ОвенПрочетете ощеВместо да се преструвате и да влизате в даден

...
ОвенПрочетете ощеВместо да се преструвате и да влизате в даден
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 декември: успехи в работата за Овен, побързайте да платите сметките Телец

Овен
Прочетете още
Вместо да се преструвате и да влизате в даден облик, който съгласно вас би се харесал на колегата ви, по-добре свалете маската и просто бъдете себе си, такива каквито сте. В случай, че сътрудникът ви държи на вас, то ще ви хареса в най-естествения ви и автентичен тип. В случай че сте в търсене на нова работа, ще имате триумф на всички изявленията, на които сте поканени. Ако пък работите по план, който до в този момент е бил в застой, то не се отхвърляйте от него и възобновете работата по него. Ваши близки или другари може да ви потърсят през днешния ден, с цел да изискат заем от вас. Не се хващайте на недоволствата и жалването за пари, в случай че не става въпрос за здравето на някой.

 

Телец

Текущото планетарно нареждане ще ви даде опция да видите колегата си в нова светлина. Ще се наложи да коригирате визиите и усещанията, които сте имали до в този момент, с цел да приемете новият позитивен облик на половинката ви. Работата ви през днешния ден може да не върви доста добре и колкото повече се насилвате нещата да наподобяват, че все едно всичко е наред, толкоз повече напрежението ще се изписва на лицето ви. Постарайте се първо да платите всички месечни сметки и вноски по заеми и тогава да харчите това, с което разполагате. Направите ли противоположното, то бъдете сигурни, че рано или късно ще задлъжнеете.

 

Близнаци

Не взимайте преждевременно решения, постепенно и несъмнено равнището на любов ще се повишава. Заради планетарното систематизиране през днешния ден, може да бъдете заслепени от обич и сътрудникът ви да се възползва от въздействието, което може да упражнява върху вас. Организирайте, сортирайте и сложете етикети на всички данни, с които разполагате досега, вместо да се ровите за нова информация. Това ще ви помогне да сте доста по-подготвени за идните ви изяви на бизнес срещи. Добрите ви отзивчиви умения ще ви завоюват повече клиенти и респективно приходите ви ще нарастват. Убедителното ви говорене ще бъде печелившо през днешния ден.

 

Рак

Настоящата астрална настройка ще ви даде опция да видите до какъв брой сте привързани към вашият сътрудник. Ако единият от двойката ви не е удовлетворен от връзките ви сега, това е знак, че би трябвало да сте по-честни в диалозите ви. Ако актуалната ви работа не ви разрешава плаващо работно време и мъчно съвместявате грижите по децата (или обучение) и работата, то най-вероятно е време да потърсите ново работно място, при което може сами да си определяте графика. Ако имате личен бизнес, облагата ви през днешния ден ще е единствено за вас, без да се постанова да я делите с някой различен. Насладете се на премията ви за усиленият ви труд.

 

Лъв

Денят ще е съвършен за сантиментално предложение за сериозна връзка или взаимно общуване. Сега е моментът да извършите по-сериозна стъпка по въпросите касаещи любовта. Една добра дума или комплимент от някой ваш сътрудник за вашите професионални умения, ще ви накара да се чувствате фантастично. Благодарностите към вас ще ви накарат да се чувствате скъпи за колектива ви. Днес, може да похарчите малко повече за седмичния пазар за храна или излизане на заведение със фамилията ви. От време на време може да си позволите нещо по-специално, стига да не става табиет.

 

Дева

Вероятно, през днешния ден ще желаете да ревизирате и тествате колегата ви до какъв брой ви е правилен и споделя истината за връзките ви. Ще се уверите, че няма трети човек сред вас и подозренията ви са били напразни. Реалистичният ви взор към работният развой и това, че не витаете в облаците, ще ви помогне да насочите напъните си в вярната посока. С вярната тактика може да постигнете доста повече от самонадеяните ви сътрудници. Ако работата ви е обвързвана с техника, IT сферата или работа в  медии, може да имате нараснал поток от клиенти, които мъчно ще може да обслужите в границите на един ден. Очертава се рентабилен ден.

 

Везни

Този ден няма да е изключително подобаващ за срещи. Неблагоприятното въздействие на планетите може да скапе магията посред ви и диалозите ви да не вървят съгласно упованията ви. По опция отложете излизанията. Запишете концепциите си през днешния ден, преди да се отлетели някъде. Ако ги запишете на хвърчащо листче, уверете се, че концепциите ви няма да бъдат изхвърлени в някое кошче. В случай че запишете мислите си в телефона или компютъра ви, то си направете най-малко едно копие. Онлайн рекламите в обществените мрежи неумишлено ще ви накарат да си купите неща, от които нямате належаща потребност. Красивите фотоси и изкусителните цени, които постоянно са понижени, ще са добра стръв.

 

Скорпион

Ако с актуалният ви сътрудник сте в интервал на опознаване, то през днешния ден сред вас може да се появи конфликт на полезности и правила. Не очаквайте индивидът против вас да изповядва вашите правила и бъдете подготвени да опознаете други възгледи. Ще имате шанса да извършите огромен пробив в кариерата ви. Изпитаните, обичайни способи ще дадат положителни резултати, тъй че не е време да експериментирате с нещо ново и неизпробвано до в този момент. Обърнете внимание на това по какъв начин изглеждате в бизнес средите и обновете дрешника си с нов настоящ костюм или стилна рокля. Инвестицията във външният ви тип, ще ви се изплати неведнъж.

 

Стрелец

Разговорите с колегата ви, касаещи бъдещите ви проекти може да внесат малко напрежение посред ви. Липсата на консенсус за това какво желаете да се вършиме, къде желаете да пътувате и в какво да влагате средствата ви, съвсем несъмнено ще разклати връзката ви. Денят ще е подобаващ да говорите с шефа ви по въпрос, който е значим за вас, тъй че си уговорете час за диалог. Бъдете оптимално откровени и нищо няма да ви бъде отказано. Макар да нямате бърза облага през днешния ден, не спирайте да влагате старания в това, с което се занимавате професионално и парите няма да закъснеят.

 

Козирог

Днес, може да получите някои подправени сигнали, които да възприемете за интерес към вас. Това, че някой ви се усмихва и се държи добре с вас, не значи, че има съществени планове за дълготрайна връзка. Придържайте се към правилника ви. За не се изложите пред сътрудниците ви, по-добре не се изказвайте неподготвени, в случай че не сте уверени в себе си. Днес, може да ви се наложи да обикаляте по офиси и институции да изплатите неплатени здравни осигуровки от предишното, или някакви лихви по услуга, която към този момент не ползвате.

 

Водолей

Някое ваше прикриване може да забули дадена истина от вашият сътрудник, само че помнете, че това е единствено краткотрайно замазване на казуса и рано или късно, ще се наложи да кажете истината. Не се разстройвайте, в случай че някой в работата ви се пробва да ви дава препоръки и да ви направлява. Запишете си всички стъпки, които би трябвало да следвате в работният развой и докажете качествата си. Секторът отговарящ за финансите ви е много неустойчив и това може да ви аргументи спомагателен стрес от обстоятелството, че бюджетът ви е стеснен. Има и такива моменти, в които би трябвало да сте по-пестеливи.

 

Риби

Ако до в този момент сте общували с даден човек единствено онлайн и ви следва действителна среща, то най-вероятно сте си построили прекомерно идеалистична визия, че това е съвършеният сътрудник за вас. Не бързайте със заключенията преди да сте опознали даденият човек. Денят ще е превъзходен да положите основите за бъдещият ви пробив в кариерата. Но не забравяйте да се възнаградите за всеки дребен триумф и победа по пътя към върха. Не пестете пари, когато остава въпрос за здравето ви. Внимателно подбирайте храната и витамините, които приемате. Макар да ви коства малко повече в този момент, медикаментите биха ви коствали в пъти повече.  

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР