ОвенПрочетете ощеВашите собствени страхове днес може да помрачат денят ви.

...
ОвенПрочетете ощеВашите собствени страхове днес може да помрачат денят ви.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 8 декември: Успех в любовта за Близнаци, Овен - не се поддавайте на страховете си

Овен
Прочетете още
Вашите лични страхове през днешния ден може да помрачат денят ви. Възприемете отрицателната обстановка като урок, който би трябвало да научите и не се гневете на колегата ви, в случай че ви насочи рецензия или забележка. Вслушайте се в препоръките.

Днес работният ви ден ще бъде много динамичен и потребен. Ще имате предложение и за спомагателна работа от непрекъснатите ви клиенти. Продължавайте да работите все по този начин старателно.

Много от околните и приятелите ви ще изискат да се възползват от вашето положително финансово положение, добрина и състрадателност. Може да извършите подарък на обичаният си човек, само че пък не е добра концепция да давате пари на заем.

 

Телец

Днес не очаквайте нещо по-различни и забавно да се случи в персонален проект. Спокоен, но и отегчителен ден се обрисува, въпреки и във връзката ви нещата да са спокойни.

Днес ще се нуждаете от свежа среда на работното място, с цел да продължите работата си по предоставените ви планове. Ако се почувствате потиснати, това не значи да подмените работното си място с ново.

Твърде неуверен ден се обрисува в бранш финанси. Вероятно, няма да имате стопроцентова подготвеност да вземете решение, дали да купувате или инвестирате. За да избегнете възможни финансови удари, преминете към авариен проект.

 

Близнаци

Всичко, което предприемете през днешния ден с обичаният ви човек ще се увенчае с триумф. Ще имате опция да се насладите на сантиментална вечер с половинката ви, опознавайки я още по-добре.

Днес, евентуално ще изложите на показ своята креативност като извършите презентацията си по нов метод или измислите нова рекламна тактика. Имате цялостна независимост да разгърнете гения и въображението си.

Ще се радвате на добра облага през днешния ден и банковата ви сметка ще бъде щастлива от този факт. Усиленият ви труд най-сетне ще даде резултат. Ще се почувствате скъпи и значими през днешния ден.

 

Рак

Ако търсите многообразие в любовният ви живот, то ключът е във вас самите. Проучете какво харесва и какво не харесва половинката ви и се погрижете удоволствието от прекараното време дружно да е взаимно.

Вероятно, ще сте претрупани с работа през днешния ден, само че не се тормозете, защото сте скъп кадър за компанията, в която работите. Помощта, която оказвате на множеството от сътрудниците ви е високо ценена от шефът ви.

Финансовото ви състояние не е по никакъв начин розово през днешния ден. Не е целесъобразно да сключвате контракти и да подписвате съглашения през днешния ден, защото има заплаха от машинация. Не излизайте с огромна сума пари в себе си или банкова карта.

 

Лъв

Избягвайте да вземате недомислени решения през този ден. Дори и да наподобява, че всичко сочи вашата правота на диалозите, дайте късмет на обичания човек да възвести своята позиция.

Работата ви ще бъде обвързвана с изпращане на доста имейли и документи. Комуникацията ще е основна през днешния ден за работния ви ден. Проверявайте деликатно всичко написано и ще имате триумф с бизнес сътрудниците ви.

Най-вероятно през днешния ден може да получите опция да откриете личен бизнес. За предприемачите не е целесъобразно да влизат в партньорство в този момент, защото в бъдеще може да имат  финансови проблеми.

 

Дева

Възможно е през днешния ден да имате известни неразбирателства и разногласия с половинката си, само че се постарайте да не рухвате душевен, самообвинявайки се, че не сте задоволително положителни и привлекателни за обичаният ви човек. Вината за разногласията ви освен във вас.

Контактите, които имате с хора от вашата специалност ще ви оказват помощ през днешния ден да се справите с сложни задания, които никой от сътрудниците ви в офиса не може да реши. Определено ще извършите повече от положително усещане с познанията си.

Днес финансовото ви състояние е устойчиво и няма да се наложи  да се подлагате на финансова диета, с цел да спестите малко пари. Доставете си наслаждение и си купете това, което желаете, без да се притеснявате за цената.

 

Везни

Днес всичко във връзката ви ще бъде както вие решите. Може би най-сетне ще може да наложите мнението си и да убедите колегата си в концепциите и желанията си. Възползвайте се положителното разположение на планетите и говорете с обичаният ви човек през днешния ден.

Много внимавайте през днешния ден при положение, че ви се постанова да подписвате контракти с бизнес сътрудници или би трябвало да предоговаряте такива. На пръв взор всичко може да наподобява ужасно, само че се огледайте добре за скритите условия и дефекти.

Ако единствено мислите разнообразни тактики, с които да спечелите пари, а нищо не вършиме по въпроса, парите няма по какъв начин да дойдат сами при вас. Решете с какво да стартирате и действайте.

 

Скорпион

Ако към момента не сте обвързани и имате проекти да излизате на първа среща през днешния ден, има късмет да създадете освен това от мимолетна връзка. Семейните могат да чакат трогателен ден, изпълнен с мечтани събития.

Постарайте се да сте по-сдържани и резервирани на работното си място през днешния ден и се уверете, че имате опция за деяние.  Не разчитайте единствено на шанса си през този ден, защото може и да ви изневери.

Докато работите старателно, не се тормозете за финансовото си положение. Изисква се самообладание, до момента в който започнете да печелите повече пари. Важно е да не прахосвате огромни суми пари.

 

Стрелец

Денят се обрисува като спокоен в персонален проект. Разговорите ви ще протекат безпрепятствено по нормалните тематики, които обсъждате на вечеря. Самотните имат късмет през днешния ден да срещнат индивидът от фантазиите си.

Въоръжете се със успокоение и самообладание, с цел да се концентрирате върху най-важните задания през днешния ден. Вероятно, през днешния ден ще действате по ексцентричен метод с новаторски метод.

За предприемачите през днешния ден, груповите вложения ще бъдат печеливши. Разходите ви през днешния ден евентуално ще бъдат ориентирани към консумативи за семейството ви като препарати, тоалетни такъми, козметични артикули и базови хранителни артикули.

 

Козирог

Ден в който можете да си извлечете поучения от непознатите неточности в любовните взаимоотношения. Самотните и необвързани деликатно ще изследват новите любовни оферти.

Постарайте се да се отърсите от изменчивото си въодушевление през днешния ден. В противоположен случай, може да си навлечете неприятности от страна на сътрудниците си.

Препоръчително е да бъдете доста рационални по отношение на харченето на пари. Вероятно, ще се възползвате от преференциалните предложения за нещата от първа нужда, които пазарувате.

 

Водолей

Денят е подобаващ да говорите с обичания си човек за вашите бъдещи проекти. Споделете взаимните си цели, с цел да си помагате за по-лесното им реализиране. Обърнете внимание на общественият си живот.

Днес, може би всички ще разчитат на вас, тъй че се подгответе за много претрупан работен ден. Ако възникне нещо ненадейно, се постарайте да не взимате прибързани решения.

Този ден ще ви даде добра опция за реализация във финансовия ви бранш. Имате задоволително време, с цел да помислите в какво и къде да инвестирате, преди да изхарчите спестяванията, с който разполагате.

 

Риби

Добър ден за вашето партньорство, може би ще изпитате нужда от това да сте оптимално откровени и ще споделите тази берекет между тях. Самотните ще имат шанса да трансфорат някои от фантазиите си в действителност.

Внасянето на свежа креативност най-вероятно ще ви докара до непредвидени триумфи, изключително на работното място. Това ще ви донесе доста самопризнание. Рутинните проблеми са неизбежни, само че те ще вървят ръка за ръка с вашите триумфи. 

Денят е удобен за твърда увереност при появилите се нови покупко-продажби. И всичко това най-вероятно си заслужава. Днес се обрисува да имате ненадейно положителни предложения, печеливши покупки и на първо място шанс.

 

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР