Овен Разнопосочен и малко хаотичен ден. Затова пък ще Ви даде

...
Овен
Разнопосочен и малко хаотичен ден. Затова пък ще Ви даде
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 11 март

Овен
Разнопосочен и малко безреден ден. Затова пък ще Ви даде еластичност и пригодливост във всевъзможни обстановки. Не е подобаващ за започване на нови действия и взимане на значими решения.

Телец
Ден, в който да помислите за финансите си. Не е миг, в който да ги сложите в ред, а по-скоро да потърсите метод, с цел да увеличите приходите. Добър е за търговски действия и разкриване на подобаваща информация.

Близнаци
Възможни са разногласия и недоразбиране. Не е подходяш ден за начало на пътешестване. Спомнете си методите, по които намалявате напрежението и се фокусирате в вярната за Вас посока.

Рак
Странен ден. Ще усещате като че ли непрекъснато има някой към Вас. Не ставайте параноични, просто се пробвайте да успокоите страстите. Най-добре е да сте в лимитирана компания и позната среда. Не е време за нови инициативи.

Лъв
Петък въпреки всичко е денят преди уикенда и това най-голямото му достолепие. Откривайте хубостта в дребните неща, в дребните жестове на внимание, търсете това, което Ви радва и въодушевява. И в най-мрачния ден човек може да си спомни по какъв начин изгрява слънцето и даже въображаемо да го нарисува.

Дева
Задачите ви като че ли порастват лавинообразно. Не поемайте спомагателни задължения, тази които имате и без друго са ви допълнително. Сдържайте се в изявленията си и не залисвайте нервното напрежение с похапване.

Везни
Философстването през днешния ден ще Ви се отдава без никакъв проблем. Хубаво е да опитате да намерите и баланс сред думите и действителното им приложение. Не стартирайте нови планове.

Скорпион
Днес ще би трябвало да решите някои неотложни финансови въпроси, единствено не взимайте пари на заем, мъчно ще ги върнете. Потърсете ексцентричен метод да се измъкнете от обстановката.

Стрелец
Дали денят ще е сполучлив зависи напълно от Вас и желанието Ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки непознатите проблеми, имате си задоволително свои. Най-сериозни препъни камъни може да имате с ръководителите си, не се опитвайте непременно да прокарате личната си позиция, може единствено да пострадате.

Козирог
Времето е извънредно неспокойно, а това се отразява най-много на здравето Ви. Вземете подобаващи ограничения. Ограничете контактите си с хора, които Ви напрягат, не обсъждайте непознатите несгоди и потърсете позитивното в това, което се случва към Вас.

Водолей
Опитайте да приключите преди обяд с значимите служебни задания, тъй като след обяд ще имате надалеч по-приятни занимания и няма да Ви е до това. Очаквайте забавни вести от другари в чужбина.

Риби
Не е най-лекият Ви ден, само че сте имали и надалеч по-трудни. Преди обяд нещата ще вървят по-плавно, само че по-късно ще разберете нещо, което много ще Ви потисне. Не позволявайте на клюките и слуховете да Ви вгорчат живота, потърсете позитивната страна за Вас в създалата се обстановка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР