркана Водолеят ще може да осъществя смели хрумвания, да откри своето място на слънце и да победи личните си недостатъци, които пречат на развиването и  привличането на благосъстояние .

Водолеите ще би трябвало да завършат седмицата с чиста съвест, с цел да не се връщат към работата по грешките по-късно.

Риба

„ Справедливост “ в оформлението за Риби е карта, която носи предизвестие. С нея не можете да изключите планувания път и да се опитате да заблудите околната среда. Честността и безпристрастността ще ви оказват помощ да се справите с компликациите и  да внесете позитивна смяна в живота си .

Картата  дава обещание на Рибите замайващ триумф, само че за това ще би трябвало да вярвате в себе си и да се научите да употребявате гениите си. Творческият метод към решаването на зараждащи проблеми ще спести време и старания.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР