ОвенС днешните астрални енергии може да имате едно уникално любовно

...
ОвенС днешните астрални енергии може да имате едно уникално любовно
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 април: Раци, очаква ви спокоен, романтичен и запомнящ се ден!

Овен

С днешните астрални сили може да имате едно неповторимо любовно прекарване. Бъдете очарователни и флиртуващи, когато разговаряте с колегата си. Половинката ви ще бъде превзета от вашият сексапил.

Вероятно, през днешния ден мнението ви няма да има огромно значение, когато би трябвало да се взимат важи решения. Не натрапвайте позицията си, защото може единствено да си създадете проблеми.

Завишената интензивност в кариерния бранш ще ви донесе и повече доходи. Може да получите предложение за смяна на специалността ви и започване на нова по-високоплатена работа.

Телец

Бъдете по-меки и чувствителни по отношение на колегата ви. Ако желаете да накарате половинката ви да се държи по избран метод или да я измененията, то най-вероятно ще я отблъснете. Позволете на обичания ви човек да бъде по-близо до вас, без да задавате доста въпроси.

Захващайте се крепко за работа, защото времето ви за отмора свърши. Погрижете се за завършването на креативните ви планове.

Не подценявайте всяка една опция да научите нещо ново, което може да ви донесе пари в бъдеще. Инвестирайте в образования и семинари в този момент, даже да си мислите че дипломата ви за висше обучение ви е задоволителна.

Близнаци

Вероятно, ще усетите нещо по-специално, което да ви удостовери, че сте разкрили сродната си душа. Дори единствено един взор може да ви придвижи там, където постоянно сте желали да бъдете. Ще изпитате мощни страсти и увлечение към обичания ви човек.

Днес, ще съумеете да мислите рационално и практично, което ще затвърди положителните ви позиции в работата. Ако съумеете да задържите тази идея за по-дълго време, нещата ще се развият по съвършен и съразмерен метод за вас.

Ако имате концепция за нов бизнес или разширение на сегашния ви подобен, то не забравяйте, че триумфът ви ще е директно обвързван с целия ви екип, с който работите.

Рак

Днешният ден се обрисува да бъде спокоен, сантиментален и запаметяващ се. Ще се изненадате какъв брой елементарно ще поддържате връзка с колегата ви и какъв брой добре се допълвате. Ще витаете в облаците и ще летите на крилете на любовта.

Една жена с власт ще има огромно значение за кариерата ви през днешния ден. Тази жена може да бъде ваш шеф или сътрудник, само че би трябвало да я слушате и почитате, защото ще ви даде доста скъп съвет за работата ви.

Ще се радвате на прилив от клиенти и повече пари. Отношението към другите ще е основно през днешния ден, с цел да отмине денят ви безпроблемно и с добра облага. При всички случаи, ще имате прогрес във финансовата сфера.

Лъв

Не позволявайте на терзанията ви от работата да ви попречат да прекарате една чудесна вечер. Особено, в случай че нямате сериозна връзка, никога не се затваряйте у дома.

Обикновено сте доста обществен и отзивчив човек, само че през днешния ден може да ви се наложи да работите сами, което ще ви сътвори малко дискомфорт. Дайте всичко от себе си, без да се чувствате изоставени от сътрудниците ви.

Вероятно, през днешния ден ще ви се наложи да похарчите повече пари за здравни грижи и медикаменти. Не подценявайте здравословното си положение, в това число и здравето на зъбите ви.

Дева

Ще имате превъзходен мотив да опознаете половинката си по-добре и да си прекарате отлично. Възползвайте се от този късмет, с цел да задълбочите връзките си и насладата в живота ви.

Когато се движите бързо и препускате в работата, пропускате някои дребни елементи, които по никакъв начин не са незначителни. Днес, обаче опредено ще анализирате дребните неща.

Разходите ви през днешния ден ще са свързани с дома, фамилията ви, децата ви и всичко обвързвано с щастието на околните ви хора. Една ваша фантазия може да стане действителност, въпреки и с по-малък бюджет.

Везни

Постарайте се през днешния ден да се изразявате доста ясно и тъкмо, защото нещата с половинката ви доста елементарно може да се объркат. Внимавайте доста с подбора на думите ви, защото може да бъдат разбрани неправилно.

Възможно е да видите, че нещата не са чак толкоз положителни, колкото си мислите. Смело сте решени на промяна и сте подготвени да поемете риск, без даже да знаете, дали ще си коства.

Най-вероятно през днешния ден ще сте по-пестеливи, изключително в случай че планувате идно пътешестване. То ще е доста значимо за вас и ще ви помогне да сте по-целеустремени с финансите ви и това да харчите по-разумно.

Скорпион

Планетарното систематизиране през днешния ден може да ви даде чудесна опция връзките ви с обичания ви човек. Самотните може да срещнат някой специфичен за тях човек също в областта на изкуството.

Устремени сте към задачата си, а това може да е много объркващо и неясно за другите. Вие сте тъкмо там, където желаете да бъдете.

Преговорите с бизнес сътрудници ще са сполучливи през днешния ден, тъй че очаквайте положителни доходи скоро. Ваши познати от предишното може да изиграят огромна роля в бизнеса ви.

Стрелец

Ако сте си уговорили среща през днешния ден, ще е значимо да запомните всички детайлности към колегата ви. Не бъдете груби и директни, а се пробвайте да сте по-отстъпчиви и тактични.

Не анализирайте прекалено много дребните елементи и дребни неща. В последна сметка, може да загубите доста време в това. Да обръщате внимание на детайлите е значимо, само че обсебването от тях може да бъде пагубно за вас.

Развитието в кариерата ви, ще разреши на парите да дойдат при вас без всевъзможни спънки. Все отново, не се главозамайвайте и не харчете това, което към момента нямате, каквито и да са фантазиите ви.

Козирог

Вероятно, ще желаете да се визиите като занимателен и сантиментален човек, само че ще е по-добре да изчакате малко с интимните прекарвания.

Уважението на другите се печели със храброст, неотстъпчивост и обосновани дейности. Точно от тази храброст и здрава основа ще имате потребност през днешния ден, с цел да намерите стабилността в кариерата ви, която от дълго време търсите.

Финансите през днешния ден може да са в застой, тъй че избягвайте непотребните приказки, които могат да бъдат дразнещи за близките. Не разчитайте на другите хора през днешния ден. Свършете си работата сами, с цел да сте сигурни в триумфа ви.

Водолей

Планетарните сили може да повлияят доста в една или друга обстановка. Не предприемайте някакви решителни дейности тъкмо през днешния ден, а изчакайте няколко дни неподходящото въздействие на планетите да отмине.

Може би, през днешния ден ще сте затънали в работи и даже няма да осъзнавате какъв брой доста сте изморени. Трудно ще овладеете отрицателните страсти и в края на деня може да се почувствате като руина.

Вероятно, през днешния ден няма да сте доста уверени в себе си и няма да вярвате в капацитета си, само че другите ще го създадат. Ще сте център на вниманието, тъй че разширете хоризонта си, с цел да постигнете триумф.

Риби

Настоящите планетарни аспекти са чудесни за разрешаване на проблеми и изглаждане на недоразумения. Ако изживявате сложен миг с колегата си, то не изпускайте тази опция да извършите нещо особено и благо за половинката си.

Колегите ви ще се опитат да бъдат по-близки с вас и да работите в екип. В доста връзки ще се стремите да сте самостоятелни.

Ако сега всички към вас се забавляват и харчат пари за себе си, то вие несъмнено ще се откроите от тълпата, следвайки задачата си.

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР