ОвенПрочетете ощеВреме е да обърнете малко повече внимание на дома

...
ОвенПрочетете ощеВреме е да обърнете малко повече внимание на дома
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 февруари: Овен- обърнете внимание на дома си, Телец- внимавайте с бившите

Овен
Прочетете още
Време е да обърнете малко повече внимание на дома си. Огледайте се, с цел да видите какви промени могат да се създадат, с цел да се озари жилището ви и да извършите пространството още по-просторно. Планетите са фокусирани върху вашата кариера и работно място. Ще се изисква еластичност, защото непредсказуемият Уран ще разбърква нещата. Най-умното нещо, което можете да извършите, е да бъдете в центъра на екипа. Един от чудесните дни във финансово отношение. Ще имате опцията да харчите на воля, за разлика от предходните дни. Но това не значи, че не би трябвало да ги пропилеете безгрижно.

 

Телец

Лодката на любовта през днешния ден ще дебаркира в пристанището ви. Така че изчистете палубата от остарели мемоари и лепкавите  някогашни връзки. В противоположен случай скачайте от борда и вижте къде ще ви води животът. Някой от сътрудниците може да се опита да провали ви проектите ви, не допускайте това да се случи. Може би някой от екипа се опасява, че ще съумеете. Така или другояче, запазете успокоение и продължете към уговорките си. Най-вероятно ще похарчите известна сума пари за вашите домашен потребности, само че ще би трябвало да се придържате прецизно към фамилния ви бюджет, с цел да не закупите неефективни продукти - поучават звездите през днешния ден.

 

Близнаци

Ще имате опция да се справите с всеки един проблем, който се появи на пътя ви през този ден. Препоръчително е да боравите с повече причини, с цел да сте още по-убедителни. Всички ваши професионални качества през този ден ще излязат нескрито, с помощта на отприщването на разнообразни обстановки, които ще бъдат ориентирани към откриване на вашата еднаквост. През този ден шансът ще бъде на ваша страна. Артикулите, които сте търсили и не сте успявали дълго време да откриете и закупите, през днешния ден ще ви се отдаде опция да откриете.

 

Рак

Наложително е да се справите с някои персонални проблеми през този ден. Също по този начин, се постарайте да не засегнете половинката си по един или различен метод, тъй като в един спор думата дума отваря. Внезапното осъзнаване може да ви подсети, че някои от предходните ви проекти са отвън главната цел. Разберете къде сте сбъркали и направете корекции. Може да похарчите пари, само че се придържайте само и единствено към бюджета си. Трябва да сте изключително внимателни за вашите персонални движимости и налични парични средства.

 

Лъв

Днес, ще се наложи да намерите сили и да споделите паниките си с най-близкият за вас човек. Ако не признаете пред себе си, че имате проблем, ще се почувствате още по-зле. Всеки опит да избягате от проблемите ще бъде жертван. Ако се потопите в работа може да се почувствате като че ли не е нужно да се справяте с казуса, само че ще се наложи да се сблъскате с пречките, с цел да приключите „ черната “ серия. Вероятно имате много пропуски или неточности, които водят до приключване на непотребни пари. Огледайте всеки един финансов подробност и всички шансове за триумф ще бъдат налице.

 

Дева

Възможно е да се сблъскате с някои неприятности в връзките с колегата ви. Отделете време за диалог с половинката ви и се пробвайте да засегнете някои съществени тематики, касаещи връзката ви. Без значение какъв брой сте другарски настроени или сте дипломатични, има възможност сътрудниците ви да се държат капризно. От на следващия ден нещата се усъвършенстват и още веднъж ще се върнете в естествения темп с тях. Събитията изискват нараснала интензивност по отношение на доходи и разноски, вследствие на което денят ви ще бъде сложен, само че все пак работлив.

 

Везни

Очаква ви ден за размисъл, не бързайте с вземането на световни решения за връзката ви. Обмислете добре по какъв начин да постъпите, с цел да заздравите връзката си. Вашето ви мислене и вътрешен глас ще бъдат изключени през този ден, тъй че не реагирайте яростно. Изчакайте няколко дни, с цел да се върне яснотата и ще можете да се справите с работните задания. Онези от вас, които се занимават с бизнес е належащо да влагат през днешния ден, звездното разположение ще ви даде късмет за положителни облаги. Ще имате евентуално доста положителни парични инвестиции в покупките.

 

Скорпион

Навярно ще пожелаете да бъдете открити с колегата си през днешния ден, по този начин доста по-лесно ще водите нужният разговор. Споделете това, което би трябвало да бъде изказано и всичко ще се получи съгласно вашите упования. Вероятно предпочитате да разчитате на личните си умения и равнище на мотивация, с цел да свършите работата си. Но през днешния ден ще има доста благоприятни условия да работите с сътрудниците си екипно. Така че бъдете отворени за приемане на всевъзможни отзиви и хрумвания. Помислете по какъв начин да разпределите финансите си, тъй че да ви стигат до идната заплата и ще е добре да заделите избрана сума за непредвидени разноски. В противоположен случай вашите финансови проекти могат и да се объркат.

 

Стрелец

Планетарната сила се обрисува да бъде прекомерно буйна и евентуално ще провокира бурни страсти. Дори да не сте сантиментално настроени, денят ви ще бъде прелестен и ще усетите духовната връзка между тях. Необходимо е да забавите темпото, с цел да се уверите, че проектът ви е постоянен и че обръщате внимание на фините точки. Но не позволявайте на някои сътрудници да ви вкарват в детайлности, тъй като ще ви подведат до точката на нищото. Бъдете извънредно деликатни с страстите през този ден, тъй като в устрема си да подобрите настроението си, има заплаха да на вятъра да похарчете непотребни пари за ненужни  покупки.

 

Козирог

Възможно е, персоналните ви връзки ще бъдат наранени от нерешени проблеми. Проведете открит и спокоен диалог, с цел да обсъдите някои чувствителни въпроси с половинката си. Вероятно имате сътрудници, които са пъклен склонни да ви провокират. Проблемът е, че те ще работят тайно през днешния ден. това. По-скоро ще работят зад кулисите по пасивно-агресивен метод. Вероятно, ще желаете да увеличите приходите си, само че няма да имате визия по какъв начин да го извършите. Затова не приемайте каквито и да е било препоръки, просто изчакайте да отмине този ден.

 

Водолей

Опитайте се да запазите мир и естетика във вашата връзка. Вероятно, ще благодарите на ориста. Семейните да заобикалят всевъзможен тип борба през този ден. Целите ви може да претърпят смяна през днешния ден. Понякога осъзнаваме, че неща, които в миналото са ни се коствали значими, към този момент не съставляват интерес. Така че, в случай че ви се желае да преразгледате работните си проектите за бъдещето, просто го направете. Трудно ще извлечете  най-много облаги през този ден, колкото и отстъпки да търсите, все нещо ще ви попречи. Финансовият шанс като цяло евентуално няма да бъде на ваша страна.

 

Риби

Избягвайте да мислите като тълпата или да следвате пътя, който може да прави другите щастливи, само че не и вас. Приятелите ви  може да имат най-хубави ползи в сърцето си, само че това не значи, че техните препоръки ще са рационални. Има неща, които ще бъдат употребявани против вас през днешния ден. За това защитете вашите хрумвания, търговски секрети и бъдещи проекти. Това важи за през днешния ден и през идващите няколко дни, тъй че останете бдителни. Днес сте застрашени от загуба на пари по тази причина бъдете внимателни. Вероятността да ви върнат остарели парични отговорности е съвсем невъзможна.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР